Hoofdstuk 5

1.1K 39 9
                                    

blijven stemmen en reacties sturen, vind ik zeer leuk :)

Greeeetttzzzzzzz _justkeeponsmiling_

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Samuel:

Iedereen is er al buiten Kaj en Arienne, niet de grootste verassing ze zijn altijd te laat. Ik geef iedereen al wat te drinken en ga weer zitten. "Shit" zegt Cassius opeens "what's up?" "Ik Ben helemaal vergeten dat ik afgesproken had met Luna" "zeg dat ze naar hier komt, dan zien wij haar ook ineens!" Stel ik voor "serieus?" "Heb je Samuel al een keertje onserieus geweten dan" mengt Charlotte zich "watch out, ik kan je nog altijd uit het appartement zetten" "doe je toch niet" zegt ze met een grijns en geeft een kus op men wang. "Maar dus ik mag Luna zeggen dat ze naar hier mag komen?" Vraagt Cassius dan en ik knik. Dan gaat de bel weer, ik zie dat het Kaj en Arienne zijn en ik laat ze binnen. Ze hebben een soort cadeaubon bij van een of andere meubelwinkel, ze geven hem aan charlotte en mij en gaan dan ook zitten.

Charlotte:

De bel gaat opnieuw en deze keer ga ik kijken wie het is. er staat een onbekend meisje voor de deur "hallo" zeg ik op een vragende toon "hallo ik ben Luna..." nog voor ze haar zin kan afmaken onderbreek ik haar "ow jij bent dat meisje van cass kom maar naar de vierde verdieping ik zal zeggen dat cassius daar op je moet wachten aan de lift" "oke bedankt" zegt ze en ik leg de telefoon weer neer en duw op het knopje voor de deur. "Cassius je meisje is er, ik heb gezegt dat je aan de lift op haar zult wachten". Hij staat meteen recht en loopt naar buiten. Nu ik toch recht sta loop ik ineens door naar de keuken. "Mag ik je iets vragen?" Hoor ik iemand vragen, ik draai me om en zie Arienne voor me staan. "Tuurlijk, vraag maar raak" zeg ik en ga op het aanrecht zitten. "Heb jij ooit al is gedacht dat het zou kunnen dat je heel misschien..." "Ga je het nog zeggen of blijf je rond de pot draaien" onderbreek ik haar lachend. Ze zucht is diep en gaat dan verder: "heb jij ooit al is het gevoel gehad dat je zwanger kon zijn van Sam?" "Eerlijk? Ja twee keer en niets zeggen want Sam weet daar niets van!" "Waar weet ik niets van?" Vraagt Samuel als die in de keuken komt "meidenzaken" zeg ik snel, wat trouwens ook niet gelogen is theoretisch gezien. "Eum ik ga maar eens terug" zegt Arienne en loopt dan weg. "Wat kwam je doen?" Vraag ik geïrriteerd aan Samuel, want nu wil ik weten waarom Arienne dat aan me vroeg. "Ik miste je" zegt hij en komt tussen men benen staan. "Ik was gewoon in de kamer naast je" zeg ik al lachend "misschien maar daardoor kon ik dit niet doen" zegt hij en legt zijn handen op men heupen en geeft zachtjes kusjes in men nek "sam, niet nu" zeg ik en duw hem naar achter zodat ik van het aanrecht kan springen. Hij kijkt me aan met een pruillip "haha je bent leuker als je lacht" zeg ik en geef hem een kus. Ik loop weer naar de rest toe en net dan komen Cassius en Luna binnen. "Hallo ik ben Charlotte" zeg ik en schud haar de hand "voel je welkom zou ik zeggen" ze glimlacht naar me en stelt zich dan voor aan de rest.

Het begint best wel laat te worden en iedereen begint naar huis te gaan alleen Dioni, kaj en Arienne zijn er nog. "Arienne kom eens, ik moet je iets laten zien" verzin ik als smoes, ik moet weten waarom ze daarstraks vroeg of ik ooit al dacht zwanger te zijn. Ze kijkt me verward aan maar volgt me dan richting de slaapkamer. "Wat wil je me laten zien?" Vraagt ze als ze gaat zitten op het bed. "Waarom vroeg je daarstraks of ik ooit al eens dacht dat ik zwanger was?" "Ik weet niet, ik vroeg me het gewoon af" zegt ze dan "Arienne, als je denkt dat je zwanger bent ga dan bij de apotheker zo een test halen dan weet je het" "ja en stel dan dat ik zwanger ben, wat moet ik dan doen?" Vraagt ze "erover praten met kaj, wat dacht je daarvan. Komop kaj is geen onmens hoor, hij houdt van je dus komen jullie er wel samen uit" zeg ik wijs, ze knikt en geeft me een knuffel. We lopen terug naar de jongens en zijn ze stil als ze ons zien staan. "Praat maar gerust verder hoor of mogen we het niet weten misschien" zeg ik en ga naast Sam zitten "wij mogen toch ook niet weten over wat jullie het hadden" zegt Kaj dan "nee inderdaad dat mogen jullie niet" antwoord Arienne hem en gaat naast hem zitten.

Samuel:

Na een tijd is iedereen naar huis en zitten Charlotte en ik op de bank. Charlotte is dicht tegen me aan komen liggen en ik speel wat met haar haren. "heb jij eigelijk nog iets gehoord van Louise?" Vraag ik dan aan der. Ze gaat rechtop zitten en kijkt me niet begrijpend aan "waarom vraag je dat?" "Wel zij en Dion hebben weer maar is ruzie en ik wou weten of jij nog iets van haar gehoord had" zeg ik "nee maar ik was van plan om haar morgen te bellen" zegt ze en komt weer bij me liggen.

"Dus nu is het officieel" zeg ik lachend "officieel?" "Ja vanaf nu wonen we officieel samen" zeg ik en Charlotte draait zich om en glimlacht naar me. "En hoe bevalt dat idee je?" "Eerlijk, het bevalt me zeer goed" zeg ik en haar glimlach wordt nog groter. "Wat dacht je van een officiële inwijding?" Vraag ik met een grijns "een officiële inwijding?" Vraagt ze al lachend. Ik ga dichter naar der toe en kus haar "ow dus zo een inwijding" zegt ze met een glimlach en begint me te zoenen. Ik til der op en loop met haar in men armen naar de slaapkamer zonder de zoen te verbreken. Ik leg der zachtjes neer op het bed en ga bovenop haar liggen. We blijven zoenen en van het een komt het ander, en voor we het weten liggen we naakt en buiten adem naast elkaar. "Wel dat noem ik een goede inwijding" zegt ze en kruipt dicht tegen me aan, ik grijns naar der en sla men armen om der heen "dat kun je wel zeggen ja" zeg ik en geef een kus op der voorhoofd. Ze geeft me nog een laatste kus en valt dan inslaap. Mijn ogen worden ook zwaarder en val iets later ook in een diepe slaap.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan ik je helpen? (Het vervolg)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu