Hoofdstuk 4

1.1K 37 11
                                    

- een maand later-

Arienne:

"Kaj stop ermee"..."kaj stop, je irriteert me" zeg ik met een zware ochtendstem. Hij zit me al de hele tijd te kussen in men nek en men schouder waardoor ik wakker ben geworden. Ik draai me vermoeid om en kijk hem aan. "Goodmorning babe" "mmmm" "zo iemand heeft hier precies een ochtend humeur" ik zucht diep en ga dichter bij hem liggen. "Is er iets?" Vraagt Kaj bezorgd. "Gewoon slecht geslapen" zeg ik "hoe komt het?" ik haal mijn schouders op en sluit men ogen weer. Dat ik me niet zo goed voel laat ik liever even achterwege anders gaat hij zich toch maar zorgen maken. Kaj gaat met zijn vingers door men haar waardoor ik weer in slaap val.

"Arienne wakker worden...Arienne..." Hoor ik Kaj zeggen waardoor ik weer wakker word. "Waaroomm?" jammer ik "omdat we nog een cadeau voor Sam en Charlotte moeten kopen en jij je nog moet klaarmaken of anders komen we nooit op tijd bij hun aan." Met moeite ga ik rechtop zitten, en wrijf is in men ogen. "Wow jij ziet bleekjes! Gaat het wel?" Vraagt Kaj bezorgt en komt naast me zitten "het gaat wel" lieg ik en wil opstaan. "Oh nee niets van jij blijft mooi hier liggen, ik bel wel naar Sam dat we een andere keer zullen komen, trouwens het is toch maar een feestje omdat ze gaan samenwonen. We hebben Sam zijn appartement toch al gezien en meer dan eens!" Zegt kaj en duwt me weer het bed in. "Maar dit is anders en het gaat heus wel. Je zult zien nadat ik een warme douche neem gaat het al een heel stuk beter gaan!" Protesteer ik en stap weer uit bed. Ik loop naar de badkamer en neem een warme douche. Als ik klaar ben, droog ik me af en doe een handdoek in men haar zodat het sneller droogt. Ik sla een handdoek om me heen en loop weer naar mijn slaapkamer. Kaj ligt op men bed en zit weet ik veel wat te doen op zen telefoon. Ik zoek een setje kleren en doe het aan. Dan gaat men telefoon "het is Ellemyn" zegt kaj, ik loop naar hem toe en neem men telefoon uit zijn handen. "Hej Elle"..."kun je morgen?"..."oke is goed zie je daar"..."bye". "Afgesproken met Ellemyn?" Vraagt kaj en ik knik. Ik haal men haar uit de handdoek en kam het is goed door. Als ik dat gedaan heb begin ik mijn haar te stijlen en als laatste doe ik nog wat make-up op. "Klaar?" Vraagt Kaj, ik kijk nog een laatste keer in de spiegel en knik dan "je ziet er geweldig uit babe" zegt kaj dan en geeft een kus op men voorhoofd. Ik glimlach naar hem en pak nog snel men tas zodat we kunnen vertrekken.

Samuel:

"Babe, stop met zo te stressen" en dit zeg ik nu al voor de vijfde keer vandaag ofzo "voor de duidelijkheid dit is niet stressen" zegt ze en ze komt weer voorbij met de borstel. "Het is hier nog nooit zo proper geweest dus zet nu alsjeblieft die borstel weg en kom bij mij zitten" zeg ik best wel op een wanhopige toon. Ze duwt de borstel in men gezicht en loopt dan weg. Als ze terugkomt gaat ze met een diepe zucht naast me zitten en kruist ze haar armen "nu blij?" vraagt Charlotte dan aan me "heel blij" antwoord ik terug en begin haar kusjes te geven in haar nek waarvan ze moet giechelen."sam stop" zegt ze al lachend, maar laten we zeggen dat ik daar eventjes geen zin in heb. Ik duw haar zachtjes op haar rug en ga bovenop haar liggen. "Moet ik nog steeds stoppen?" Vraag ik uitdagend. En dan gaat de bel "van mij niet, maar van degene die aan de deur staat wel" zegt Charlotte al lachend. Ik ga van der af en loop naar de telefoon toe "yo Aziaat" zeg ik als ik Jai zie staan samen met een meisje. "Je bent echt een racist weet je dat" hoor ik hem zeggen "jaja kom nu maar gewoon naar boven" zeg ik en ik duw op het knopje zodat de deur opent. De 'voordeur' nuja de voordeur van mijn appartement, sorry ons appartement, dan toch zet ik op een kiertje zodat hij binnenkan. "Charlotte doe iets aan je vriendje want hij is een echte racist" is het eerste wat hij zegt als hij binnenkomt "ook hallo Jai, en ja dat weet. Ik werk er nog aan" zegt Charlotte en geeft hem een knuffel. Het meisje dat hij meebracht staat daar maar akward "Hey ik ben Samuel en jij bent..." Vraag ik en steek men hand uit "Bieke" "wel Bieke ik zou zeggen wees niet verlegen en welcome to my crib" ze glimlacht naar me en stelt zich dan voor aan Charlotte. "Oohja ik heb nog iets" zegt Jai en hij haalt een enveloppe uit zijn zak. Hij geeft hem aan Charlotte en ze opent hem. Ze haalt er een kaart uit met een soort huis op getekend. Als ze de kaart opdoet springen er twee mannetjes uit die beginnen te zingen waardoor Charlotte schrikt en Jai hard begint te lachen "blijft grappig" zet hij dan en krijgt een stomp van Charlotte. We gaan zitten en beginnen wat te praten tot de bel weer gaat.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan ik je helpen? (Het vervolg)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu