Vrăji- Capitolul 18-

526 14 1
                                    

                                                                                       Vrăji- Capitolul 18- 

Am ramas incremenita cand mi-am dat seama ce a scris in acel cerc, nu imi vine sa cred cea ce face.. Stiam ca aceste vraji nu sunt permise din cate am citit eu, stiu ca nu au voie sa aduc vorba desper asa ceva sau sa foloseasca. Stiam ca aceasta carte a magiei intunecate a fost distrusa, dar cum de stie sa invoce acel spirit?. Tipul care statea in fata mea se intoarce spre cel din spatele lui apucand o carte  mare si cu copertile negre, cu un cerc facut din sange pe coperta din fata. Baiatul care tinea cartea in mana isi duce mana dreapta spre carte activand cercul format din lichidul rosu. 

Privesc nedumerita la baiatul care avea cartea in mana, astepam sa se intample ceva, il vad cum rosteste niste cuvinte. Ma uit atenta la carte, analizez toate miscarile si vad o lumina iesind din carte cand o deschide, isi ridic privirea spre mine ranjind. 

-Ce vrei sa faci?-Il intreb uitandu-ma prin prejur, incercam sa ii atrag atentia sa pot sa scap din stransoare, dar nu reuseam, eram intepenita in mijlocul cercului....Baiatul cu cartea in mana se apropie de mine zambind in continuare. Deschide cartea la o pagina anume si incepe sa citeasca in acelas timp cu mana dreapta executand semnele care erau desenate. 

Ma zbateam sa scap, dar nu reuseam, stransoarea era mult prea puternica. Daca cineva mar fii putut ajuta sa scap, daca Vincet ar fii aici in acest moment. Dar el nu este, acum sunt singura si neajutorata. Ma uita la cercul desenat in jurul meu si vad cum incepe sa se lumineze, nu am idee ce se petrece, doar ca nu este bine cea ce face el. Am un presentiment ciudat in legatura cu asta...

-Ce tot incerci sa faci?!!-Tip la el, dar nici macar nu ma baga in seama, continue acolo sa citeasca. Il vad cum face un singur semn si dupa acea pune cartea jos indreptata spre mine...Oare ce a facut? doar a incercat sa ma sperie?. 

Acel tip se intoarce spre prietenul lui care ii imaneaza un pumnal si un pahar din argint. Acesta se taie adanc la mana dreapta, dupa care stringe puternic din mana iar sangele curge picatura cu picatura in pahar. Ma uitam la el, dar tot nu intelege-am ce face..De ce tot se raneste atat?. De ce face aceste lucrurii?. 

Il vad cum se apropie de mine, lasa paharul plin cu lichidul rosu aproape de mine. Ma priveste si ma tot analizeaza, pe fata i-se formeaza un zambet nebun, acest zambet semnifica ca el doreste sa faca ceva..Dar ce?. Ii vad mana dreapta cum imi atinge gentil piciorul, cu mana stanga imi atinge incet fata si parul. Il vad cum se apropie de mine, respiratile noastre intalnindu-se, il vad cum se apropie din ce in ce mai mult, buzele lui de ale mele..

I'm Falling In Love With You...*Emo Love Story*Being edited*Where stories live. Discover now