Ziua 61

17.8K 655 21
                                    

Nu pot sa cred ca am ajuns sa fac cunostinta cu Francisco,este un baiat atat de dulce dar si atractiv.Nu ma intelegeti gresit,nu-l plac in acel fel ci ca si prieten,imi plac glumele lui si se comporta mai frumos decat credeam.

Este primul baiat care ma suna cu un numar ascuns si pe care nu l-am mai cunoscut niciodata si am ajuns sa ne cunoastem peste 3 zile,credeam ca trebuie sa-mi pierd timpul afland cine este dar nu a fost nevoie.Astazi ne-am cunoscut si ii sunt recunosctoare profului de fizica ca nu vine,pentru ca in momentul de fata nu apucam sa-l cunosc pe Francisco.

-Te-ai gandit vreodata sa..nu stiu,sa-ti faci un prieten? intreaba si ma uit confuza la el.

-Nu inteleg la ce te referi,spun jenata si el rade usor rosu in obraji.

-Scuze,nu ma refer la mine,ci la altcineva.Te-ai gandit sa iti gasesti pe altcineva daca te-ai despartit de Aaron? spune si raman blocata.

Nu am auzit eu bine? D-De unde stie..ca ne-am despartit? Adica nu se poate numii asa,el mereu e in preajma mea si ma face sa ma simt bine dar noi in sinea noastra stim ca nu mai suntem impreuna si asta ma intristeaza si mai tare.Il iubesc pe Aaron si mereu va fi asa,stiu asta,nu ma poate face nimeni sa-l uit!

-Um..de unde stii ca am fost..

-Pai toata scoala stie ca i-ai dat papuci,rade usor.Imi pare rau,sincer dar am crezut ca ti-ai dori sa fi cu altcineva pentru ca-

-Nu Francisco,nu vreau,il intrerup deranjata si el observa.

-Imi cer scuze,chiar nu ar fi trebuit-

-E in regula,spun repede si afirma din cap.

-Ei bine,Matt v-a venii,o sa-ti placa de el,e la fel de amuzant ca mine,rade si afirm din cap zambitoare.

Mi-a spus Francisco ca prietenul lui v-a venii sa ma cunosca - din cate mi-a spus Francisco el a dorit sa ma cunosca - si nu ma deranjeaza,un prieten bun in plus.Il vad tastand pe telefonul lui si isi muta privirea spre mine,avea acel zambet frumos ca atunci cand ma vazut.

-Vine cam in 2 minute,a spus ca traficul e criminal,spune razand de prietenul lui.

-Are masina? intreb si afirma din cap.

-Da,este destul de dificil la inceput.Parintii lui sunt divortati si el a mers cu tatal lui pentru ca mama lui a hotarat sa plece in alta tara,spune si afirm din cap.

-Saracul,spun si imi aplec capul.

-A facut bine,spune si ma uit la el.Tatal lui ii ofera ce vrea,i-a luat chiar si propiul lui apartament,sa-l foloseasca cand vrea,masina uriasa pe care o conduce chiar acum,rade incet si ma altur.Dar nu ma deranjeaza,chiar daca e putred de bogata este cel mai bun prieten al meu si eu al lui, deci totul merge bine,spune si ii zambesc.

Chiar nu stiam ca este bogat,nu ca m-ar atrage asta pe mine dar ma asteptam la un prieten mult mai diferit.Adica baietii din ziua de azi cand au tot ce vor isi bat joc,ar face tot ce vor cu ''prietenii'' si asta i-ar satisface,dar ma bucur ca nu este asa cand vine vorba de ei doi.

-Uie-l,spune cand arata cu degetul spre el.

Il privesc si parca ochii imi cad din cap.

-Matt frate,spune cand se lovesc peste umar si rad amandoi.

Era el,adica acel baiat de care m-am lovit.Este ciudat si imposibil ca tocmai el sa fie cel mai bun prieten a lui Francisco.Atunci nu arata ca un ''bogatas'',era imbracat normal si asta ma face conuza,nu ar trebui sa-si poarte hainele de firma sau mai stiu eu ce?

SMS // 00:00 - "Decision"✔EDITAREUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum