YENILIK YENILIK FARKLILIK ^^

681 18 1
                                    

Tekrardan herkese merhaba!

Şiir beklediğinizi biliyorum fakat sizi hayal kırıklığına uğratmak zorundayım. Ama eminim söylediklerimle gönlünüzü almış olacağım.

Daha önce de belirttiğim gibi wattpad yeniliğin markası haline geldi artık. Kendinizi yeniliklerle canlı tutabilirseniz wattpad diyarında daha çok yaşama şansına sahip olursunuz. Benim de aklıma yeni ve harika bir fikir geldi.

Bu fikir için düşünmedim. Çoğu insan bilir ki ben düşünmeyi sevmem. Birden aklıma düşüverdi ve düşüverdiği gibi hoşuma da gitti. Yeni bir proje daha!!!

Proje hakkında bilgi vermek isterdim fakat şimdilık saklı kalması benim için daha iyi. Çünkü son zamanlarda hırsızlık olayların gözdeleri arasına girmiş bulunmatayız. Şiirlerimiz çalınıyor!

Ama merak etmeyin çalanlara gereken işlemi yapıyoruz.

Gel gelelim konumuza. Yakın bir zamanda sizinle yeni fikirimi paylaşacağım. Beni bekleyin ve takipte kalın.

NOTİ: Şiirlerimizi seviyor ve beğenerek takip ediyorsanız o zaman bunu da yayın :D Daha fazla kişiye sesimizi duyurmamıza ve şiir sokakta ailesine bir katkı da sizden bulunması adına bizi daha çok mutluluğa boğabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Projemi yakın zamanda sizlerle sunacağım. Wattpad'e açık bir projedir. Şimdiden tanıdıklarınızla bu projeyi paylaşabilirsiniz. Şimdiden teşekkürler.

Sevgiyle...

ŞİİR SOKAKTA - ZAMANWhere stories live. Discover now