Hoofdstuk 15

974 33 6
                                    

Charlotte:

Stilaan word ik wakker door verschrikkelijk veel pijn in men nek en aan men hoofd. Ik open men ogen en zie dat ik op de bank lig met Samuel zijn armen om me heen. Defuq waarom lig ik hier en niet in mijn bed? Ik probeer op te staan en merk dat ik nog steeds de kleren van gister aan heb. Als ik rechtop zit, rek ik me uit en kijk rond. Op het tapijt liggen Arienne en Kaj te slapen. Klinkt misschien pijnlijk maar geloof me dat tapijt ligt best goed, ik heb het zeg maar al is uitgetest. Trouwens super schattig hou ze daar liggen, kaj heeft zijn hand op Arienne haar buik precies of hij het kindje in haar buik aan het beschermen is tegen iets. Wacht kindje in haar buik? Dat is waar ook gisteren heeft Arienne gezegd dat ze zwanger was omdat ze geen alcohol wou drinken. Meer en meer herinneringen van gister komen terug.

-flashback-

"We moeten echt opschieten Louise anders komen we nooit op tijd terug bij het appartement" zeg ik terwijl ze nog een extra fles drank in het winkelkarretje doet. "Ik denk dat wel alles hebben" zegt ze dan en ik kijk naar de kar. "Ja want met alleen drank komen we ver" zeg ik en neem nog wat cola en appelsap. We lopen door en ik pak nog een paar zakken chips. "Zo dit moet maar goed zijn!" Zeg ik en we lopen naar de kassa. Als we hebben afgerekend lopen we naar de auto en laden alles in. We stappen in de auto en rijden weer terug naar het appartement.

We komen aan en lopen met de boodschappen naar binnen, we zetten alles op tafel. "Die Luna en Bieke eh, hoe zijn ze eigelijk?" Vraagt Louise dan "toen ze hier waren waren ze best stil en verlegen maar dat kwam denk ik gewoon omdat ze ons niet kenden, maar ze lijken me wel aardige meisjes anders zouden cass en Jai nooit met ze gaan denk ik" antwoord ik haar vraag en ga naast der zitten op de bank. Niet veel later komen de rest van de meiden en zet ik de drank op de soort van eettafel. Hij staat daar wel maar eigelijk eten Sam en ik daar nooit meestal eten we gewoon aan het kleine tafeltje in de keuken. Dusja veel nut heeft die tafel niet buiten voor nu nu is hij zeer handig als dranktafel. "Ik zeg het jullie maar als jullie willen drinken pak maar je hoeft niets te vragen!" Zeg ik en start een of andere random film zodat het niet awkward word ofzo. Als de film gedaan is beginnen we wat te praten zodat iedereen elkaar wat beter leert kennen. Wat blijkt Bieke had een m&g gewonnen met de jongens de laatste keer dat ik bij een concert was, ze wist wel dat er iets gebeurd was maar ze wist niet wat. Samuel en ik hadden besloten om daar niet veel over te vertellen op social media. Er zijn nu eenmaal dingen die niet iedereen hoeven te weten. Ik heb haar dan ook samen met Luna doen beloven dat ze er niks mochten over zeggen tegen niemand maar dan ook echt tegen niemand, wat ze begrepen en daarom ook doen, hoop ik dan toch. Toen ik het ze vertelden stonden ze met open mond naar me te kijken best een grappig zicht om eerlijk te zijn. Nu ben ik ook te weten gekomen hoe Cassius Luna leerden kennen. Blijkbaar hebben ze gemeenschappelijke vrienden en zijn ze elkaar tegen gekomen op een feestje, zo cliché ook. Ik haat gewoon alles wat cliché is, het lijkt allemaal zo nagespeeld uit een film. En dat terwijl mijn leve precies een grote film is waar maar geen einde aan komt.

-einde flashback-

Met moeite sta ik dan toch recht en loop voorzichtig langs kaj en Arienne richting de slaapkamer. Zachtjes open ik de deur zodat niemand wakker word. Ik loop naar binnen en zie dat Dioni en Louise in het bed liggen. Maakt niet uit wat ze deden maar voor de zekerheid ga ik straks toch die dekens vervangen je weet maar nooit, al gewoon het idee dat die twee...ja oke weg met die gedachtes daar is het nog veel te vroeg voor. Maar ja blijkbaar hebben ze het toch goed gemaakt al kan ik me totaal niet meer herinneren dat ze hierheen zijn gekomen. De kracht van de alcohol zeker...

Ik sluit de deur weer achter me en loop naar de badkamer. Ow dit kun je toch niet menen, voor me liggen Cassius en Louise in de badkuip met dekens en kussens. Nu kan het echt niet gekker worden hoor ik neem snel een foto want echt niemand geloofd dit zonder bewijs. Ik loop snel weer naar de slaapkamer en neem ook een foto van Louise en Dioni om dan weer naar de woonkamer te gaan en een foto te nemen van Kaj en Arienne. Als laatste neem ik ook een van Samuel die al half van de bank ligt en dus met een kleine beweging er zelfs uit ligt. Ik ga dan maar richting de keuken en begin een ontbijt te maken voor die menigte in mijn huis. Plots hoor ik een soort knal en dan gekreun die sowieso van Sam komt. Hahaha ik wist het gewoon waarom stond ik daar nu niet bij om te filmen? Spijtig genoeg moet ik stil zijn want anders lach ik nu al op de grond van het lachen. "Awh heeft sammie zich een beetje pijn gedaan?" Zeg ik lachend als hij de keuken binnenkomt. Niet dat het veel verschil maakt met de woonkamer want het is een open keuken. "Jaja lach maar" zegt hij humeurig, hij geeft me een kus en gaat daarna op een stoel zitten. "Ik denk dat ik maar is ga douche" zegt Samuel dan "zal nogal moeilijk gaan denk ik" "hoezo dan?" Vraagt hij en kijkt me niet begrijpend aan "laat ons zeggen dat de badkamer in gebruik is door twee slapende mensen" hij kijkt me nu echt aan met een gezicht van 'what de f*ck' "wauw wat is er dan gister allemaal gebeurt" "geen idee maar in ons bed liggen er ook nog te slapen" zeg ik lachend en Sam kijkt me met open mond aan. "De enige die ik niet gevonden heb zijn Jai en Bieke dus ik denk dat die nuchter genoeg waren om naar huis te gaan" "nee hoor we zijn hier" hoor ik opeens en zie Jai en Bieke voor me. "En waar lagen jullie dan?" "Ook op het tapijt net zoals kaj en Arienne, trouwens jullie tapijt ligt echt goed" zegt Bieke dan "maar echt eh, het is en blijft een goede aankoop" zeg ik lachend en ga weer verder met dingen klaarzetten.

Stilaan begint iedereen wakker te worden. Iedereen ziet er echt gebroken uit buiten natuurlijk Dioni en Louise want zij lagen in een bed. Ik vraag me nog steeds af hoe die daar zijn gekomen...

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Kan ik je helpen? (Het vervolg)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu