111

6.1K 379 107
                                    

De volgende morgen stond ik op met Youssef in me gedachtes. Ik schudde hem snel uit mijn hoofd en stond op. Ik liep naar de badkamer en deed mijn ochtendroutine zoals elke morgen.

Ik trok een zwarte spijkerbroek aan met een simpele witte hemd. Ik maakte me een beetje op, deed mijn pumps aan, lederen vest en liep naar beneden. Ik nam een appel uit de mand en ging de deur uit omw work 🙄

Aangekomen op mijn werk, ging ik snel wat warm thee halen om mijn dag goed te beginnen en liep naar boven.

"Ilham" hoorde ik. Ik draaide me om en zag Marie. "Ja" "Je hebt de opdracht gekregen om zo meteen bezoekers een rondleiding te geven" "Weet ik niks van?" "Ze komen over een uur, hier staat alles in" zei ze en gaf me een mapje. "Oke danku" Ik liep mijn bureau in en bekeek het mapje.

...

Ik was klaar met mijn rondleiding en liep terug naar mijn bureau. Ik doe mijn werk graag, maar soms is het gewoon to mutch. Ik heb echt nood aan vakantie.

18u38 :

Klaar voor vandaag. Ietsje vroeger dan normaal, maar des te beter. Ik ruimde mijn bureau op en sloot alles af. Ik ging naar beneden en kwam een paar collegas tegen. We gingen nog samen een kopje thee drinken in de kantine en wat bij praten. Rond half 8, besloot ik om naar huis te gaan cause i'm tired aff.

Home 🏠

Ik nam een douche en ging in bed liggen met wat netflix op. Ik snapte en appte met een paar collegas en oude vrienden, toen ik een berichtje binnenkreeg.

Onbekend : Salam met Salim, je bent volgende week zaterdag uitgenodigd op mijn feest om 19u30 in zaal ***** wees op tijd. Salam ✋️

Ik : Ik zal er zijn thanks x

Voor degene die Salim zijn vergeten, we zaten samen op school, is een oude vriend.

Ik keek verder naar mijn serie en rond 22uoo ging ik slapen.

Next morning :

Ik stond op, maakte me klaar voor werk en vertrok. Ben goed uitgerust vandaag, dus ga ik goed doorwerken.

13u00 :

Er werd geklopt. "Ja" zei ik terwijl ik druk bezig was.

"Druk bezig" Ik hief mijn hoofd op en zag Youssef. "Wat doe je hier" "Zeggen dat je pauze hebt" Ik keek naar het uur en zag dar het al 13u00 was. Oh dit tijd vliegt.

"Kom we gaan wat eten, heb honger" zei hij. "Wacht" Ik stapelde alle papieren en stond op. Ik trok mijn vest aan en deed het raam dicht. Ik voelde dat Youssef naar mijn 🍑 keek, wat me dus ongemakkelijk liet voelen.

We gingen naar beneden. Ik zag al die vrouwen kijken naar Youssef. Bijna gingen hun ogen uitvallen. Sommigen keken me zelf vies aan, 🖕🏽🖕🏽 hier voor hun allemaal.

We liepen naar de parking. "We nemen de mijne wel" zei hij. Ik zag dat we richting een witte Range R stapten. Gaatie elke week van auto veranderen wela, maar laten we eerlijk zijn een Range Rover hebben is gewoon klasse 😍

We stapten in. De muziek sprong aan. "Je me suis reveiller dans le doute, c'est sa les histoire de couple. Pour elle je lève ma coupe.  Je les connais j'étais dans le gaufre" Rim K - rose noir.

Youssef keek me eventjes aan en richtte zijn blik weer op de weg. Beter dat ik hem niet aankijk, of ik kleur rood.

We kwamen aan in de macdo en gingen in de rij staan. Zoals altijd waren de ogen gericht op Youssef. Veel dames glimlachten naar hem en deze idioot glimlachte netjes terug. Ik weet dat hij dat doet om mij te irriteren, want Youssef glimlacht niet.

We namen onze bestelling af en gingen naar boven. We gingen zitten en begonnen te eten.

De eerste 10 minuten was het stil. We waren allebei druk bezig met het eten. Ik kreeg een berichtje binnen en haalde mijn gsm uit mijn tas.

"Wie is dat?" vroeg hij meteen. "Yanis" grapte ik. Hij keek me weer met zijn dodelijke blik aan. Ben die blik zo gewoon, dat het me niet eens iets doet. Ik glimlachte en antwoordde op Amel haar berichtje.

Hij trok mijk telefoon uit mijn handen. "GEEF TERUG!" riep ik. "Wacht ik wil je foto's zien" zei hij. "Youssef geef wollah meh ik lach met je" "ewa misschien heb je sexy selfie's ofso" "Geef me telefoon terug" "oehhh wat is dit" zei hij. "Eh wollah je bent echt kinderachtig" zei ik en trok me telefoon uit zijn handen. Hij glimlachte en at verder diksak.

"Ilham" "ja" "hou je bek" Ik keek hem met opgetrokken wenkbrauwen aan. Wollah deze gast is niet 💯. "En kijk niet zo" zei hij. "Ik kijk hoe ik wil" "ok doe verder en je krijgt klappen" "nu ben ik bang 🙄"

Hij at verder. Ik staarde hem eventjes aan. Mashallah hij is echt een mooie man, zo die instabeautys, maar hij kan misschien wel mooi zijn, maar innerlijk trekt niet op zoveel.

"Ga je blijven staren tot je ogen uitvallen" zei hij en keek me aan. Ik keek hem verder aan zonder iets te zeggen. Hij fronste zijn blik weer. "Ilham" Ik draaide me om en zag Yanis achter me staan. Oh shit 😳

Nieuwe stad, nieuw leven?Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu