Hoofdstuk 1 Bestfriends

99 4 2
                                    

Het is zaterdag ochtend , ik chat met Lily we praten over wat we gaan doen vandaag. Lily wilt heel graag Starbucks halen ! En ik vind dat wel goed . Lily en ik zijn eigenlijk best wel verschillend zij houd van gamen en ik hou van boeken terwijl, zij boeken egt haat.
Maar wij vinden het wel grappig dat we zo verschillend zijn en, anders . dat is alleen maar leuk. Maar de nadeel is dat we daarom ook best vaak ruzie hebben en dat is minder. Maar dat hoort er bij vind ik,als je geen ruzie maakt ben je eigenlijk geen bestfriends😉dat zeggen wij altijd haha. oh de tijd vergeten snel naar Lily . 5 minuten later sta ik voor haar deur ze is helemaal opgemaakt , zo heb ik haar nog nooit gezien! Achter haar zie ik een jongen . Ik kijk haar aan en vraag gaan we nog naar de stad? Lily kijkt me aan en zegt: beetje laat hè maar oké de jongen gaat weg . 2 minuten later vraag ik :wie is die jongen met dat lelijke haar ?grinnik ik. Lily kijkt me boos aan en zegt: alsof jij zo mooi haar hebt het is mijn half broer , hij is egt super lief . ik treuzel en vraag aan haar of we nog naar de stad gaan . Een uurtje later zijn we er .lily rent gelijk naar de Starbucks winkel ze besteld twee grote flessen Starbucks koffie en duwt de fles naar me toe. vervolgens gaan we naar de voetbal winkel . ja Lily houd van voetbal want ze zit er op ik snap egt niet wat er zo leuk aan is , ik zit op turnen daar word je lenig van😉.
Lily en ik hebben zelfds een keer ruzie gemaakt om sport. ze zij: dat turnen een domme sport is en ik zij dat voetbal voor jongens zijn. ze werd zo gekwetst want ze kan niet zonder voetbal . Ze praat ook zoveel over voetbal super iritant soms praat ik er dan gewoon door heen en praat over turnen😂. Mensen vinden ons raare vrienden maar wij vinden dat : abnormaal . De volgende dag ,
Het is zondag ik maak huiswerk want, heb morgen een proefwerk van wiskut oeps dat mag ik niet zeggen van mam en pap maar Lily en ik zeggen dat altijd. maar, ik zeg het wel op nieuw : wiskunde haha!
Mijn moeder vind dat straat taal maar daar heeft ze ook wel een punt voor. Ik zeg dan altijd dat ik het van Lily leer en dan gaat mijn moeder naar de moeder van Lily en dan word vervolgens Lily boos op mij😅.
de dag gaat egt zo snel . ik heb de hele nacht op mijn mobiel gezeten en nu is het 7 uur naar school dus ik ben hartstikke moe maar, mijn moeder zegt dat ik gewoon naar school moet. ze zegt altijd tegen me : school gaat boven alles daarna de andere dingen . mijn vrienden noemen dat streng maar ik ben het gewend . Mijn vader werkt in een groot bedrijf ik zie hem bijna nooit best jammer :( .

Word vervolgt!..

Bestfriends forever?Where stories live. Discover now