Part 17.

659 39 28
                                    

Kada sam ušla u stan Leah je odmah skočila na mene sa milion pitanja.Ispričala sam joj u kratkim crtama sve i izmoreno se zavalila i fotelju u dnevnom boravku.Nisam imala snage ni za šta,krenula sam da zadremam ali Leah me je krenula drmati po ruci i pogledala sam je malo iznervirano.Pa da li ću ja uopšte moći spavati od nje danas?

'Moramo ovo proslaviti!Idemo večeras u kluuub,plesaćemo,piti i..' prekinula sam je usred njene nedovršene rečenice 'Nećemo mi ništa.' krenula sam ponovo da zadremam ali Leah me je ponovo zadrmala po ruci,izmoreno sam okrenula glavu ka njoj dok je ona čučela pored mene i gledala me puppy faceom. 'Ne prihvatam ne kao odgovor.Imaš vremena da se naspavaš,ićićemo u 21h u klub.' rekla je i izmarširala iz sobe.Ustala sam polako i kao zombi krenula ka svojoj sobi,ne bukvalno kao zombi.Čim sam ušla u sobu samo sam skinula jaknicu koju sam imala na sebi i bacila je sa strane,nakon čega sam se bacila na krevet i odmah utonula u san.

/..../

Probudilo me je snažno drmanje,i dozivanje mog imena.Polako sam otvorila oči i ugledala moju čupavu drugaricu kako uspaničeno skakuće.Besno sam ja pogledala i zatvorila ponovo oči.Skakala je u sivoj trenerci i kratkoj beloj majici koja joj je bila do pupka.

'Šta je s' tobom? Šta si ovako rano poludela?' nakašljavajući se da pokušam da povratim glas sam je upitala.Ustala sam i sela normalno na krevet.Na kraju je sela kraj mene  zagrila me dok se smejala na sav glas.Ok,definitivno je poludela.

'Tata nam je kupio stan.Ogroman je,u centru Londona!' uskiknula je veselo stavivši svoje lice u svoje šake i odmahujući glavom.Njen tata je bio prebogat i mogao je da joj kupi i kuću na Havajima da je hteo.Ona je oduvek imala sve,ali nikada nije bila razmažena bogatašica,bila je svoja i ne znam ni sama kako smo uspele da ostanemo prijateljice.

'Rekao je da možemo da se uselimo krajem nedelje.I plus,David mi dolazi!' provrištala je ubuđeno i krenula da skače po krevetu.David je inače njen rođeni,prezgodni brat,koji je ne znam kojom magijom bio zaljubljen u mene još od srednje škole.Ali,pošto osećanja nisu bila obostrana sada je počeo da me smatra svojom malom sestricom,pored Leah. 'Koliko ga samo nisam videlaaa!' Polako je ustala,i dva,tri puta udahnula nakon čega se smirila.

'A sada,spremaj se!Idemo da se zabavimoo!Vuhu!' ponovo je blago vrisnula i izašla iz sobe plešući.Samo sam odmahnula glavom,jer nisam ni stigla da izgovorim niti jednu jedinu reč.Iskreno,volela sam ovaj stan,jer je bio malen,nije izgledao kao bogato mesto,bio je skroman stan,i nisam htela da se selim u novo nepoznato mesto,koje odiše bogatstvom.Ustala sam sa kreveta uzdahnuvši izmoreno,pa čak se nisam ni naspavala.Izvadila sam mobilni da vidim koliko je stai,ali videla sam 3 poruke sa nepoznatog broja.
Rekla si da smo prijatelji,a prijatelji pomažu jedni drugima u svakakvim sranjima.
Lepotice?
Nisam te valjda već smorio?

O,Styles..Od samog početka si me smorio. I da rekla sam da navrati ako mu treba prijatelj,a ne da smo prijatelji i da treba da nabavi moj broj preko nekog.Bacila sam mobilni na krevet ignorisajuči njegove poruke.Došetala sam do ormara i izvukla crvenu haljinu,koju sam po prvi put u životu odlučila obući večeras.Pa nije da mogu biti celog života devojka koja ima fobiju protiv haljina.Inače je to crvena kožna hajina koja je ako se ne varam uz telo.Stavila sam je na krevet i baš kada sam krenula da nađem obuću mobilni mi je zazvonio.Javila sam se ni ne gledajući ko zove.

*Gospođice Johnson,čudo da mi se vi javite o idemo nova tura Harryevg smaranja.Čuti njegov glas posle jednog dana,stvarno mi je izgledalo kao da mu se glas promenio.

*Nije da mogu da živim bez vas jer me non stop uhodite Styles. rekla sam kada sam se sagla da dohvatim crne štiklice koje mi je jednom Leah pozajmila.Onaj put kada me je nagovorila da obučem haljinu i ove cipele.
*Pa gospođice Johnson,samo ste mnogo zaokupirali moj um. rekao je i čula sam glasan saobraćaj u pozadini.Pa gde je ova budala.
*Ma nemojte mi reći?Nego kakva je to buka? upitala sam otkopčavajući dugme na pantalonama i povlačeći šlic ka dole.
*Pa trenutno sam u Njujorku,poslom..I ovde je malo saobraćaj gušći.Nego šta vi radite? upitao je pokušavajući da nadglasa saobraćaj.Na trenutak sam odmakla mobiilni i skinula majicu sa sebe.
*Nemojte mi reći da ću napokon odmoriti od vas nekoliko dana?Trenutno se svlačim,kako bih se spremila za večerašnji izlazak sa Leah.Ali vi me malo ometate u tome. navukla sam haljinu na sebe i pozvala Leah.
*Pa,imaćete mali predah,ali kada se vratim nećete me se otarasiti lako.Oh,gospođice Johnson terate me da imam prljave misli o vama..  o bože,nikada nisam volela prljave stvari i trenutno mi se povraćalo i zato san samo ignorisala ove reči.Leah je odmah uletela u crnoj uskoj haljinici i štiklicama,a ja sam joj samo okrenula leđa.Negde duboko u sebi nisam želela da ga se otarasim.

Maybe We're FireproofWhere stories live. Discover now