Capitolul 2

25 1 1
                                    

          Londra poate parea cateodata foarte mare si cu diferite tipuri de oameni mai ciudati sau mai draguti, insa in perspectiva mea sunt doar 2 tipuri de oameni : cei realisti care nu sunt impiedicati de dragoste pentru a face ce vor si ceicare sunt niste romantici incurabili .Acesti romantici cred ca ei au fost meniti pe acest pamant doar pentru a intalni o persoana speciala , pe care o vad ca pe un inger pe langa niste animale ,insa parerea mea este ca acestia isi pierd vreme crezand ca aceasta este fericirea. Cum sa crezi ca fericirea sta in a suferi ,daca la inceput tot e frumos , perfect chiar , iar cand se dezvaluie adevarata fata a fiecaruia  incepe suferinta ? Eu ma intalnesc , n-am sentimente , eu doar fac dragoste cu un baiat ce-mi place si atat , fara sentimente sau ce . Oh... nu intelegeti ca sunt o curva sau ceva , nu practic asta mereu , insa cand am chef o fac, nu vreau sa depun sentimente pentru nimeni ca mai apoi sa fiu eu cea care sa sufere si sa mi se rada in fata pentru ca am crezut ca se poate construi o relatie cu cineva.

          *  *  * 

         Ma plimb pe coridoarele facultatii incercand sa ajung la timp pentru primul curs .Tocurile mele rasuna pana in capatul celalalt al ultimului coridor pe care trebuia sa-l parcurg deoarece toti erau in sali, doar Kate Jhonson ,adica eu , alearga ca o nebuna pentru a ajunge in sala inaintea profesorului.

          Am ajuns in fata usi , putea distinge niste sosoteli care rasunau destul de tare , ceea ce insemna ca profesorul ar putea sa nu fi aparut . Am apasat pe clanta usii si m-am uitat in sala , nici urma de profesor , astfel bataile inimii mele se regleaza si imi usurez sufletul. De odata ceva trage de usa pe care tocmai am inchis-o , inca fiind cu mana pe clanta.Super, profu '  :

           - Domnisoara Jhonson , nu stiam ca tineti atat de mult la mine incat sa stati in fata usii  si sa mi-o deschideti. Punteam sa-i simt aroganta cu care a scuipat cuvintele de la 1 mila departare, insa spre fericirea mea era prea galagie in sala ca cineva sa-l auda , asa ca am scapat fara rasetele colegilor.

          - Se pare ca nu ma cunoasteti domnule . Ii fac cu ochiul si plec spre locul meu , sper ca se simte la fel de ,,jignit'' cum a incercat el sa ma faca pe mine sa ma simt... profii astia.

          Cursurile au trecut la fel de repede ca in orice alta zi . Am primit o invitatie la o petrecere in campus asa ca ar cam trebui sa ma grabesc sa ajung la camin si sa ma pregatesc.

         Camera mea era una pentru o singura persoana ,am avut un noroc foarte mare ca am primit-o , cine stie cu ce fata ciudata si tocilara as fi picat in camera si ar fi trebui sa-i ascult toate povestile ei plictisitoare crezand ca ma putea deveni prietene ... ughh.

           M-am aranjat , m-am imbracat ,sunt gata . Nu stiu daca voi petrece noaptea cu un baiat la intamplare sau doar voi savura ceva giugiuleala , insa stiu ca vreau sa ma distrez si e cam imposibil sa nu o fac , pana la urma pentru ce sunt petrecerile?...

            *   *   *

         - Hei Kate !Ce faci ? Arati bine! Nu e ca si cum tu nu arati mereu bine , dar merta sa-i faci complimente celei mai bune prietenu nu ?

          - Jully !!! Urasc zilele cand nu am nici un curs cu tine , ti-am simtit lipsa .Deci , ai pus ochii pe un tip pana acum ? Sau sunt naspa ?

          - Pana acum am vazut decat un grup de baieti super sexy la capatul barului, insa nici unul nu-i genul meu , dar s-ar putea sa fie al tau . Jully in face cu ochiul de parca as avea alte intenti in afara de distractie.

         - Jully , ti-am zis ca nu o sa incerc niciodata sa imi fac un iubit , este prostesc, imatur.

         - Ok madam , cum spui tu , dar daca o sa te indragostesti vreodata sa nu imi spui ca am avut dreptate.I-am facut un semn sa plece si mi-am dat ochii peste cap.

          Am mers pana la tipii de care imi spusese Jully si am intrat in vorba cu unul dintre ei . Am observat ca nu era cam vorbaret , asa ca am inceput sa vorbesc eu . Cum fac mereu, incep sa conving baietii ca rolul sexului este doar pentru a face omul sa evolueze si nimic mai mult ,dar vad ca se uita in alta directie asa ca ma las batuta si plec .

         Merg spre bar si imi comand un shot de votcka , poate imi alina plictiseala de la petrecerea asta .Un baiat destul de dragut sa apropie de scaunul pe care stau , poate noatea asta nu e chiar asa de plictisitoare ...

          - Hmmm ... vad ca nu prea ti-a mers cu macho man ala de acolo , nu inteleg cum o fata asa de inteligenta ar dori sa-si petreaca noaptea cu un incult ca el .

         - Da bine , cum spui tu . Deja incepe sa ma plictiseasca...

        - Eu unul totusi iti spun ca nu ar trebui sa pui ochii pe el , el doar se culca cu fete;e si apoi le lasa balta , nimic mai mult .

         - Iti apreciezi intentiile tale pline de grija , insa pot sa-mi port de grija , oricum nu caut nici o relatie ,iar din cate observ eu , tu esti tipul de baiat care vrea relatii , asta reiesind din faptul ca flirtezi cu mine.

          - Ce ? Nu , doar ti-am dat un sfat pur si simplu .Apropo , eu sunt Jace , incantat !

         Acesta imi intinde mana , insa faptul ca se da la mine deja imi provoaca sila , asa ca nu-i spun numele meu , nu vreau sa stau in preajma unor persoane de genul sau , sigur ar incerca sa ma corupa spunandu-mi ca dragostea e buna.


          - Sau nu .. ok ?Pai ne vedem la clasa.

        - Scuze! Ai zis ca ne vedem la clasa? Avem un curs impreuna? OH doamne .... esti asa disperat .

           - Nu sunt disperat , dar tinand cont ca ai fost aleasa cea maii buna la lectura ar trebui sa-ti stiu numele .

          - Oh doamne ... trebuie sa plec urgent , nu mai rezist.

          -Auch! Asta a durut , asa de rea esti mereu ?

          - Paaa!!!

        


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Feb 04, 2015 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

If Love Change MeWhere stories live. Discover now