Bunları Biliyormusun?

30.1K 415 212
                                    

Cinler Hangi Evleri Severler ?

• Kapısı açık odada zina yapılan evleri,
• Ayakta küçük su dökülen, su kullanılmadan taharet yapılan ve gusül abdesti alınmayan banyoların bulunduğu evleri,
• Mutfağında besmelesiz yemek pişen evleri,
• Sofrasında besmelesiz yemek yenen evleri,
• Besmelesiz yenen yemek artıklarını çöpe atan evleri,
• Aile fertleri arasında edep ve adaba dikkat edilmeyen evleri,
• İçinde ibadet edilmeyen evleri cinler çok severler...

------------------------------------------------------------------

Cinler soğuk yerleri severler ve soğuk yerlerde bulunurlar. Eğer bulunduğunuz yer veya odanız sebepsiz yere soğuksa orada cinler var demektir. Soğuk yerlerde uyulduğunda görülen kabuslar bu yüzdendir.

Kafir cinler odamıza geldiğinde insanlara bir yorgunluk düşer, ve esnemeye başlarsınız.. Bu durumda hemen uyursanız sizin güçsüz olduğunuzu düşünürler, beyninizi ve rüyalarınızı hükmederler .

Gece bizi izleyen farklı farklı cinler vardır. Kapıdan gözler, başımıza dikilirler, yatağın ucuna otururlar, genelde bu cinler küçük cinlerdir. Besmelesiz yatarsanız sizle sabaha kadar iletişime geçerler.

Cinler Karanlıkta sizin baktığınız eşyaları hareket ettirirler ama dikkatli baktığınızda yanılırsınız. Sizinle böyle küçük oyunlar oynarlar..

Tuvalete girdiğiniz andan itibaren kafir cinler tavandan sizi izlerler.Tuvalete tükürmek onları rahatsız eder, gazete ve telefonla girmek onları kızdırır.

Halk dilinde sara denilen hastalık, uyur gezerlik, zamanlı zamansız bayılmalar, uykuda kabus görmek, sıçramak ve konuşmak, yel de denilen vücutta gezen ağrılar, sebepsiz asabiyet, hırçınlık, ve daha birçok rahatsızlıklar, Tıp'ın çaresiz kaldığı bütün hastalıklar cinlerin eseridir.

Duaların fayda etmediği tek kabiledir '' Zuzula Kabilesi '' .666 rakamıyla gizlenmiştir. Çünkü o ismi söylemek bile büyük bir cesaret ister ..

İç sesimizle konuşurken kendi kendimize yanıtladığımız sorulara cevap veren şeyin cin olma olasılığı çok yüksektir.

Kısa Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now