#64

1.2K 102 45
                                    

Αφροδίτη'ς ποβ

Ανοίγω τα μάτια μου  και βλέπω ότι είμαι..στο σπίτι του Δημήτρη, στο..στο κρεβάτι του Δημήτρη.

Και ακριβώς δίπλα μου είναι και αυτός. Τι κάνω εδώ μαζί του..

Σικωνομαι σιγά σιγά απτό κρεβάτι προσέχοντας μην τον ξυπνήσω, βάζω τα παπούτσια μου και φεύγω απτό δωμάτιο. Δεν μπορώ να κάτσω εδώ..δεν μπορώ να τον ενοχλήσω άλλο. Αρκετά ασχολήθηκε με εμένα.

Βγενω απτό σπίτι στα γρήγορα και το φώς του ήλιου αμέσως ακούμπησε τα μάτια μου. Περνω μια βαθιά ανάσα προσπαθώντας να ξεχάσω τι έγινε..εχθες.

Αρχίζω και περπατάω προς το κοντινότερο πάρκο για να δω τι θα κάνω τώρα, νιώθω τόσο άσχημα.. θέλω να μείνω λίγο μόνη μου, θέλω να ηρεμήσω λίγο. Θέλω να σκεφτώ τι θα κάνω τώρα, που θα πάω, πως θα ζήσω.

Κάθομαι σε ένα παγκάκι και το μυαλό μου αμέσως πήγε στο χθεσινό σκηνικό με το πάτωμα γεμάτο με.. αίματα. Επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω και το πρόσωπο του ηλίθιου πατέρα μου που ήταν και αυτός με αίματα..και δίπλα του ήταν ένας νεκρός άνθρωπος..ήταν ο Κάρλος.
Φοβάμαι τόσο πολύ στην σκέψη ότι τον..τον σκωτωσε.

Πώς κατάντησε έτσι ο μαλακας πατέρας μου. Ηλίθιος, χαζός.

Γιατί εγώ..γιατί σε εμένα .. γιατί σε εμένα να μου συμβαίνουν αυτά. Γιατί γαμώτο, γιατί.
Επίσης δεν μπορώ να ξεχάσω αυτές τις 2-3 γαμημενες μέρες που ειμουν κλεισμένη σε αυτό το..το κωλοδωματιο. Ήταν τόσο άσχημα και χάλια..και η συμπεριφορά της ηλιθιας Άννας ήταν ότι ποιο χειρότερο εκεί μέσα. Δεν νιώθω καλά.

Θέλω να απομακρυνθω από όλους και από όλα για να ξεχαστω...για να ηρεμήσω. Αλλά δεν μπορώ, δεν..δεν έχω που να πάω. 
Ποτέ δεν θα νιώσω την αγάπη του πατέρα..όπως δεν ένιωσα την αγάπη της μάνας, νιώθω μόνη.

Τα δάκρυα μου αρχησαν να κυλάνε στα μάγουλα μου, τα σκούπισα με τα χέρια μου γρήγορα σηκώθηκα και άρχισα να περπατάω..προς το "σπίτι μου" για να πάρω τα πράγματα μου και να φύγω από εκεί.

Θα πάω στην Νεφέλη, τουλάχιστον εκεί μπορώ να πάω. Η καημένη θα έχει ανυσηχισει για μένα, χρειάζομαι την αγκαλιά της. Θέλω να τις μιλήσω για όσα συνέβησαν αυτές τις άσχημες μέρες. 

[....]

Έτσι όπως περπατάω προς το "σπίτι μου" βλέπω παρκαρισμένα   δύο αστυνομικά αυτοκίνητα..τι φάση, τι έγινε εδώ. Μήπως.. μήπως ήρθαν για τον ηλίθιο πατέρα μου να τον..τον συλλάβουν για την δολοφονία του Κάρλους?.....

𝗕𝗮𝗱 𝗟𝗶𝗳𝗲™Όπου ζουν οι ιστορίες. Ανακάλυψε τώρα