Vincet Traieste..-Partea a13-a

586 21 6
                                    

-Nu, nu trebuie sa mori tu, daca tu ai muri sufletul meu ar muri si el, inima mea sar farama in bucatii..-Aud  pe cineva spunandu-mi aceste vorbe, imi ridic privirea, era chiar Vincet. Dar cum? am crezut ca este mort, sau poate m-am inselat?..Chiar este el?

-Vincet?

-Da scumpo, eu sunt, nu iti fie teama eu sunt aici pentru tine, intelege eu nu o sa mor fara tine..Daca tu o sa mori si sufletul meu o sa moara, chiar si eu mor, doar daca iubesc..

-Vincet…-Nu pute-am sa spun nimic, cuvintele nu puteau iesi.Il vad pe Vincet cum se ridica de pe parchetul rece si plin de sange, se uita la mine..Nu spune nimic, isi apuca tricoul cu ambele maini si il da jos.. Ranile lui disparuse, nu avea nimic acolo. Pielea lui fina, alba precum spuma laptelui, muschii lui. Il aratau asa de bine, era asa de..frumos, nu pute-am spune  altceva..

Il vad cum se incordeaza, se intoarce spre tipul cel mare, sta o secunda si alearga spre el.. Il apuca de cap cu ambele maini si il tranteste la pamant.. Un cutremur urias cuprinde toata cladirea, peretii incep sa se crape. Ma uit la cei doi, in jurul lor o gaura uriasa, cum poate o persoana normal sa provoace asa ceva..

-Vincet?

-Da Claudia, sunt aici…nu o sa te parasesc nici o data, din cauza ca te iubesc..-Am ramas fara cuvinte, nu stiam cum sa reactionez, ce pute-am sa spun? Ce pute-am sa fac? Nu stiam ce sa ii spun,  nu reuseam sa imi gasesc cuvintele..

Aud un zgomot, trebuie sa deschid ochii, ma uitam sa vad cine este, era Vincet, se apropie de mine..Imi intinde mana, Ii curpind mana si ma trage spre el, buzele noastre aproape sau atins..Ma uita la el, dar nu stiam ce sa ii spun, eram putin socata de ce-a ce se intampla.. 

-Haide sa mergem-Imi sopteste in ureche, aerul pe care il emana era asa de placut, merg cu el spre usa din fata noastra, ma uitam la tipul care zacea pe jos, era ranit? Nu stiam daca trebuia sa il ajut..ce trebuia sa fac?

-Nu stai linistita este bine, isi revine peste trezeci de minute-Ma uitam la el, cum adica, de la lovitura puternica care a primit-o trebuia sa moara pana acum..

-Claudia trebuie sa iti spun ceva….

-Ce?

I'm Falling In Love With You...*Emo Love Story*Being edited*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum