Hoofdstuk 4

1.9K 31 13
                                    

Willem kon zijn oren niet geloven. Hij had vanalles verwacht te horen via de afluisterapparaatjes die hij strategisch in het huis van Samantha had geplaatst, maar niet dit. Niet de geluiden van een sexy vrouw die aan het mastruberen was. Hij zou het moeten afzetten en haar de privacy te gunnen om zichzelf te bevredigen, maar op de één of andere manier kon hij dat niet.

Zijn logica was dat hij niet wist wanneer ze klaar zou zijn en misschien zou er na nog wel relevante informatie te boven komen. Hij had eindelijk een spoor gevonden waar zijn broer kon zijn. Na een zoektocht van elf jaar en noemeloze dode eindes was hij er eindelijk bij in de buurt. De belofte die hij aan hun moeder had gemaakt op haar sterfbed kon hij niet verloochenen. Hij had veel verwacht te vinden in dit kleine stadje, informatie, zijn broer, of misschien zelfs zijn lijk. In de plaats daarvan had hij een prachtige, vurige vrouw gevonden die hem met een paar woorden het hoofd op hol had gebracht.

Hij wist dat zij één van de laatste personen was die hem levend had gezien, maar hij wist niet wat zij betekende voor zijn broer. Alsook wie die kleine Peter was die als twee druppels water op zijn broer leek. Teveel vragen en niet genoeg antwoorden, dus hij moest op welke manier dan ook het te weten komen.

De ademloze zuchten en zachte kreuntjes deden zijn bloed koken. Misschien moest hij wel gewoon stoppen en een koude douche pakken voor dit te ver ging gaan. Hoe kon hij haar morgen in de ogen kijken terwijl hij wist welke geluidjes ze maakte in haar meest intieme momenten, maar zelfs niet wist of ze een natuurlijk roodharige was?

Hij was tot veel bereid om tot de waarheid te komen. Het plaatsen van afluisterapparaatjes zonder een bevelschrift had hem zelfs niet doen twijfelen omdat hij voelde dat ze meer verborgen hield dan ze liet doorschijnen. Voor een alleenstaande moeder met een bakkerijtje had ze veel beveiliging in haar huis in een veilig dorpje. Hij kon sluipen als de beste en hij had alles zo stil mogelijk gedaan, maar toch had ze nog iets opgemerkt. Gelukkig had hij net op tijd uit het raam van Peter kunnen klimmen want anders had zijn avond er heel anders uit gezien.

Zijn vinger zweefde over de knop om de opname stop te zetten, maar net op dat moment hoorde hij haar zijn naam kreunen. Al het bloed stevende onmiddelijk naar zijn erectie en er was geen plaats meer voor logisch denken. Hij moest en zou haar hebben. Zijn missie kwam op de tweede plaats. Samantha doorgronden en haar leren kennen op de meest intieme manier mogelijk stond op de eerste plaats. Hij moest toch informatie uit haar krijgen, dus waarom niet in de slaapkamer?

Ze was totaal niet het type van zijn broer. Ze was volledig zijn type. Petite met vormen die een man het hoofd op hol konden brengen. Vuurrood kortgeknipt haar waardoor haar nek toegankelijk was om haar daar te kussen en felgroene ogen die dwars door hem heen keken.

Zijn originele plan veranderde en zijn plan van verleiding nam vorm in zijn hoofd. Ze was overduidelijk tot hem aangetrokken en dat gevoel was wederzijds dus het zou niet teveel moeite moeten kosten om haar in zijn bed te krijgen.

Toen ze nogmaals zijn naam kreunde, dwingender deze keer, moest hij er alles aan doen om niet op te springen en haar huis binnen te stormen. Het laatste beetje gezond verstand dat hij nog had hield hem tegen, maar zijn lichaam moest ontlading hebben.

De derde kreun was voldoende om zijn laatste restje weerstand te verliezen. Hij opende zijn broek en nam zijn staalharde schaft eruit. Hij stond al op springen, maar hij hoorde dat Samantha ook haar orgasme aan het naderen was. Met geoefende bewegingen trok hij zichzelf af met de prachtige erotische stem van de mysterieuze vrouw in zijn oor.

"Oh Will, Will, Will." Kreunde ze luid en hij voelde zijn eigen climax snel naderen.

De gedachten dat die sexy vrouw aan het masturberen was met hem als fantasie, was teveel om te bevatten. Hij bewoog sneller en sneller en hoorde ook haar ademhaling versnellen. Het was zo iets intiems, om iemand te horen zichzelf te bevredigen zonder te weten wat ze aan het doen was. Het was alsof ze alles specifiek in zijn oren fluisterde en hij werd ongelooflijk opgewonden van die gedachten.

Hij hoorde de wanhoop in haar stem, haar orgasme op het randje van de afgrond, klaar om te vallen. Op het moment dat hij haar hoorde schreeuwen in genot, ontplofte hij zelf ook. Terwijl zijn zaad zich een weg naar buiten baande, beloofde hij zichzelf dat hij het de volgende keer diep in Samantha ging pompen. 

 

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Christmas Secret (GEPUBLICEERD - SAMPLE ONLY) (+18) ✓Where stories live. Discover now