Ziua 57

13.4K 713 41
                                    

Imi asez geanta bine pe umar si pornesc pe hol spre clasa mea,parul se balangane in fata cand imi aplec privirea spre blugii mei noi stramti.Arat bine in ei,cred.

Simt ca ma lovesc de ceva sau cineva si imi ridic privirea,niste ochi albastri apar in fata mea si raman confuza cand imi ranjeste.Fac un pas in spate si el privesc,acel ranjet se face mai mic si incearca sa-mi ofere un zambet de incredere,eu singurul lucru pe care il fac este sa ma pierd in ochii lui albastri.

Parul lui era usor dat peste cap iar geaca lui de piele ii acopera tricoul alb,blugii stramti de un albastru inchis si tenesii negri care ii aratau picioarele lungi.

-Scuze,cred ca m-am bagat in tine,zambeste si eu ma uit normal la el.

-Mda,imi pare rau,spun cand incerc sa dau sa trec de el dar..

-E in regula,adica nu e mare lucru,spune si eu afirm din cap.

Il vad cum se misca in fata mea si imi dau seama ca este destul de ciudat sau poate emotionat? Nu prea ii inteleg starea de spirit.

-Eu-eu voi pleca,spun si el afirma din cap.

Trec pe langa el si pornesc linistita spre clasa mea,sunt destul de bucuroasa ca nu nu am dat de Aaron pana acum.Intru in clasa si ma asez langa Miranda care butona pe telefon,imi asez geanta langa picioare si imi mut privirea spre ea.

-Ce faci? intreb si ea se uita la mine.

-Vorbesc cu Edward,o doamne si-a luat masina,a spus ca vrea sa ma "faca o tura" ,rade si eu fac la fel.

-Bun,zambesc si se uita la mine.

-Sa intamplat ceva?

-Nu mare lucru,doar m-am lovit de un baiat,spun si ea mimeaza enervantul ei "ooo" ceea ce ma face sa-mi dau ochii peste cap.

-Nu este asa cum crezi tu,flutur din mana.

-Pai cum? Nu te-ai despartit de Aaron?

Intrebarea ei imi face inima sa tresare,nu am facut asta.Adica nu m-am despartit de el,doar i-am cerut o pauza pe un anumit timp.Nu stiu inca sigur ce sa fac,vreau doar sa stau linistita cu el sau..habar nu am.

-Este doar o pauza mica,spun si ea se uita atenta la mine.

Profesoara intra in clasa si restul orei trec ca prin magie,singurul lucru capabil sa-l fac este sa ma gandesc la Aaron si sa privesc pe furis daca nu am primit mesaj de la el.

Si nimic...

___________________________________________________________________

Hey,imi pare rau de intarziere.

Ce pot sa spun? Certati-ma,urlati la mine da am scuza,scoala :)))) v-am convins?

Anyway,ce vroiam sa spun este ca am o presimtire ca voi depasii 100 de capitole,doar am presimtirea asta nu sunt sigura.Daca voi depasii voi face in felul urmator: Aceasa carte va ramane drept "SMS // 00:00" iar a doua pe care am de gand sa o fac drept continuare va fi "SMS // 00:00 2"

Nu este ceva sigur,doar daca voi depasii 100 de capitole,sper ca ca placut acest capitol,va astept parerea.

Lectura placuta! xx

PS: Am inceput recent o alta poveste,este gen "SMS" ,doar ca este o alta idee,adica este diferit.Va fi tot proza scurta ca asta doar ca voi incerca sa o fac mai captivanta :) Povestea se numeste "Disease" si as aprecia mult daca ati trece pe acolo sa vedeti daca va place :**

SMS // 00:00 - "Decision"✔EDITAREUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum