Ziua 83

10.6K 598 65
                                    

23:16

La naiba nu pot să cred că încă fac asta,încă insist și nici nu cred că mă voi oprii vreodată.Trebuie să fac asta,să clarific odată pentru totdeauna.Bat la el la ușa și privesc casa mare,zăpada care o acoperă și trotuarul curat.Ușa se deschide și privesc femeia înaltă nu foarte slăbuță și brunetă.Mama lui.

-O,bună scumpo,intra! mă invita și zâmbesc.

-Aaron e acasă? o intreb și afirmă din cap.

-E în camera lui,nu a ieșit de acolo de ieri,îmi zâmbește trist și afirm din cap mulțumindu-i.

Pornesc spre scări și le urc repede,privesc ușile și încerc să-mi dau seama care e a lui,când observ lumina ieșind de la ușa ușor crepețită pășesc spre ea grăbită.Inspir adânc și deschid ușa larg,îl văd stând cu spatele la mine și cu privirea spre geam.Televizorul era singurul care funcționa în cameră și înghit în sec când se întoarce cu fața spre mine.

Mă simt atât de emoționată,e atât de frumos și îmi este atât de dor de el.

-Sher?

-Aaron,putem vorbi te rog? îl intreb și își apleacă capul.

Simt tensiunea asta între noi,mă simt atât de tristă și se pare că și el la fel.

-Trebuie să vorbim, să știm ce este cu adevărat între noi,spun când fac un pas în fața iar el nu se miscă.

-Ce este de stiut Sher? M-ai părăsit și gata,poveste încheiată! spune când se uită la mine nervos.

-Nu e asta,sunt aici și sunt lângă tine,am nevoie de tine și tu la fel de mine,te rog,spun când mă apropii mai mult de el.

-Sunt momente în care nici nu vreau să-ți văd chipul Sher,momente în care mi-e silă de tine,spune și înghit în sec.

Auci.

-Aaron..

-Niciun Aaron,m-ai distrus Sher,asta ai făcut,atât ai reușit! urla și închid ochii.

Inima îmi bătea puternic în piept,respirația mea era accelerată în timp ce vocea lui era puternică asupra urchilor mele.Acea voce care îmi pronunța mereu numele și îmi spunea cât de mult mă iubește,acea voce care mă sfătuia și care mă alinta.

Nu mai am ce face,sunt pusă într-o situație foarte grea ți nu am de ales.Pe el îl iubesc și asta nu se va schimba,nimic nu va schimba.Nimeni nu poate să mă facă să simt altceva în afara de el,de băiatul care mi-a furat inima din piept și care mi-a promis că va avea grijă de ea mereu.Îl iubesc.Doamne îl iubesc atât de mult încat nu regret nici o greșeală,absolut niciuna.

-De ce ai face asta? urlă Aaron la mine.

Ochii mei se închid de tristețe în speranța că el să se calmeze,să nu mai fie supărata de mare mea greșeală.Nu mai am ce face,îmi pare atât de rău că l-am făcut pe Aaron să sufere,nu merită asta,chiar nu merită.Sunt așa o fraieră,o fraieră că l-am supărat  și l-am făcut să urle la mine.

-N-nu mă așteptam de la tine Sher,spune și evit contactul vizual cu el.

Nici nu pot să-i privesc acei ochi pătrunzători care m-au fermecat,care m-au făcut să-i sărut buzele moi și..nu ar trebui să mă mai gândesc la asta,trebuie să îmi revin.

Îmi mut privirea spre el,părea nervos și foarte trist.Ce i-am făcut? Am distrus acea fericire pe care o are mereu când mă vede,când mă alintă,când mă săru..gata! 

Ochii lui erau sălbastici dar și triști,obrajii lui căpătau o nuanța mică de roșu de la toată agitația.Pielea lui era ușor palidă iar hainele pe el eru îmboțite,și nu pot să cred că eu i-am făcut asta.Eu l-am distrus si l-am făcut să fie așa nervos.

-Eu-

-Tu ce? spune când face un pas spre mine.Tu ce? repetă.

-Îmi pare rău,nu credeam că se va întâmpla tocmai așa,îmi scarpin ceafa.

Simt ura pe care mi-o trasmite,furia care iese din el.Nu mai suport,dacă voi mai sta mult aici și așa o să înnebunesc.Nu vreau să-l privesc așa distrus și obosit,cred că s-a saăurat de toate prostiile pe care i le-am făcut și nu-l condamn,sunt de vină.

-Nu credeai? Sher ți-ai bătut joc de mine,am făcut orice pentru tine în timp ce tu,urlă.Tu erai doar o ușuratică nenorocită,spune și simt cum lacrimile se adună la colțurile ochilor mei.

Auci.Încă o lovitură.

-Nu spune asta! vocea mea e spartă.

Lacrimile se scurg pe obrajii mei calzi și roșii de la toată cearta asta,inima mea continuă să bată cu putere în piept.Îmi pare atât de rău că l-am făcut să simtă asta,îmi pare rău că l-am distrus când el era atât de bun și perfect.

-De ce nu? Ăsta este adevărul Sher! spune și se întoarce nervos spre geamul din camera lui.

Aerul rece intră prin geam iar pielea mea se face de găină,mainile mele plutesc spre brațele mele ca să le încălzească iar el se întoarce cu fața spre mine.Îl văd cu,capul aplecat și mâinile în buzunarul blugilor lui,pieptul lui se mișcă rapid în sus și jos și îi aud vocea:

-Te iubesc! spune el și încep să plâng.

Lacrimile nu se mai opresc și tremur ușor,coprul meu parcă fiind de gelatină.Îl văd în ceață din cauza lacrimilor și acum după cum văd e cu fața la mine,figura lui înaltă fiind la fel de departe de mine.

-Nu mai plânge,îl aud.

Îmi șterg ochii și îl văd pășind spre mine,cred că arăt oribil acum după plânsul ăsta.

-Aaron-

-Nu e nevoie să-mi spui nimic,Sher,doar plecă,spune și mă privește îndurerat.

-Nu pot face asta Aaron,spun sincer.Te iubesc prea mult ca să fac asta,m-am gândit în fiecare zi la ce-ți voi spune.Am fugit după tine non stop,am plâns după tine ore în șir și nu credeam că mă voi simți vreodată așa fară tine în jurul meu,spun âand îl iau în brațe.

Rămâne surprins iar eu îl strâng mai tare,capul meu fiind lipit de pieptul lui masiv.La naiba a mers la sală,nu pot să cred și asta.

-Sher,te rog pleacă,spune și mă uit la el.

Mă ridic rapid pe vârfuri și îmi lipesc buzele de ale lui,îl sărut încet iar el nu-mi răspunde.Îl apuc de ceafă și mă presez mai mult de el,am nevoie de el lângă mine.

-Doar vino înapoi la mine,spun peste buzele lui și el înghite în sec.

-Mhm,afirmă din cap și își presează buzele de ale mele.

____________________________________________________________

S-AU ÎMPĂCAAAT! DOAMNE DE CÂND AȘTEPTĂM CU TOȚII ASTA,NU?

MAI SUNT 5 CAPITOLE IAR FINALUL SE APROPIE!!!!

LECTURA PLACUTA!!!! XX

SMS // 00:00 - "Decision"✔EDITAREUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum