4| Második menet és az alku

37.8K 1.1K 129
                                    

Negyedik fejezet
• Második menet és az alku •
▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃▃

Ezért még a pokolban fogok égni!
A testem lángol, minden porcikám Ace után vágyakozik, miközben a férfi halál nyugodtan előttem felsétál apartmanjéhez vezető lépcsőn. Ez a lépcső tényleg a mennyben vezeti az embert. Ace kidolgozott hátizmainak köszönhetően fehér inge még jobban testére feszül. A számban rögtön összefolyik a nyál, de nem csak ott. Lentebb már szinte facsarni lehetne a nedvességet bugyimból. Ace egy a kevés egyetemi diák közül, aki egy saját otthont mondhat magáénak. Amikor megállunk ajtaja előtt, az előttem álló férfi lassan nadrágja hátsó zsebébe nyúl, ahonnan majd egy kulcscsomót kihúz. Nem sietetti el magát, sőt - szerintem még direkt is ilyen lassú. Behunyom egy pillanatra a szemeim, elgondolkozva azon, hogy mégse hagyjam-e itt. Azonban újra a testem gőz és nem az agyam. Tudom, tisztában vagyok azzal, hogy újra sikerült behálóznia, de én is egy ember vagyok. Vannak szükségleteim. És ezt a szükségletet ebben a pillanatban csak Ace tudná csillapítani. De visszatérve az előttem álló istenre, aki végre valahára képes volt kinyitni azt az ajtót. Ace egy nagy lépéssel belép a sötét lakásba, melyt csak a beszűrődő Los Angelesi fények világítanak be halvány fényben. Amint belépek megcsapja az orrom Ace lakását betöltő férfias illat. Ha lenne belőle parfüm, biztosan abban fürdőnék.

Ace végre valahára felém fordul, és nekem elillan az a kis megmaradt eszem is, ami még az imént bujkált bennem. Kék szemei ebben a fényben már-már feketének tűnnek, miközben magas és izmos test felém magasodik. Mivel háttal áll a nagy ablaknak, amin bejön a fény, arcát nem tudom kivenni. De lehet nem is olyan nagy baj. Az az arc nem elém, hanem a GQ magazinban való.

Mind a ketten szótlanul állunk egymással szemben. Hallom ahogyan hevesen veszi a levegőt. Érzem a testéből áradó forróságot. A kezem elkezd remegni, térdem lágy lesz, a szívem összevissza dobog, míg Ace jelenléte újra és újra elveszi az eszem. Soha nem reagáltam így egy férfira se. Jake teljesen más érzéseket hozott ki belőle, ami nem jelenti azt, hogy azok nem voltak olyan erősek, mint Acenél. Ace és köztem fellángoló szenvedély van. Csakis testi vonzódás. Ace nem az a fajta férfi, aki egynap meg fog házasodni. Ő egy agglegény lesz. Akármennyire is próbálom, de nem vagyok képes mellette elképzelni egy nőt se. Acet nem erre teremtették, de ezzel nincs is baj. Ő már az elején leszegezi, hogy csak szex és semmi más. Se több, se kevesebb.

- Min gondolkozol? - hangja meglepően lágy, ám annál inkább rekedtebb. Ace felém lép. A szívem kihagy. Teljesen behálózott, amivel tisztában is van.

- Rajtad - nem látom az okát annak, hogy miért ne mondjam meg neki, hogy az imént rajta gondolkoztam. Nincsen értelme tagadnom, teljesen beköltözött a fejembe, és nem áll szándékában elmenni.

Igaz sötét van, azonban én látom, hogy egy ördögies vigyor jelenik meg dús ajkán. Fejét picit balra dönti, így fürkészi arcom. Nem vagyok abban az állapotban, hogy a szemébe nézzek, így tekintetem inkább gyönyörű testén legeltetem. Újra rá kell jönnöm - nem bírok vele betelni. Vékony ujjaimat már automatikusan felsőtestéhez emelem. Ace hangosan beszívja a levegőt, amikor hűvös ujjaim mellkasához érnek, mégse szólal meg. Nem csinálok semmit, csak állok miközben jobb kezem mellkasán pihen. Érintésem alatt érzem heves szívdobogását, ami rögtön az őrületbe kerget. Nem gondolkozok sokáig. Erősen és durván belemarkolok ingjébe és magamhoz húzom. Ace nevetése fülembe cseng.

- Én megmondtam, Blair... - suttogja fülembe. Testemen egyben a forróság, másrészt a hideg futja át. Nem kell látnom, hogy tudjam, éppen ebben a pillanatban fülig vigyorog.

D E A R   E N E M Y | ✓Where stories live. Discover now