Part 20.

759 43 27
                                    

Od dana kada smo se uselili u ogromni stan Leahinog bogatog tate nije prošlo više od pet dana. David mi je većinom pomogao oko svega. I divim mu se. Dečko čim je došao iz Amerike nije predahnuo sve dok se nismo uselili u ovaj stan. Leah nije pričala puno sa mnom. Sa Davidom je provodila većinu vremena, a njen dragi od onog poziva nije ni svraćao ovamo na njenu sreću. Možda je odustao? Niko ne zna. David zna pola priče, ja sam mu ispričala manji deo koji sam znala. Pošto je Zayn njega zvao, pa ga je zanimalo ko je Zayn. Blagom rečju šokirao se kada je saznao da mu se sestra spetljala sa kriminalcem. Harry mi se nije javljao, mada nisam ni ja htela da mi se javlja, bolje je ovako. Šetala sam putićem do meni poznatog mesta, htela sam obići to mesto pre nego što krenem na posao.A onda imamo večeras dogovor da izađemo na piće David, Leah i ja, posle mog posla. Ne mogu da se setim kada sam poslednji put izašla sa nekim muškim prijateljem. Deo je negde nestao, a ja više nisam u formi da se bavim uličnim plesom. Raspali smo se. Koliko sam čula od Grete, devojke iz naše bande, Deo je otišao u Francusku kod svoje majke, koja je nakon 5 godina odlučila da povrati svoga sina. Takodje me je Greta ubeđivala da se vratim, da povratimo ekipu, ali ne. Stvarno nemam vremena još i za to. Nikada me nije mrzelo da se bavim hip-hopom, ali sada imam nove probleme u svom životu. Danas je bilo sunčano, i jedno vreme sam mislila da će mi to popraviti raspoloženje, ali nije. U ruci sam držala buket crvenih i belih ruža dok sam koračala ka određenoj destinaciji. Danas je dan u godini kada ću posetiti groblje, na kom je sahranjen moj brat. Sećam se kroz maglu nekih trenutaka sa njim, ali sve je to izbledelo. Poslednji put sam ga videla kada sam imala 5 godina. Moji su ga poslali kod tetke u Ameriku, jer je insistirao da ide tamo da se školuje. Kako je on govorio od ovih škola u Londonu nema ni hleb da se jede. Ali bio jr mali i glup i nije shvatao da je sve to isto, a moji roditelji su bili spremni na sve da mu udovolje. Bilo kuda da se školuješ sve je isto sranje. Taj dan se avion u kom je bio srušio, i promenio moj život. Sela sam na beton do njegovog groba i spustila cveće koje sam donela. Tyler Johnson. I njegova malena sličica iz detinjstva. Posegnula sam rukom ka toj sličici i nežno skinula paučinu. Koliko nisam dolazila ovde. Moji roditelji su se potrudili da bude sahranjen na najlepšem delu ovog usranog groblja. Ovde su cvetale ljubičice i lale, davale su prolećni utisak. Sećanja su počela da se vraćaju. Kao i suze koje su ovaj put, kao i svaki drugi bile neizbežne.

-Flashback-

Probudilo me drmanje i skakanje po mom krevetu. Mali smeđokosi dečak je skakao po mom krevetu smejajući se i dozivajući moje ime.Polako sam protrljala oči i podigla se. Moja soba se isticala rozom bojom koju sam obožavala. Uz nju sam se osećala kao princeza.

'T, naporan si. Šta hoceš?' onako čupava sam ga posmatrala kada je on napokon se bacio i legao pored mene dok sam ja sedela i promatrala ga.

'Seko, danas je taj dan. Idem kod tetke.' rekao je veselo, a meni kao da se sve raspalo. Odlazi, i ko zna kada se vraća. Uzdahnula sam razočarano i tužno jer iskreno nisam želela da ode.

'Pa, T.. Sjećan ti put. I da kada se budeš vjaćao mi kupiš dosta haljinica, jer ja sam pjinceza, a pjincezama treba dosta haljina.' napravila sam odvaženu facu dok sam zamahnula kosom. Tyler je krenuo da se kikoće.

'Ne verujem da su princeze tako čupave.' rekao je i protrljao rukom kroz moju kosu. Prekrstila sam ruke i napućila se praveći ljutu facu.

'Šalim se. Ti si najlepša princeza. Moja seka.' rekao je i zagrlio me.Tata je tata upao u sobu sav veseo.

'Šta rade moji majstori?' seo je kod nas i zagrlio nas. Prevrnula sam očima.

'Kao pjvo tjebaš da se objiaš jer me tvoja bjada bode, i kao djugo ja sam pjinceza!' naglašavajući poslednju reč sam se malo odaljila od njegove brade. On se nasmejao i krenuo namerno sa bradom da me gladi po obrazu.

Maybe We're FireproofWhere stories live. Discover now