Mitchie Minnen 1#

195 10 0
                                    

2001, 5 år gamla.

Jag begravde huvudet i kudden i ett försök att hålla tårarna innanför ögonlocken. Men det var inte de färska bestraffnings skärsåren som jag grät över - även om de gjorde rejält ont- Jag grät för ensamheten, för mina föräldrar, för all illvilja mot mig.

Dörren brakade upp och in stormande kom min lärare och tortyrdemon med ett hårt grepp om en liten blond flickas underarm.

Jag kastade mig upp ur sängen och ställde mig - rak i ryggen- framför dem. Hoppades och HOPPADES att ingen fuktig kapsel från min tår kanal hade smitit ut.

Jag mötte de elaka ögonen och förstod med en gång att Jenkins hade valt den absolut svagaste länken till min soldat. Hans vrickade leende klargjorde saken.

"A4! Din första soldat, lär den!" vrålade Jenkins och slängde den arma, klena flickan rakt i min famn.

"Om du klarar det, vill säga." han skrattade, det där slemiga hackandet man hörde från galna våldtagnsmän, vände på klacken och smällde igen dörren bakom sig.

Flickan, som för övrigt var ganska kort, skakade som ett asp löv i mina armar. Man kunde nästan höra när proppen av skräck i hennes tårkanaler släppte och en hel flod släpptes lös över hennes kinder.

"Shhh" hyschade jag med en varsam hand över hennes blonda hjässa. "Du är säker nu." Okej, det var en rejäl lögn men samtidigt rätt sak att säga.

Långsamt slutade hon hulka och såg upp på mig med stora, förvirrade ögon. Ovan vid närheten backade jag undan från henne samtidigt som jag torkade min snoriga näsa på tröjärmen.

"Regel nr1#" sa jag med nervöst rodnande ansikte.

"Visa aldrig någon smärta, då gör de dig bara mer illa..."

Flickan lade huvudet på sned.

"Vilka då?" Jag log stelt och gömde mina sönderskurna handleder bakom ryggen.

"Har du tur, får du aldrig veta..." en kort paus innan jag tog till orda igen.

"Jag är Anya..din..ehum..ledare" Flickan logt ett skyggt, rosigt leende.

"Mitchie.. och jag är glad att du blev min ledare.." jag besvarade sakta hennes leende med ett sånt där stelt försök-till-glatt leende.

"Hm..Tja i så fall... Välkommen till skolan i Helvetet."

Skola För Mördare (Swedish)Där berättelser lever. Upptäck nu