Ziua 62

13.1K 664 33
                                    

15:20

Ma arunc pe canapeaua moale din living si apasa butoanele de la telecomanda,toate canalele sunt pline de reclame si incep sa ma enerveze.E sambata,macar seara stiu ca va fi plin de filme bestiale,de actiune si toate care imi plac mie.

Imi simt telefonul vibrand si il apuc,zambesc cand vad numele lui Aaron pe ecran si dau clik pe mesaj.

Aaron: Hey,frumoaso voi fii la tine in 5 minute,vreau sa-ti dau ceva!

Eu: Umm..ok.

Mesajul lui ma facut curioasa si chiar ma bucura ca vine la mine,chiar daca intre noi este pauza asta pe care am de gand sa o anulez azi,chiar azi! Ma fastacesc pe canapea si hotarasc sa fac popcorn,stiu ca-i place asa ca de ce sa nu fac.

Invart rotita microundelui si ma intorc inapoi in living,raman blocata cand il vad pe Aaron langa canapea uitandu-se la televizor.Isi muta privirea spre mine si imi zambeste,paseste repede spre mine si ma cuprinde in bratele lui.Imi asez mainile pe spatele lui si ii ofer imbratisarea mea stransa,ii inhalez parfumul barbatesc si ma bucur de momentul asta.

Nu am mai primit o imbratisare de la el de atat timp incat tanjesc dupa mai multe,nu stiu ce a fost in capul meu de i-am cerut o pauza.Cred ca faza aceea ma deranjat atat de tare incat nu am constientizat ca trebuie sa-l las sa-mi spuna motivul pentru care a lipsit,dar dupa cum am spus vom clarifica astazi.

Ma dezlipesc de el si il privesc,ochii mei aluneca pe cutia micuta rosie din mana lui si simt ca ma emotionez.

-Mi-a fost dor de tine,spune si imi musc buza de jos.

-Si mie,chiar vreau sa vorbim,spun si el afirma din cap.

-Bun,pentru ca vreau sa-ti arat-

Se opreste brusc cand usa de la casa mea se deschide si pe ea intra tocmai Matt,avea un zambet mare pe fata,asta pana cand la vazut pe Aaron.In spatele lui era Francisco care asculta muzica la casti,avea un ranjet mare pe fata si ajunge cu fata lipita de spatele lui Matt cand el se opreste in pragul usii.

Aaron ramane blocat langa mine privindu-l pe Matt care se uita urat la el si Francisco care canta cu voce tare.Simt inima cum bate cu putere,faptul ca ei sunt aici inrautateste lucrurile si nu am nevoie de asta,chiar nu am.

-Hey,de ce te-ai oprit din-

Francisco se opreste din vorbit cand realizeaza ce se intampla,privirea lui e neutra iar a lui Matt e la fel de incruntata ca a lui Aaron.

-Cine sunteti si ce cautati aici? intreaba Aaron spre ei doi.

-Sunt doar-

-Am venit dupa Sher,spune Matt cand ma intrerupe.

-Poftim? voce lui Aaron se ridica.

-Am vrut sa-i facem o surpriza,credeam ca barcutele o va face mai fericita,dupa despartirea voastra,spune Matt si imi lovesc fruntea cu palma.

-Despartire? intreaba cand se intoarce spre mine.

-Nu e ceea ce crezi,m-am imprietenit cu ei doar si chiar nu stiu de ce sunt aici,seriso,resunosc repede si Aaron se intoarce cu fata spre ei.

-Plecati! spune nervos Aaro.n

-Um,nu,incepe Francisco.Este prietena mea si daca ea vrea sa vina cu noi - sa se distreze,bineinteles - va venii,spune si eu incerc sa nu urlu.

Ii urasc ca face asta chiar acum dar barcutele chiar ar suna bine - la naiba - dar nu pot,este Aaron aici si vreau sa vorbes cu el.Nu am mai stat cu el de o vesnicie - atat a parut pana in momentul de fata - si chiar il vreau langa mine.

-E iubita mea,nu stiu ce naiba e in capul vostru asa ca iesiti dracu' pana nu explodez,urla Aaron si raman blocata.

Nu a mai vorbit asa,niciodata.

-Aaron,nu e nevoie-

-Taci! Ai facut-o intentionat,nu-i asa? Le-ai spus ca suntem despartit cand de fapt nu era asa,stiu foarte bine asta.Ti-ai batut joc de mine,ai vrut sa te tavalesti cu altii nu-i asa? urla si dau drumul lacrimilor.

-Ba nu,habar nu aveam ca vor venii,ti-am spus! Te asteptam pe tine,intelege ca nu am stiut,spun si el scutura din cap.

-Nu a stiut ca-

-Tu taci! se intoarce spre Matt.Jigodie,nu e prima data cand faci asta,te stiu nenorocitule si iti jur ca-

-Gata,nu mai suport,iesiti afara! urlu nervoasa.

Stiu ca fata mea e rosie de la dar nu-i mai suport,nu vreau sa fiu nici cu Matt,nici cu Francisco si nici Aaron.Vreau sa fiu singura! La dracu' mereu vreau asta!

_______________________________________________
Pff ce intorsatuta nu-i asa? Era atat de aproape sa se impace dar...
In fine,ma bucur ca am reusit sa postez,nu stiam ca parintii mei au de gand sa se intoarca inapoi acasa :))) asa ca am ales sa va mai postez si chiar azi ma voi si intoarce din nou la rude :)))
Vreau sa va urez de acum un an nou fericit! Sunteti cei mai tari va multumesc si va iubesc!
Lectura placuta! xx

SMS // 00:00 - "Decision"✔EDITAREUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum