39 - La mulţi ani!

4.5K 239 19
                                    

Astăzi este ziua mea de naştere! În sfârşit am 26 de ani! Iubitul meu şi câţiva prieteni sunt prezenţi la petrecere. Să fiu sinceră, ziua asta e cea mai tare! Tort, îngheţată, baloane şi tone de cadouri! Toţi stăm într-o cameră ciudată. Alisha poartă o jachetă ciudată, probabil asta e la modă acum... ciudat. Sper să primesc una! 

Stau şi mănânc tort şi îngheţată cu o lingură. Înainte de petrecere, i-am rugat pe oamenii de după pereţii ăştia ciudaţi să îmi dea o furculiţă, dar cererea mi-a fost refuzată. Ca de obicei. Au spus că e prea ascuţită. Oricum, destul cu această discuţie deprimantă şi ciudată, doar e a paisprezecea aniversare a mea!

Mă îndrept spre locul în care sunt depozitate cadourile. Sunt două. Cu unul mai mult decât anul trecut şi în orice alt an! Îl deschid pe cel mare şi scot la iveală o jachetă. Aceeaşi ca cea a Alishei.

- Yay! chicotesc.

Deschid celălalt cadou. E o scrisoare de la oamenii de după pereţii ăştia ciudaţi... de afară...

- Dragă Shanda, pentru că încă ai halucinaţii şi discuţii despre prietenii tăi şi iubitul imaginar, am decis să te ţinem în continuare aici. Oricum, se împlinesc 14 ani de când eşti aici, la mulţi ani!

Râd. E chiar amuzant că ei cred că mint despre prietenii mei. Nu e adevărat.

Chiar acum mă uit la prietenii mei. La oamenii de după pereţii ciudaţi. Oamenii de afară. Toţi au feţe de clown şi gânduri fericite despre mine.

CHIAR CREDEŢI CĂ UN NEBUN AR FI ÎN STARE SĂ-ŞI IMAGINEZE AŞA CEVA?

HorrorscopeUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum