Vincet Devine Misterios Partea 5"

905 34 6
                                    

Se uita la tocilarul care zacea, se apleaca incet spre el si il apuca de haina, il ridica in sus si se uita la el.-Deci ratatule iti retragi cuvintele?..-Nu!!..-Bine tu ai vrut..

Il loveste in stomac din nou, ii da drumul la bluza si acesta cade jos, se apleaca si se uita la el-Deci iti ceri scuze?..-Da…da…imi pare rau pentru ce i-am  spus prietenei tale..-Bine scuze acceptate..iar acum daca spui ca eu te-am batut directorului, o sa ai ambii ochii vineti..ai inteles?

-Da..da…

Vincet se intoarce spre casa, deschide usa incet si intra calm, toti stateau jos mancau taitei si beau ceai in timp ce jucau carti..

-Hey  Vincet!*Claudia se ridica zambind*

-Buna la toata lumea, si pofta buna in continuare..

-Multumim*Toata lumea*

-Hey Vincet vrei taietei?*Claudia*

-Nu…nu multumesc..

Se duce direct spre bucatarie, se apropie de dulap isi i-a o cana si isi pune ceai..Paraseste bucataria si se duce in camera unde era toata lumea, -Hey haide aici langa mine, Claudia ii face loc langa ea zambind.
Se opreste o secunda uitandu-se cu o privire indiferenta si chiar enervate in ochii sclipitori ai fetei.Linistea se asterne,iar el isi continua drumul spre usa,pe care o deschide incet,pastrand tacerea
-Vincent…?-aude o voce subtire in spatele sau in timp ce o mana delicata l-a prins de tricou tragandu-l usor in spate.
Recunoaste foarte bine vocea,ca fiind a Claudiei,insa fara a-si intoarce capul se smulge fara niciun pic de efort din stransoarea acesteia iesind pe veranda.Ignora privirea confuza a fetei,asezandu-se jos bandu-si ceaiul cu capul ridicat spre cer..

Fara a se da batuta,Claudia deschide usa si se duce aproape de el,usor,atingandu-l pe umar.

Baiatul cu parul negru isi intoarce privirea netradand niciun sentiment.

-Ce faci Vincet? Ce sa intamplat cu tine? De ce nu stai cu  noi?

Isi ridica privirea spre cer”-Din cauza ca vreau sa stau putin singur…

-Din aceasta cauza esti asa de rece?

-Nu vreau sa te ingrijorezi, dar as dori sa stau singur putin, stiu ca poate crezi ca sunt un ciudat, dar asta este singurul lucru pe care mi-l doresc si eu, sa stau putin singur si sa ma gandesc..

-Nu cred ca esti un ciudata..-un oftat adanc ii apasa fetei pieptul-Bine nici o problema te las singur. Se ridica in picioare si se intoarce spre usa, o deschide incet,-Sa sti ca sunt mereu aici pentru tine, sa nu uiti asta..

Acesta nu spune nimic doar se ridica in picioare si se duce spre padure, sub ochii umezii ai fetei.In acest moment Vincent incerca cat putea el de bine sa isi ignore sentimentele,daca se lasa prada lor inca o data…avea sa sufere enorm.Nimeni nu avea voie acolo dar pe el nu il interesa..Merge si tot merge, se opreste in fata unui izvor, se apleaca si isi duce mainile spre frunte, isi inchide ochii si se gandeste..

In cele din urma o creanga trosneste iar atentia lui Vincent este indreptata inspre acea directive.

-Cine este acolo?”Acesta se intoarce sa vada cine poate sa fie, era un baiat blond, cu ochelari negri si imbracat la costum..

-Buna Vincet!

-Michael? Ce faci tu aici?

-Mama ta m-a trimis dupa tine, vi acasa acum..

-Ce? De ce? Doar eram in excursie cu clasa..

-Imi pare rau, dar trebuie sa te intorci..acum..este urgent..

-Oh..ok..dar trebuie sa sun un taxi..

-Nu..am venit cu masina..

Acestia doi ies din padure si se indreapta spre masina, dar baiatul cu parul negru se indreapta spre casa..-Hey unde te duci?..-Sa imi i-au lucrurile..-Bine te astept..

Usa de la intrare se deschide, toti se uita sa vada cine este, era Vincet. Nu spune nimic si trece pe langa ei, se duce spre patul lui si isi i-a rucsacul..Pleaca calm afara, Claudia alearga dupa el..

-Hey Vincet unde te duci?

-Claudia....trebuie sa plec acasa am o problema..

-Dar cum?…te rog mai stai..

Acesta vine aprope de ea, ii i-a mainile in ale lui si se uita in ochii ei”-Imi pare rau frumoasa mea, dar trebuie sa plec, o sa ne mai vedem…-Cum adica o sa ne mai vedem? Adica vrei sa spui ca nu o sa te mai intorci in tabara?...-Da imi pare rau.

Isi duce mana aproape de fata ei, ii ridica privirea spre el si o saruta gentil..

-Hey Romeo ai terminat*Baiatul cu parul blond ii spune lui Vincet in timp ce deschide usa de la masina..Acesta se intoarce si se uita furios la el, se urca iar usa se inchide imediat dupa el…Baiatul blond se urca si el la volan si porneste..

Claudia ii face cu mana, lacrimile se prelingeau de la ochii in jos pe obraz, fata incepea sa planga, isi ridica privirea spre cer. Claudia se uita la masina, nu pornea aceasta se duce repede aproape de ea si deschide porbagajul. Intra innauntru si inchide la loc..dupa cateva minute masina porneste si o ia din loc.

-Deci ce este asa important?

-Nu am ideie mie mi-a spus doar sa te aduc acasa..

-Hm…

~Acasa La Vincet~

Masina se opreste, se aud doua usi deschizandu-se, dupa ce nu mai aud nimic deschid porbagajul si ies afara, ma asigur ca nu este nimeni. Vincet intra in casa trantind usa furios,acesta se duce prin toate camerele se o cauta pe mama sa, dar nu o gaseste.

-Vincet dragule, ce faci?

-Mama??De ce mai chemat in napoi?

-Din cauza ca am auzit ceva….

-Ce?

-Tu si un om…este adevarat?

-Poftim ai pus pe cineva sa ma spioneze?

-Dragul meu daca tu o sa fii urmatorul la tron sigur ca trebuie sa am grija…

*Ce tot vorbesc astia??*Claudia gandea…

Vincet se duce in camera lui suparat,Claudia se duce repede la urmatoarea camera, Vincet intra si tranteste usa, camera era complet schimbata nu arata la fel ca celelalte, era amenajeata in stil gothic…Vincet isi strange pumnul si loveste in perete, peretele incepe sa se crape, Claudia incearca sa plece dar nu se uita si calca pe o creanga*Trosccc*..

Vincet ajunge intr-o secunda langa fereastra, acesta deschide geamul cand o vede pe fata..

-Claudia?Ce faci aici?

-Vincet…pai..pai..am  vrut sa stiu ce se intampla..


-Ce se intampla!?!m-ai spionat?!!toata lumea ma spioneaza!?


-Vincent..te rog,eram ingrijorata!


-Ingrijorata?!de ce?ca nu ai incredere in mine!!Pleaca acum!! Am spus sa pleci…

-Ce? De ce Vincet?

-Nu mai pune atatea intrebari, doar pleaca…

-Vincet te rog nu fii asa de rece si intunecat cu mine..

-Am spus sa pleci, chiar nu stii in ce pericol te expui….

I'm Falling In Love With You...*Emo Love Story*Being edited*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum