2. Miau, pisi e salbatica

79 4 0
                                    

Ma aflu din nou in locul din seara in care am asteptat-o pe Em pentru a putea merge impreuna la concertul de anul nou. Desi asta s-a intamplat acum aproximativ o luna, inca mai pot tine clar seara aia si faza cu stelele care mi s-a parut foarte ciudata si copilaroasa dar na, la ce sa ma mai astept de la doua nebune ca mine si ea. E frig, al dracului de frig si simt ca inghet iar faptul ca am inceput sa dardai nu e un semn bun pentru mine.

Daca ma voi raci din cauza ei, am s-o bat dar doar dupa ce ma fac bine.”

Imi scot telefonul si verific ora. E ora 20 si ea nu este niciunde. Iara ma face sa o astept in frig. O urasc! De fapt nu, nu o urasc. Nu am cum sa o urasc. Imi mai verific putin telefonul uitandu-ma peste mesajele cu ea si ii trimit unul in care o amenint ca daca nu ajunge aici in secunda doi merg acasa desi asta nu se va intampla, o stie si ea. Imi pun inapoi telefonul oftand usor si imi ridic privirea uitandu-ma in stanga si in dreapta dupa vreo masina de taxi sau ceva, dar nimic. Nicio urma de ea sau de vreun taxi sau altceva. Un sentiment de deja-vu se face simtit iar in mintea mea apar amintirile. Oh, momentele din club de anul nou au fost mortale, jur. Nici nu mai stiu ce muzica era. De fapt, erau de toate. Si pop, si dubstep, si manele, si populara inca. A fost o seara ciudata in care George Bistru nu-si mai lua ochii de pe mine si simteam cum Jacku' imi vine inapoi pe gat cand il vedeam cum parca ma dezbraca cu privirea. Mi-a fost sila, al naibi de sila dar lui Em nu si a tot stat cu el si a flirtat cam toata seara, s-au sarutat si mai stiu eu ce o mai facut.. Nu mai tin minte insa pot tine minte clar ca am pus ochii pe un tip frumos dar nu am reusit sa-l examinez de mai aproape pentru ca eram putin cam prea euforica si stiam ca ma voi face de tot rahatul asa ca am lasat-o balta. Felul in care a baut alcoolul din paharul cel ducea la gura si felul in care a tinut tigara intre buzele lui m-au innebunit total. Si apoi a mai fost si zambetul lui mortal care m-a dus in pragul disperarii si ma simteam mai rau ca un caine care vede o bucata de carne si saliveaza mai rau ca un nebun obsedat. Eram terminata maxim dar eram doar beata. Acum daca l-as vedea pe tipul ala, pe care e ceva normal ca nu am sa-l mai vad pentru ca habar nu am nici macar cum il cheama pentru ca nu-l mai vazusem in viata mea, nu as reactiona nicicum.

-Buna seara domnisoara Cordos! La auzul cuvintelor care in loc sa fie spuse mai pe un ton calm sunt spuse cu un ton usor rastit si dintr-o data, tresar din cauza ca nu m-am asteptat ca fix acum sa apara, auzind-o mai apoi pe prietena mea cum rade mai rau ca o handicapata, eu injurand-o iar ea scotandu-si limba mai rau ca un prunc. Ce te-ai speriat ma. Asa ai tresarit de parca nu stiu ce ai fi vazut. Continua ea sa spuna printre rasetele colorate care ieseau din gura ei de capra dusa rau cu pluta. Fata asta vrea sa ma enerveze in aceasta seara foarte tare. Ce e cu fata asta de persoana serioasa? La ce te gandesti asa de profund, nebuno? Ma intreaba ea cu un ton mai jos, incercand sa fie senzuala, privindu-ma curioasa dupa care-si ridica o spranceana si-mi face cu ochiul. Nu stiu de ce am senzatia ca e fumata, si nu fumata din cauza simplelor tigari ci din cauza ierbii ceea ce ar fi imposibil deoarece ea nu fumeaza asa ceva.

-Ce Doamne e cu tine, Em? Te porti ciudat rau.. Ii spun eu cu un ton serios iar in urmatoarea secunda simt o alta prezenta langa noi. Ma intorc si ce sa vezi, George Bistru, smecherul smecherilor cu cheile de la masina lui de bogatan in mana, scuturandu-le si facandu-ne semn sa mergem dupa el.

Cine dracu se crede asta? Nu am sa merg dupa el nici daca o sa zboare porcii si vorbesc foarte serios.

Incep sa o privesc pe Ema mult mai atenta si o analizez. Tinuta ei e una sexy iar parul ei e al dracului de drept, exact ca si al meu. Ma incrunt usor realizand ca prietena mea si-a schimbat felul in care arata pentru idiotul ala si imi vine sa vars, la propriu. Ma priveste cu ranjetul ala al ei diabolic si ma trage de umar mergand dupa George. Incep sa murmur niste injuraturi si imi smulg mana din usoara stransoare in care ma tine, ea privindu-ma urat.

O simpla steaWhere stories live. Discover now