Ziua 54

16.9K 817 54
                                    

08:00

O privesc pe Miranda razand la baiatul care s-a impiedicat pe holul scolii si eu nu ma pot abtine sa nu fac la fel.Modul in care dintii ei albi sunt la vedere si ochii inchisi de la ras imi face ziua mai buna.

Sunt si mi bucuroasa ca profesoara noastra de romana nu ajunge la prima ora iar asta ne bucura pe noi,mai ales ca putem sta pe holuri razand de tocilari care se impiedica de propiile lor picioare.Toata faza asta mi-a adus aminte de Aaron si momentele in care imi spunea ca sunt populara.

Aaron.

Nici nu am mai vorbit cu el,adica mi-a trimis mesaje pe care nu le-am citit si le-am sters din telefon.Nici nu vreau sa-i aud scuza,una penibila pentru ca am presimtirea ca inca ma minte.

-Doamne,trebuie sa iti spun ceva,am uitat sa o fac aseaza,ma prinde Miranda de brat.

Ma bucur ca petrec timpul cu ea,toate astea s-au schimbat atat de repede.Plecarea lui Josh,relatia mea cu Aaron sau daca mai avem una si Miranda cu noul ei iubit.Ma bucur ca am ramas impreuna si ma bucur ca este alaturi de mine.

-Sigur,ce este? ma uit la ea.

-Sharona,a plecat si ea din oras,spune si raman socata.

Wow,nu ma asteptam la asat.De cand cu plecarea lui Josh chiar nu am mai dat de ea,la scoala chiar nu o mai vad si sa fiu sincera nici nu vreau atat de mult.Am si uitat de ea in ultimul timp si asta ma face sa-mi fie rusine de mine,adica mi-a fost prietena,cumva si eu nu ar trebui sa uit de ea.

Dar,oare ea m-a uitat?

-Pe bune? intreb si ea afirma din cap.

Oare a plecat cu Josh? Oricum stiu ca-i place si ea,cand o fata nu-ti raspunde atunci cand o intrebi ca-i place de cineva sunt sigura ca asta simte,il place.

-Dap,cand Josh a plecat,in urmatoarea zi a plecat si ea,spune.

-Cu parinti ei?

-Ah,nu stiu,cred ca nu,spune.Ultima data cand mi-a spus  de ei,s-a enervat.A spus ca parintii ei vor divorta asa ca nu stie sigur ce sa faca,probabil de aceea a plecat din oras,spune si eu afirm din cap.

Imi mut privirea spre scarile care ducea sus la etaj unde clasa elevilor cei mari se afla,simt inima cum bate cand il vad pe Aaron urcand scarile cu geanta pe umar,fata lui era una neutra si nu prea imi dau seama ce simte.

Pielea mea deja se face de gaina cand isi aseaza privirea pe si ma  indepartez de clasa mea,il aud cum ma striga dar incerc sa-l ignor.

-Sher,te rog asculta-ma,spune si eu merg in continuare.

Vad o clasa cu usile deschise,nu stiu sigur ce sa fac,sa intru sau nu? Daca o fac va intra dupa mine,daca nu tot ma va prinde si va trebui sa-i ascult scuza penibila.

-Ce? intreb cand ma opresc brusc si ma intorc cu fata spre el.

-De ce nu mi-ai raspuns la mesaje? intreaba,trist acum.

-Asa cum tu nu mi-ai raspuns la apel,asa nu am raspuns nici eu la mesaje,spun si el isi muta privirea nervos.

-Imi pare rau,bine? Am fost retinut,chiar imi pare rau,spune si se apropie sa ma atinga dar ma retrag.

-Nici nu vreau sa-ti ascult scuza nebuna,eu plec,spun cand trec pe langa el.

-Lasa-ma sa-ti explic macar,spune cand ma prinde de mana si eu o retrag repede.

-Nu! Te-am asteptat o ora si jumatate si nu mi-ai spus ca nu vi,spun si incerc sa-mi stapanesc lacrimile.Uite Aaron,spun cand imi aplec capul.

-Te rog macar-

-Vreau sa luam o pauza,spun si el ramane blocat

Nu pot sa cred ca spun asta dar da,vreau o pauza! De ce? Pentru ca toata faza asa chiar m-a enervat si suparat la culmea.A reusit sa ma enerveze atat de tare incat sa-i cer o pauza si din cauza minciuni pe care o facut-o la inceput si mereu crede ca poate se va intampla din nou.Nu-mi doresc asta.Vreau sa fim bine,sa ne intelegem bine,ca un cuplu normal.

Toate nebunelile astea m-au facut sa realizez ca e nevoie de o pauza,una in care sa fim noi doi siguri ca putem dupa sa incercam din nou,fara minciuni pentru ca sunt sigura ca din nou scuza lui va fi o minciuna.Chiar nu vreau sa o aud.

-Poftim? apropae urla.

Elevii de afara intra in clasa lor iar eu incerc sa-mi controlez respiratia.Daca va face o scena urata,isi va inrautati situatia.

-Aaron,este mai bine-

-Nu,nu este! arata cu degetul spre mine.Nu poti sa-mi ceri asta,nu am facut nimci gresit,se apropie mai mult de mine.

-Ba da,nu ai venit aseara la mine,mama s-a chinuit sa faca mancarea aia nenorocita pentru tine si m-am aranjat si toate..planga.Iar tu..nici nu stiu ce ai facut,dar nu vreau sa aflu,nu vreau,spun cand ma intorc pe calcaie si pornesc.

-Nu,te rog,Sher-

-O pauza Aaron,una in care sa realizam ce am gresit amandoi,spun si plec lasandu-l in spate.

_______________________________________________________________
Probabil crede-ti ca este ciudat capitolul,ati aflat din capitolul anterior ca ea i-a cerut o pauza dar nu a fiost ceva sigur pana acum,adica mintea ei era data peste cap la ce a facut Aaron :))
Imi pare rau pentru intarziere,sunt pur si simplu la pamant,invat la 4 materi in fiecare zi si chiar nu reusesc :( Imi pare rau din nou!
Lectura placuta! xx

SMS // 00:00 - "Decision"✔EDITAREUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum