Vincet Își Trădează Clanul Pentru Claudia?-Partea a 7-a

712 29 2
                                    

                                                             Vincet Își Trădează Clanul Pentru Claudia?-Partea a 7-a

-Fiule tu nu poti iubi un om, de ce nu intelegi?

-Cum adica nu pot?, crezi ca tu stii tot?, crezi ca eu nu am sentimente?..eu pot sa simt si imi dau seama cand iubesc, si stiu pe cine iubesc si pe cine nu...Ii uras pe toti din prejurul meu, rasa mea, toti oamenii, pe toti dar pe ea nu ea este singura care ma poate intelege si doar pentru ea simt ceva, ea este lumina mea calauzitoare, cand ma blochez ea ma ajuta sa trec dincolo, ea ma ajuta sa merg in continuare...Dar tu ce sa intelegi mama, tu nu intelegi ce este iubirea, de ce nu ma lasi in pace?...

-Din cauza ca eu trebuie sa te protejez, tatal tau vrea ca tu sa fi la tron, nu o alta persoana, sti ca nu este bine sa simti ceva pentru un om, doar ti-am spus ca oamenii ne urasc, ca ei nu vor sa ne accepte ca cea ce spuntem..Noi pentru ei suntem niste  monstri iar ei pentru noi nimic..

-Mama ea nu este ca ei...te rog las-o sa plece..

-Sti ce inseamna asta, daca o lasam sa plece ea va spune oamenilor tot si asa o sa fim descoperiti, si ei o sa ne omoare...sau poate o sa ii omoram noi..

-Ce?,dar trebuie sa ii dam drumul..nu o putem lasa asa..o sa vorbesc cu ea...

-Nu..

-De ce?

-Din cauza ca nu o sa inteleaga..

-Ba da o sa inteleaga..

Vincet se indeparteaza de mama lui indreptanduse spre pivnita...Incearca sa deschida usa dar nu reuseste, din cauza ca era incuiata, acesta se indeparteaza si o loveste cu piciorul, usa incepe sa zboare lovind peretii..Vincet coboara scarile repede, se duce direct spre locul unde era Claudia inchisa, se apropie de usa si se uita la Claudia care statea intinsa pe jos...

-Claudia!!!Claudia!!!Esti bine?-Vincet tipa uitandu-se la fata cum statea intinsa acolo jos nemiscandu-se, strange puternic de gratii si trage usa spre el, arunca usa in pereti din spatele lui, intra furios, se apropie de Claudia incet, speriat, tremurand. Nu a mai simtit acest sentiment nici o data, acum este prima oara cand simte acest lucru,, cand este cu adevarat speriat.Ii verifica pulsul, respira dar bataile inimi erau incete..

O ia in brate-vei fii bine, te voi duce de aici...-Vincet ii sopteste pe buze, merge spre scarii, le urca incet, iese din pivnita indreptandu-se spre usa de la intrare..Deschide usa si iese cu fata afara din casa...

-Oprestete nu vrei sa faci asta-Se aude din spatele baiatului...acesta isi intoarce privirea si se uita sa vada cine este..

-Nu incerca sa ma opresti, stii ca nu o sa o fac...

-Vincet daca iesi din casa cu fata stii ce se va intampla..

-Mama pentru ea fac orice...nimenii nu ma poate opri..

-Fiule asculta-ma, nu face asta, nu vrei sa morii, chiar asta vrei?

-Pentru ea da..voi face orice..

-Imi pare rau fiule..

In fata lui Vincet apar 5 persoana,acesta se uita la Claudia...isi duce mana dreapta la fata ei, ii atinge fata incet cu multa tandrete...O saruta pe frunte, isi intoarce privirea spre cele cinci persoane..

-Deci trebuie sa ma lupt cu voi sa pot trece..

-Da-Unul dintre ei a raspuns..

-Bine...-Baiatul o lasa pe fata jos, se uita la ei, analizeaza si incepe sa alerge spre ei...Unul dintre cei cinci isi scot sabia si ataca, cei lalti patru il ataca din fata, Vincet se intoarce spre cei patru, ii loveste cu pumnii...Cel care a mai ramas in picioare ii infige sabia in el reusind sa il raneasca..

I'm Falling In Love With You...*Emo Love Story*Being edited*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum