Otel

50K 943 141
                                    

Bir adam otele gitmiş ve lobideki kadın ona bir anahtar, bir oda vermiş. Gitmeden de odasına giden yol üzerinde numarası olmayan bir odanın olduğunu ve oraya girilmesinin hatta delikten bakılmasının bike yasak olduğunu söylemiş.
Adam da kadının söylediklerini dinleyerek direk odasına gidip uyumuş. Ama ertesi gece adam kapısında numarası olmayan odaya olan merakına yenik düşmüş.
Adam koridor boyunca yürümüş ve kapı kolunu aşağı çekerek açmaya çalışmış. Tabii ki oda kilitliymiş. Böyle olunca adam eğilerek delikten içeri bakmış. Yanaştığı anda gözüne delikten soğuk hava dalgası çarpmış. Gördüğü tek şey bir otel yatak odası ve köşede duran bembeyaz tenli bir kadınmıs. Kadının kafası duvara yaslıymış ve kapıya bakmıyormuş.
Adam bir süre şaşkınlıkla baktıktan sonra kalkıp odasına gitmiş.
Ertesi gün adam tekrar delikten bakmış ama çok şaşırmış. Çünkü gördüğü tek şey kırmızılıkmış. Ne olduğunu anlayamamış. Belki de bir çeşit ajanlık yaptığını anlayan kadın kırmızı bir şeyle deliği kapatmıştı. O anda adam lobideki kadınla konuşmaya karar vermiş.
Kadın üfleyerek “Delikten mi baktın?” demiş. Adam onaylayınca kadın anlatmaya başlamıs. “Uzun zaman önce bir adam burda karısını öldürmüstü. O günden beri kadının hayaleti odada görülmeye başlamış. Ama bu insanlar farklıydı, hayaletleri gibi. Tenleri bembeyazdı. Fakat gözleri, onlar dümdüz bir kırmızıydı.”

Kısa Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now