Hoofdstuk 17

923 27 5
                                    

Samuel:

"Sammie, wat ben ik blij om jou te zien!" Zegt de persoon die aan de deur staat en knuffelt me. "Ellie? Hoe wist je dat ik hier was? En nogmaals wat doe je hier?" Vraag ik verbaast zij is wel de laatste die ik hier verwacht. "Wat ben je misschien niet blij om me te zien, sammie?" Vraagt ze en loopt naar binnen zonder ook maar enige toestemming. Met grote verbazing kijk ik haar na, "wat kom je doen Ellie?" "Zoveel vragen sammie, maar goed ik ben hier omdat ik de liefde van mijn leven terug wou zien, maar zo te zien ben ik al te laat!" Zegt ze een bitcherige toon en pakt het fotokadertje vast waar een foto van Charlotte en mij inzit tijdens onze vorige vakantie in Italië. Net op dat moment komt Charlotte binnen en kijkt naar Ellie, waarom heb ik het gevoel dat dit niet goed gaat komen. "Hallo jij moet vast het vriendinnetje van sammie zijn, ik ben Ellie" zegt ze overenthousiast met een fake glimlach en geeft Charlotte drie kussen op haar wangen. "Eum ja inderdaad" zegt Charlotte precies in shock en kijkt niet begrijpend naar mij. "Eum Ellie was mijn vriendin voor ik jou had"zeg ik dan maar "ja maar ik heb hem spijtig genoeg moeten laten gaan toen ik naar Amerika ging voor aan mijn carrière te werken, ik heb er nog iedere dag spijt van" zegt ze en geeft me een knipoog. "Ahja eum wel het was fijn je te leren kennen maar ik moet even weg" zegt Charlotte dan en komt naar me toe om me een kus te geven. "Ben even naar de winkel ik kom nog een paar ingrediënten te kort" zegt ze, ik geef der nog een korte kus en dan vertrekt ze. Net als ze de deur uit is komt Ellie al naar me toe. "Eindelijk is ze weg, want ik kon me echt niet meer inhouden, dit wil ik al zolang doen!" En voor ik het weet heeft ze haar lippen al tegen de mijne gedrukt. "Men telefoon verge..." Ik draai me in een ruk om en zie Charlotte in shock voor me staan. "Charlotte het is niet wat je denkt" "hou die praatjes maar voor je barbiepop" zegt ze en loopt weg. "Heb je teveel make-up gesnoven ofzo hoe haal je het in je hoofd om mij te kussen, maak godverdomme dat je uit men huis bent als ik terugkom!" Vlieg ik tegen Ellie uit en ren achter Charlotte aan. Ik kom buiten aan en zie net haar auto wegrijden. Shit hier sta ik dan buiten zonder shirt en zonder schoenen men vriendin na te kijken terwijl men gestoorde ex nog binnen zit. Ik loop weer naar binnen en kom aan in een ravage. Het beeldje dat Charlotte van haar overleden grootmoeder heeft gekregen ligt kapot op de grond net als de grote kader met foto's van familie, vrienden en ons. Er ligt een briefje op het salontafeltje "Als ik je niet kan hebben dan niemand!" Staat er opgeschreven, zit der nu bloed op? Die chick is nog gekker als drie jaar geleden geworden. Als ze maar niets gek van plan is want ik vertrouw Ellie voor geen haar meer.

Hoe moet ik nu in godsnaam weten waar ze naartoe is gegaan? Haar bereiken gaat niet want haar telefoon ligt nog hier op de tafel. Nu wil ik echt weten wie het in zijn domme kop heeft gehaald om te vertellen tegen Ellie waar ik woon. Opeens gaat men telefoon misschien is het Charlotte wel. 'Luna' waarom belt Luna me nu weer? "Hallo" "euh Hey Sam zou je kunnen komen cass ligt in het ziekenhuis" zegt ze rustig ookal hoor je dat ze heeft gehuild. "Wat? Eum ik kom eraan, blijf rustig ik ben er binnen tien minuutjes" zeg ik en neem afscheid waarna men telefoon afleg. Ik loop naar de slaapkamer en trek snel een shirt aan en een paar schoenen. Ook dat nog of dat vandaag niet beter kan ligt men beste vriend ook nog is in het ziekenhuis, echt wat een kutdag. Ik neem men sleutels, portemonnee en telefoon en vertrek naar het ziekenhuis.

Luna:

Ik zit aan Cassius zijn ziekenhuisbed als Samuel de kamer binnenkomt. Ik had hem nog geappt wat het kamernummer was zodat hij wist waar we waren. Hij geeft me een knuffel en gaat dan op een stoel zitten "hoe gaat het met hem?" Vraagt Sam dan "volgens de dokter heeft hij een lichte hersenschudding en hij heeft ook een gebroken been, dus dat wordt een tijdje niet meer dansen" zeg ik en hij knikt "wat is er eigelijk gebeurt?" Vraagt hij dan. "Wel we kwamen dus van bij jullie en omdat geen van ons beide echt vervoer had hadden we besloten om dan maar te voet te gaan. En op het moment dat we wouden oversteken kwam er een of andere gek voorbij gereden, toen heeft Cassius me aan de kant geduwd en is hij denk ik verkeerd gevallen en vandaar de hersenschudding en het gebroken been. Het toppunt is die gek heeft gewoon doorgereden" "en heb je geen nummerplaat kunnen noteren voor de politie?" Vraagt hij dan "dat was wel het minste waar ik toen aan dacht, er waren wel mensen die het zien gebeuren hebben en die hebben een telefoonnummer gegeven voor te kunnen getuigen" zeg ik en hij knikt. Wat me nu pas opvalt is dat Charlotte er niet is. "Sam waar is Charlotte?" Vraag ik dan maar "eum die voelde zich niet zo lekker" zegt Samuel dan maar ik hoor gewoon dat hij niet de waarheid spreekt maar ja ik ga me er nu niet mee bezighouden, het belangrijkste is dat Cassius weer beter wordt.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan ik je helpen? (Het vervolg)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu