Inima de ghiață?||Part a 20-a||

294 13 5
                                    

Vantul batea din ce in ce mai tare, Vincet era intr-un parc intunecat si straniu, acesta imbracat doar cu un hanorac negru si cu blugi negri stramti. Acest avea mainile bagate in buzunar, si privea spre cerul intunecat care prevenea sosirea unui demon puternic si prevea ca va fii mult sange varsat pana cand lupta se va sfarsi iar totul va reveni la normal.

Acesta si-a lasat privirea in jos inchizandu-si ochii si amintindu-si de vremea cand a intalnit-o pe Claudia. Pe fata de care nu a crezut ca se va indragosti si ca ii va deslusi durere si ura din sufletul lui inchis si rece.

De atunci totul sa schimbat, el nu mai era asa de sadic in preajma ei, nu mai ura asa de mult. Suferinta pe care o capatase si o stransese de a lungul anilor si vremii in care toate din viata lui i-sau petrecut cand era langa ea disparea. Totul pentru el atunci se transforma in fericire,dar cand ea nu mai era cu el, simtea precum o bucata din inima lui care a fost o data din gheata si acum era umana, a fost rupta si ascunsa undeva in departare.

Acum cand ea a fost rapita, si nu este sigur daca este in viata, sau daca macar o sa o gaseasca. Acest lucru il face a acumula din nou acea ura si suferinta. Si acum il face sa nu mai gandeasca limpede si sa se lase cuprins de furia care a fost inchisa de cand ea si-a facut aparitia in viata lui trista.

Aruncad o privirea spre drumul din parcul intunecat se putea deosebi ca spre el vine cineva, cateva persoane imbracate in negru, nu li-se distingeau chipul. Acesta a zambit, un zambet viclean si a pasit spre casa arsa pe jumatate.

I'm Falling In Love With You...*Emo Love Story*Being edited*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum