Part 21.

829 51 42
                                    

Pili smo piće u novom kafiću koji se otvorio pre nedelju dana.. Puppets se zove. Leah nam je pričala jedan događaj što se desio u LA, dok je bila tamo. Pomirile smo se, kao i svaka druga svađa to nije trajalo dugo. Ali meni na umu je bilo toliko stvari trenutno da nisam ni obraćala pažnju na nju, niti na Davida, jer sam sve vreme mislila o tati.. Danas dok smo bili na ručku, ispričao mi je da se on i mama u poslednje vreme ne slažu kako treba. mama ili ćuti, ili se svađa sa njim, a on ne zna koliko još može to da trpi. Porodica mi je u raspadnom sistemu, mislim da će me dokrajičiti ako se njih dvoje rastave. Dala sam tati predlog da je ovdede na večeru jednu, popriča sa njom, bez svađa i prepirki. Danas kada smo bili na ručku, poklonio mi e laptop, jer po njegovim rečima mislio je da sam zakopala ratne sekire sa porodicom, jer su me malo zapostavili. Pa je kupio laptop, jer je mislio da će time kupiti moju ljubav, ali rekla sam mu.. Koliko god ja volela da imam laptop, ne treba nikada da mi se izvinjava na taj nacin. Tada me je trznuo David iz misli.

'Hej, Kiti. Je l' si sa nama ovde?' mahnuo mi je rukom ispred očiju, i ja sam se zakikotala. Otpila sam gutljaj soka i naslonila se rukama na sto. Nalazili smo se kod neke nazovi bine, jer koliko znam u ovom kafiću neki put znaju nastupati dobri rok bendovi. Ja sam bila okrenuta leđima toj bini, upravo je pevao jedan dečko pesmu od Ed Sheerana 'Afire Love'. Uživala sam slušajući tu pesmu, pa izgleda da ovo veče nisu rok bendovi.

'Tu sam. Samo imam neke sitne probleme, pa smišljam neko odlično rešenje.' rekla sam sa malom teškoćom u glasu.Kamo sreće da su to sitni problemi. Primetila sam da je Leah nestala negde, pa malopre je bila tu. 

'Gde je Leah nestala?' prešla sam pogledom preko celog kafića i nisam je videla.

'Došao je onaj tip Zayn, otišli su da popričaju, dok si se ti nalazila u nekom svom svetu.' rekao je, a ja sam klimnula glavom. Pričaju? Nadam se da se to neće završiti sa ogrebotinama i užasnim zvucima. Da li je moguće da sam se toliko zamislila da nisam primetila Zayna kada je došao da popriča sa njom?

'Ti stvarno misliš da će oni pričati?' sklonila sam jaknu koja je bila iza mojih leđa i stavila je na Leahinu stolicu, pošto je otišla može moja jakna stajati tu. 

'Ne.' nasmejao se i otpio gutljaj svog piva. Izgleda da se primirio što se tiče Leah, pustio je da luduje. 'Inače, zašto se ovde prave ove svirke?' upitao me je gledajući u momka koji je pevao iza mene, na bini.

'Pa u dobrotvorne svrhe. Sav novac koji skupe, ide u neke bolnice, deci nekoj. Mnogo mi je drago što su smislili to.' iskreno sam mu odgovorila, kada se začuo aplauz. Verujem da je završio onaj dečko sa pevanjem. Premestila sam se do Davida kako bih bolje videla sledećeg pevača.Nekoliko trenutaka je bila tišina, i onda šok. Dečko u teksas farmerkama, i beloj majici je ušao na scenu. Držao je gitaru u ruci, i seo na stolicu. Ovog puta je svoju kosu zavezao u rep i ukrotio je. Iznenađeno sam pogledala čupavca koji me svakim danom sve više iznenađuje. Namestio je mikrofon i prešao pogledom po publici. I na kraju mu se pogled zaustavio na meni i onda je David spustio svoju ruku na moju i pogledala sam ga. Verujem da je Harry primetio to.

'Ovaj. Nešto si pričao?' prenela sam se iz misli o Harry i meni i htela sam da se očerupam što sam ovako nekulturna prema njemu i ne slušam ga. A i cela ova situacija ovde mi je čudna, dečko koji pokušava nešto sa mnom i dečko kojem sam se sviđala pre u istoj su prostoriji i ne znam kako da napravim neki zid između obojice. Ne želim da Harry pomisli da sam devojka koja se ljubi sa svakim dečkom sa kojim izađe i ne želim da David upravo sada nešto pokuša.

'Dobro veče svima. Ja sam Harry Styles. Pevaću vam večeras dve pesme. Nadam se da će vam se svideti, jer su posvećene meni dragoj osobi.' tada sam ga ponovo pogledala i on nije ni makao pogled sa mene. Nasmešila sam mu se jedva vidljivim osmehom, ali dovoljno da ga on primeti i da razvuče svoje usne u veliki kez.

Maybe We're FireproofWhere stories live. Discover now