Hoofdstuk 9

2.1K 28 30
                                    

Will had een fantastische maaltijd bereid. Ze genoten met volle tuigen van het eten en van de conversatie die vloeide over een glas wijn. Onder het plagende persona zat een fascinerende man die ze graag beter wou leren kennen. Zijn ervaringen in het leger waren vergelijkbaar met haar missies. Hun kijk op het leven was hetzelfde, alleen maar te begrijpen door mensen die de dood in de ogen hadden gekeken.

Misschien was hij wel de man die haar kon begrijpen? Op fysiek vlak wist hij zeker wat hij moest doen met haar. Samantha wendde haar ogen af. Hij keek haar weer aan op zo een doordringende manier alsof hij al haar geheimen wou te weten komen.

"Ben je klaar voor het dessert?" vroeg Will.

"Oh?" zei Samantha verbaasd. "Ik wist niet dat je nog iets had voorzien."

Will likte zijn lippen en boog voorover. Samantha begreep onmiddellijk zijn intentie. Het was tijd dat ze zichzelf ook iets gunde. En als dat iets een knappe man was die voor haar had gekookt, dan kon ze zichzelf dat pleziertje wel gunnen. Ze leunde naar voren om zijn lippen te ontmoeten. De kus was wild en vol passie. Beiden wisten ze hoe de avond ging eindigen.

Hij trok haar op zich en kustte haar alsof zijn leven er vanaf hing. Ze zat schrijlings op hem en probeerde de controle te houden, maar zoals ze eerder al had gemerkt, was Will geen prooidier die zich makkelijk liet overheersen. Na een tijdje liet hij haar lippen gaan en keek haar met bewondering aan.

"Prachtig," fluisterde Will voor hij haar weer een kus gaf, sensueler, liever, met meer emotie dan lust.

Samantha wou geen gevoelens, ze wou gewoon genieten van het moment. Ze duwde haar borsten tegen hem en wreef met haar middelpunt over zijn groeiende erectie. De schort was omhoog gekrepen en enkel en zijn boxer scheidde haar van haar doel. Ze probeerde haar handen tussen hen in te steken, maar Will stopte haar door haar op te heffen en op de tafel te zetten. Hij wreef met zijn erectie tegen haar en zijn handen waren al druk in de weer om haar kleren uit te trekken.

"Bed," hijgde ze.

Ze had geen zin om in het midden van de keuken betrapt te worden door haar zoon als die opeens zou thuiskomen. Will hief haar op en liep vlot met haar in zijn armen de trap op, door heen de gang tot in haar slaapkamer. In haar achterhoofd besefte ze dat hij wel heel vlot de juiste kamer had gevonden, maar haar gezond verstand ging de deur uit toen hij aan haar oor knabbelde.

In de kamer aangekomen, gooide hij haar op het bed en ging onmiddellijk op haar liggen. Hij trok haar T-shirt uit en kuste de bloot gekomen huid van haar buik tot naar beneden tot aan de sluiting van haar broek. Terwijl Samantha haar bh uitdeed, trok hij haar broek naar beneden, snel gevolgd door haar string.

Helemaal naakt, hijgend en ongelooflijk geil, lag ze op haar bed en keek ze terwijl hij de schort en zijn onderbroek uit deed. Toch niet aan het compenseren met die auto, dacht Samantha toen ze zijn stijve mannelijkheid zag.

Hij klom op het bed en kuste haar. Hij nam haar handen vast boven haar hoofd en ging met zijn hoofd naar beneden tot op haar borsten. Hij likte haar tepel en kneep in de andere. Ze kreunde en holde haar rug zodat ze hem beter kon voelen.

Will was zo ervaren als zijn broer, of toch zoals de herinneringen die ze had van hem. Het leek alsof hij alle gevoelige plekjes van haar lichaam kende en ze allemaal één voor één wou proeven. Hij streelde, likte en kuste totdat ze niet meer wist waar zijn lichaam begon en het hare eindigde. Ze was zo ver heen tot ze opeens bij haar besef kwam. Ze was een man haar volledig aan het laten overheersen. Dat was niet de persoon die ze was in bed.

Ze trok haar aandacht er weer bij en ze probeerde de rollen om te keren. Ze nam zijn mannelijkheid in haar hand en ze voelde dat zijn weerstand, maar aan een zijden draad hing. De kleinste actie van haar en hij lag op zijn knieën voor haar. Ze wist dit en was van plan om hier ten volle gebruik van te maken. Ze kuste hem krachtig en streelde hem. Ze positioneerde zich boven hem en plaagde door hem tussen haar schaamlippen te laten glijden, maar niet verder. Terwijl ze dit deed, rommelde ze in het nachtkastje totdat ze nog een cadeautje van Sophie vond. Pluche handboeien.

Christmas Secret (GEPUBLICEERD - SAMPLE ONLY) (+18) ✓Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu