Sen Benim Kardeşim Değilsin!

416 15 6
                                    

Sesi duyan Shen ve ninjaları tapınağın önüne koştu. Zed sinirli ve hızlı bir şekilde tapınağın kapısını kırdı. Elinde eski ustasının kanlar içindeki kafası duruyordu. Zed elini sıktı ve Lejyon'un kafasını parçaladı. Daha sonra Shen'e doğru fırlattı. Öfkesine hakim olamayan Shen büyük bir hışımla Zed'in üzerine doğru koştu. O sırada Kara ninjalar Shen'in ninjalarını teker teker öldürüyordu. Zed Shen'e doğru bir shurken fırlattı. Shen elindeki kılıcıyla shurkeni durdurdu ve kılıcı Zed'e doğru fırlattı. Kılıç tam Zed'e saplanacakken Zed Shen'in arkasında belirdi ve -hepimizin bildiği hunharca- gülmeye başladı. Zed bir anda kardeşine sert bir bakış attı ve onun çevresine 2 gölde fırlattı. Üçü beraber Shen'in üstüne yürüdü. Shen kılıçlarını sırtına yasladı ve çevresinde büyülü bir kalkan oluşturdu. Zed ve gölgeleri kalkanı parçalamaya çalıştı ama başaradı. Ardından Shen çevik sıçramalarıyla Zed'i yere serdi. Zed düştüğü yerden  yerden doğruldu ve dedi " Artık yeter!". Zed  gölgeleriyle Sheni bir çemberin içine aldı. Ve saldırdı. Kolundaki bıçakları kardeşine sapladı. Fakat kardeşide ona kılıcını saplamıştı. İkiside dizlerinin üstüne düştü

Shen:"O bizim babamızdı kardeşim."

Zed:"Sen benim kardeşim değilsin"

Zed özel el hareketleriyle yere gölge kuyusunu açtı ve sürünerek oraya kaçtı -ölüm animasyonu-. Shende ağır yaralıydı. Bu olaydan sonra Zed ve kara ninjalar tapınağı kendi tarikatlarının mekanı olarak değiştirdiler. Zed bu tarikata liderlik yapmaya devam etti. Bu duello sonrasında Kennen,Akali ve birkaç ninja daha Shen'in muazzam yetenekleri sayesinde kurtuldu -r yeteneği-. Fakat Zed'in kardeşine beslediği kin ve nefret asla tükenmedi.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Karşıma çık Shen, ömrün uzun olmayacak.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Bu hikayeninde sonuna geldik millet, hepinize okuduğu için çok çok teşekkürler. İyi oyunlar ve okumalar. Kalın sağlıcakla.

Gölgeler TarikatıWhere stories live. Discover now