Psikolog

6K 136 22
                                    

Hasarcı köyünde yaşayan bir adamın, psikolog doktor, aynı zamanda medyum Kenan Lam'a yazdığı esrarengiz mektup, bu mektup sizi derinden etkileyebilir. Yaşananlara sizde şahit olun |

23 Ocak 1999

- Sayın kenan doktor, 3 yıldır yaşadığım bu kabusa dayanamayıp içimi mektuba dökeceğim inşallah çare bulursun. Ben 26 yaşında köy bekçisiyim, hiç evlenmedim, ama evden sürekli bebek sesleri geliyor, çıldırtacak şekilde geliyor, rüyamda bana baba dediğini hissediyorum, uyanmaya bile korkar mı bi insan? Korkuyorum kenan bey. Namaz kılarken sanki birileri beni izliyor, üst katta koşma sesleri duyuyorum. Bana erken bir şekilde dönerseniz mutlu edersiniz.

1 ŞUBAT 1999

- Mesajımın elinize ulaşmadığını düşünüyorum, dışarıda yoğun kar yağışı var, şuan bu satırları yazarken bile sürekli camın önünden bir gölge geçiyor, kapıya biri alacaklı gibi vuruyor, kapıyı açtığımda evden yüksek bir şekilde bebek sesi duyuyorum. Artık bakın şu mektuba yalvarıyorum

8 Şubat 1999

- Şuan saat 4 buçuk ve ben uyuyamıyorum, birinin nefesini ensemde hissediyorum, şuan bile bebek sesleri kulağımı deliyor resmen. Az önce kolumu bıçakla yaraladım, bundan keyif alıyorum iyice delirdim hocam bana ulaş artık 053* *** ** ** bekliyorum aramanızı hocam.

20 Şubat 1999 - 21:00

Kenan Lam mektuba ulaşır hastayı arar, bu telefon kayıtları 2008 yılında teyit edildi.

Kenan lam : Alo.. Alo.. Selamun aleykum ***** Bey

Hasta : (tiz bir şekilde) Aleyküm selam tanıyamadım?

Kenan lam : Ben psikolog doktor Kenan Lam.

Hasta : Dayanamıyorum.. Doktor bey dayanamıyorum (hızlı hızlı nefes alıp vererek)

Kenan Lam : Şuan sakin ol, nerdesin tam olarak?

Hasta : (bir süre ses çıkmaz) (ağlayarak) evdeyim şuan tam karşımda beni izliyorlar. Bana bakıyorlar..

Kenan Lam : Kim onlar?
- - - - - - - - - - - - - - - - - -
Kenan Lam : Alo ***** bey, orda mısınız?

Hasta : (çığlık sesleri) (telefon kapanır)

Kenan Lam telefonu ne kadar aradıysa da sinyal alamadı. O gece ki konuşmadan sonra kenan lam'dan haber alınamadı.


-alıntıdır

Artık hikaye yazamıyorum çünkü bu aralar çok fazla yoğunum yinede boş kalmasın diye güzel beğendiğim türde şeyleri alıp sizinle paylaşıyorum yani yorumlara alıntı diye yazmanıza gerek yok ki zaten altına yazıyorum alıntı diye teşekkürler.


Kısa Korku HikayeleriWhere stories live. Discover now