164

4.7K 308 56
                                    

Aangekomen in LA :

We checkten in, in ons hotel en liepen naar onze hotelkamer. Ik keek meteen naar het uitzicht die te gek was! Youssef kwam achter me staan. "Super mooi" zei ik. Hij glimlachte en drukte een kusje op mijn haren. "Mooi he schatje" zei ik tegen Ayoub. Hij glimlachte en brabbelde verder. Ik drukte een dikke kus op zijn wang en legde hem op bed.

"Ik sterf van de honger" zei Youssef. "Same!" "Ik ga eerst douchen" zei hij en liep de badkamer in. Ondertussen speelde ik verder met Ayoub tot Youssef uit de badkamer kwam en het mijn beurt was.

Na mijn douche kleedde ik mezelf snel aan. Ayoub en Youssef waren allebei al klaar. Ik trok een een grijze spijkerbroek aan met een witte puma sweater. Ik trok snel mijn sneackers aan, stak mijn haren in een staart en spoot nog een lekker geurtje.

We gingen eten en wandelden door de volle, drukke, belichtte straten van LA.

23u26 :

Ik liet mezelf moe op bed vallen. Youssef stak Ayoub in zijn bedje en kwam vervolgens naast mij liggen. "Ben je moe" vroeg hij. "Wat denk jezelf" Hij stond op en kleedde zich om terwijl ik hem aanstaarde. Hij trok zijn zwarte nike broekje aan en kwam naast me liggen. Na al die tijd, bewonder ik nog steeds zijn lichaamsbouw. "Handek je ogen vallen eruit" zei hij. "Lol als ik me zo meteen ga omkleden zullen we zien wiens ogen eruit zullen vallen" zei ik en stond op. Hij begon te lachen. "You got me"

Ik kleedde me om en ging terug in bed liggen. Hij stak de tv aan, maar ik viel na 2 minuten al in slaap.

Volgende morgen :

Ik stond op en het eerste wat ik zag is de mooie uitzicht van LA. Ik hou van Amerika. Het liefst blijf ik hier maandenlang om een citytrip te doen. Omg, dat zou echt te gek zijn.

Ik stond op, nam een douche, smeerde me in met lichaamsolie en sloeg een badjas om me heen. Ik ging voor de kast staan en zocht mijn outfit voor vandaag.

Ik koos voor een witte gescheurde broek en een witte shirt met een oversized jeansvest en mijn lichtroze adidas shoes.

Ik nam de tijd om me op te maken, want die 2 slaapkoppen, sliepen nog steeds

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.

Ik nam de tijd om me op te maken, want die 2 slaapkoppen, sliepen nog steeds.

"OPSTAAAANNN!!" riep ik terwijl ik op Youssef sprong. "GA WEG!" Hij kan er zo niet tegen als ik hem zo wakker maak. "Sta op het is al 13 uur!" overdreef ik. (Het was maar 11 uur)

12u30 :

We gingen beneden ontbijten en vervolgens gingen we naar de stad. We brachten onze dag door in de stad en in de avond gingen we eten in een chique restaurantje niet ver van ons hotel.

1 week later :

We back in Belgique! Ik wou huilen. Niet meer die te gekke uitzicht elke morgen als ik opsta, niet meer die warm zon die de hele dag doorscheen, niet meer die vriendelijke Amerikkaanse mensen. Gewoon Youssef die elke dag aan me hoofd zaagt omdat hij honger heeft.

Vandaag kwam de familie op bezoek, want dat is ook al een tijdje geleden. Ik was vroeg opgestaan om het huis op te kuisen en ging daarna de keuken in om het avond eten klaar te maken.



Nieuwe stad, nieuw leven?Opowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz