#26 - Annie [VIIMANE]

2.5K 207 55
                                    

Kallis Annie

Pärast Tomi surma pole enam miski endine. Seetõttu otsustasingi ma, et ei suuda seda enam taluda. Ma annetasin meie asjad heategevusele ning pakkisin kaasa vaid kõige hädavajalikuma. Ma ei tea veel, kuhu ma lähen, aga siin linnas on minu jaoks liiga palju mälestusi, ma loodan, et sa mõistad.

Sa tead ju, kuidas see kõik algas – surnuaial, kuhu on maetud mu ema. Ma ei saa seda enam kunagi külastada ja mul on kahju – kas sa võiksid vahel sinna minna ja küünla süüdata? Näiteks jõulude ajal? Tom kohtus seal minuga, ta üritas mind tappa, see on praegu juba lausa halenaljakas, sest hoopis tema on surnud ja mina olen päris elus, aga mõtlen siin, et ta olekski võinud hakkama saada. Juba kohe esimesel õhtul. Või siis teisel... või kolmandal. Kas ma üldse rääkisin sulle, et ta üritas seda kolm korda teha? Esimest korda surnuaial, teist korda tema enda juures ja kolmas kord oli nibin-nabin pääsemine tema maamajast... Miks küll ei saanud ta sellega hakkama?

Nagu sa võib-olla tähele panid, siis olen ma Tomi raamatukogust pärit raamatutest nii mõndagi vampiiride kohta lugenud. Sealt tuli välja ka, et Tomi ja minu vahel oleks nagu mingi eriline side, seda just sellepärast, et me armusime säärastel tingimustel... Ma ausõna kahtlen, et ma veel kunagi õnne leian, seetõttu langetasingi ma sellise otsuse.

Ma olen tõesti palju mõelnud, mäletanud... ja vältimatult ka valutanud... Sel ajal, kui sina olid Harry juures, juhtus nii mõndagi, millest meil polnud üldse aega rääkida. Esiteks sa tead, et ma pidin lahkuma – mul olid lennupiletid ostetud, aga Tom tungis mu hotellituppa ja rebis need ribadeks, ta sundis mu jääma, sellest sai meie teine võimalus alguse. Paar päeva me lihtsat nautisime teineteist, ma elasin hotellides, nõustumata Tomi poole jääma, tal läks peaaegu pool aastat, et mind enda juurde saada. Selle aja jooksul tegime me palju erilisi asju – peamiselt seksisime, aga me käisime ka jalutamas ja restoranides ja olime terve öö üleval, lihtsalt, et rääkida... See oli väga ilus aeg, parim aeg mu elus, võib öelda – seda enne kihlumist.

Tead, kuidas see üldse alguse sai? Ta oli just mu ees Victoria tapnud ning ma olin šokeeritud, ma isegi kartsin teda alguses. Sellest oleks äärepealt tüli edasi arenenud, aga õnneks seda ei juhtunud. Ta hävitas Victoria keha ära ning me läksime verandale asju selgeks rääkima. Seal ta mulle abieluettepaneku tegigi, sõrmusega ja puha, ilmselt oli Victoria kehast lahti saades juveelipoest läbi käinud... See ettepanek läks väga sujuvalt, kuna Victoria oli enne meilt küsinud, kas me oleme abielus. Me sõitsime juba samal õhtul Hawaiile ja registreerisime end ära. Kas tead, et vampiiridele jääb päevitus peale, aga ainult väga lühikeseks ajaks? Mina sain alles siis teada, kuigi suurema osa ajast olime me siseruumides...

Kui me mesinädalatelt tagasi tulime, arvas Tom, et me peaksime päris pulmad ka tegema – laskma end uuesti laulatada, seekord sõprade ja tuttavatega. Me olime osa asju juba planeerinud. Esiteks tahtis ta teha seda juba umbes kahe nädala pärast, meie aias. Ja sina pidid olema pruutneitsi, Dougie isamees... Kas see pole mitte naljakas, kuidas selliseid plaane tehakse, aga pole mitte mingitki kinnitust, et need päriselt teostatud saab? Kas sa vahel mõtled, et kui Dougie tööle läheb, äkki ta ei tulegi tagasi? Ma ei taha sind hirmutada, aga ma olen kohutavalt palju selliseid mõtteid mõtlema hakanud, iga hetk võib ju midagi juhtuda, maailm on kole ja julm koht...

Kui ma nüüd sellest räägin, siis ma võin sama hästi ka mainida, et Tomil ja minul oli isegi plaanis lapsi saada. Hullumeelne, kas pole? Me polnud veel seda päris läbi rääkinud, sest selleks oli veel liiga vara, aga meil oli plaanis lapsendada ning koos oma laps üles kasvatada, seejärel lasta tal ise otsustada, kas ta tahab, et me ta muudaks. Üks võimalus oli muidugi veel – imiku vanemad tappa ning laps endale jätta, aga see tundus kuidagi võigas... Enam ei pea ma igatahes millegi sellise pärast muretsema. Uskumatu, et tol hetkel tundusid sellised pisiasjad mulle tõeliste probleemidena.

Corrupted 3 (Writnes & anniepoynter)Where stories live. Discover now