Capitolul 4

3.8K 171 27
                                    

Harry's P.O.V

Peste două săptămâni

Nu o mai suport pe Nadine!De câteva zile e din ce în ce mai geloasă.Am salutat-o pe Lou,care,țin să menționez,are un copil,iar apoi Nadine a făcut un scandal monstru.Chiar credeam că e perfectă pentru mine,dar mi-am dat seama că o plac pe Issa.Într-adevăr,prima oară când am văzut-o am crezut-o o prefăcută.Credeam că e o falsă,dar...nu este aşa.

Nu pot pune capăt relației cu Nadine,deoarece managerii mă obligă.Se pare că multe directionere o plac şi ele nu vor să mă despart de ea.De ce este totul atât de complicat?De ce nu am parte de fericire?

Issabella's P.O.V

Mă simt...goală.De când i-am văzut pe Harry şi Nadine la concert sărutandu-se,nu am mai mâncat nimic.Dă-te bătută!Sinucide-te!îmi striga vocea interioară.E greu să îi văd împreună.Stau de douăzeci de minute privind în gol fără să clipesc şi meditez asupra lucrurilor întâmplate.De două săptămâni nu am mai ieşit din cameră.M-am închis aici.

-Issa,deschide uşa!țipă Ally de pe cealaltă parte a uşii.

Hm,istoria se repetă.Dar,nu mai pot ieşi de aici pretinzând că nimic nu s-a întâmplat.Nu şi de data asta!Mă simt ca şi cum nu ar mai avea rost să trăiesc.Nu mă tai şi nu iau pastile.Sunt departe de a ma droga,fuma sau îmbăta.Pur şi simplu stau închisă aici fără să mănânc.Adorm plângând şi mă trezesc plângând.Am coşmaruri,iar nimeni şi nimic nu mă poate linişti.

Ally's P.O.V

Nu ştim cum sa o scoatem pe Issa din camera ei.N-a mâncat nimic de o săptamână intreagă.Azi vine Chris Collins în vizită şi ştiu că îşi dorea de mult să îl cunoască.Îi place de el încă de la cincisprezece ani.Poate...dacă-l cunoaşte,va uita de Harry.Ugh!Cât urăsc să o văd aşa!

-Babe,Chris a ajuns!Haide să încercăm să o scoatem pe Issa din camerăîmi spune Niall,iar apoi mă sărută.

-Ok,dar,nu ştiu dacă vom reuşi.Chiar e deprimată!

Issabella's P.O.V

-Issa,te rog,ieşi din cameră!Trebuie să cunoşti pe cineva!

Am oftat şi m-am hotărât să ies.Nu mai puteam sta închisă.

-Ies imediat!zic şi îmi aleg o cămaşă în carouri şi nişte blugi skinny.M-am pieptănat,m-am machiat puțin şi mi-am încălțat balerinii roşi cu negru.

După astea,am ieşit din cameră,iar când am ajuns în living,un zâmbet imens s-a aşternut pe buzele mele.Nu pot să cred!În living era chiar Chris Collins!El e crush-ul meu încă de la cincisprezece ani!Oh,Doamne!

-Bună!îi salut timidă.

-Issa!zice Louis şi mă îmbrățişează.

Chicotesc,iar apoi Lou' îmi face cunoştință cu Chris.Jur,are cel mai dulce zâmbet!Ajutor,mă topesc!Îmi place de el mult,dar...Cine s-ar uita la una ca mine?

-Uhm...Ai vrea să ieşim deseară la 20:00?îmi întrerupe Chris gândurile.

OMFG!Chris Collins a.k.a Mr. Sexy m-a invitat în oraş!Ah,aer,vreau aer!Normal că o să zic DA!

-Desigur!spun şi îmi muşc buza inferioară.

*Beep Beep Beep*

-Scuze,băieți,trebuie să merg la srudio.Ne vedem la 20:00,Issa!zice şi î i face cu ochiul.Pa!

-Pa!spunem noi în cor.

Aaaa!*asta sunt eu țipând de fericire*Nu pot să cred că m-a invitat în oraş!Deci,ziua mea se transformă într-una super bună!Hm,nici măcar nu m-am mai gândit la Harry şi Nadine.Sincer,încă mă doare,dar,a apărut Chris în peisaj.Cu el aici,parcă uit de Hadine(mda,au un nume de cuplu,aiurea,nu?).

-Aaaa!Nu.Pot.Să.Cred!Chris Collins te-a invitat în oraş!Oh,Doamne!Sunt atât de fericită pentru tine!zice Ally şi mă ia în brațe.

-Ştiu!E atât de cute!Acum,ajută-mă să găsesc ceva de îmbrăcat.Mai sunt doar două ore până la întâlnire!spun puțin agitată.

După o oră,mi-am ondulat părul şi m-am îmbrăcat cu o rochie mov.În mai puțin de jumătate de oră aveam unghiile făcute şi am fost machiată foarte drăguț de Ally.Mi-am luat tocurile în picioare,iar la 20:00,Chris a fost în fața uşi mele.Ooo,ce punctual!

-Hei,Chris!îl salut şi zâmbesc timid.

-Bună!zice şi îmi oferă un buchet superb de trandafiri roşii.

-Mergem?mă întreabă şi mă apucă de braț.

-Desigur!zic şi înaintez alături de el.

Anjunşi la maşina lui,mi-a deschis portiera ca un gentleman,mai apoi urcându-se la volan.

A condus pănă la un restaurant elegant,ceea ce îmi spune că am ales ținuta perfectă pentru această seară.Este perfect!

***

Seara a trecut repede,dar a fost magic!M-am simțit bine şi,ghiciți ce?!Yep,ne-am sărutat.Se pare că mă ştie de la Louis de doi ani.A spus că şi el mă place mult,iar acum,formăm un cuplu!

Mi-am făcut un duş,iar apoi m-am pus în pat.Eram obosită,aşa că m-am lăsat cuprinsă de mrejele somnului.Astfel,am adormit zâmbind şi cu găndul la Chris.

▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪▪
ATENȚIE! CAPITOL NECORECTAT!
Key-Hey!Ăsta e capitolul 5 şi sper să vă placă!Ce părere aveți de Chris?Aştept părerile voastre în comm-uri.Key-Bye!♡

Întrebare:Team Hassabella sau Team Chrissabella?


Living With My Brother (1D F.F)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum