Semnul...Partea a 17-a

528 22 0
                                    

Acest baiat masiv si care ma facea sa cred ca mai am putin de trait se apropie de mine, mana lui se plimba prin fata mea, mana lui alba precum spuma laptelui se contopeste cu fata mea, intr-un mod tandru si jucaus si-o plimba spre bluzele mele.Incercam sa ma zbat, sa scap din stransoarea lui, dar nu pute-am, nu reusisem sa fac  nimic, eram paralizata si nu pute-am face nimic. Ce se petrece?, am tot incercat sa aflu dar nu pot din cauza ca ceva i-a controlul asupra corpului meu. Dar cum se poate?, bine inteles eu nu am nici macar o putere pentru a putea face ceva sa opresc acest eveniment..

Acest lucru nu sar fii intamplat daca eu as fii ascultat de la inceput de Vincet, dar nu eu trebuia sa fac ceva necugetat, de ce trebuie sa fac eu mereu numai prosti. Vincet ma ajutat mereu,  ma salvat, si-a pus viata in pericol pentru mine, doar pentru mine, dar de ce face asta?. Din cauza ca ma iubeste?, el ma iubeste dupa cate sau intamplat din cauza mea?. Oare de ce eu trebuie sa fiu mereu victima, sa fiu persoana fara aparare?. As dori sa am putere, sa pot oprii tot ce incearca sa le faca rau prietenilor mei, dar eu doar ranesc persoanele pe care le iubesc?.

Toata linistea se strica cand baiatul care statea in fata mea incepe sa rosteasca niste cuvinte,intr-o alta limba, nu pot sa imi dau seama ce spune, era ceva precum o invocatie sau cam asa ceva, nu pot sa imi dau seama ce se intampla. Tipul isi duce mana dreapta la gura si cu colti lui ascutiti isi taie pielea....Se uita in ochii mei si se apleaca spre cimentul ud si rece, il atinge cu degetul si formeaza un cerc cu sange iar in mijloc scrie un nume in japoneza..

~~~

Va rog sa ma scuzati pentru acest chapter, ca este asa mic, dar sper sa va placa, o sa incerc sa scriu in continuare. Daca am greseli va rog sa imi spuneti. Mult noroc lume la scris!.

I'm Falling In Love With You...*Emo Love Story*Being edited*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum