aLi'm 15

20.2K 925 118
                                    

“Ali! Ali!” Hep ismimi sayıklasaydı ben hiç bıkmazdım da sesi niye sertleşiyordu. “Ali! Ali! Telefonun çalıyor” diye derinden derinden Aslı’nın sesi duyuldu. Gözlerimi açtığımda uyuyakaldığımı ve Aslı’yla o enfes dakikaların rüya olduğunu anlamam zor olmadı. Aslı bildiğin üzerinde Bart Simpson tişörtü ve benim şortumla yanımda saçı başı dağılmış yarı gözü açık yarı kapalı duruyordu. Hayır ya ne günah işledim ben ya! Rüyalarımı süsleyen mor gecelikli Aslı’ya ne oldu? İsyan etmek üzereydim. Küçük ali neredeyse bayrak direği olmuş özgürlüğünü ilan edecekti yazık valla! Sinirle telefona uzandım tabii. Uzanırken “Ağzıma sıçtın be Aslı!” dedim öfkeyle. Aslı aptalca yüzüme baktı ve kıçını dönüp uyumaya devam etti.

“Levo!” dedim gergin gergin.

“Günaydın Ağam!”

“Höst lan!”

“Geliyorum ağam iznin olursa”

“Levent noldu lan sana! Faşo ağayı falan mı seyrettin? Gel hadi yarım saate aşağıda olurum” dedim ve telefonu kapattım. O ara Aslı memnuniyetsizce homurdandı. Zaten sinir tepemde.

“Noldu karıcım?” dedim kinayeyle. Tabii Aslı yeminle havada parende atan jimnastikçiler gibi bana döndü ve “Sen ne dedin?” dedi sinirle.   

“Karıcım dedim. Beğenemedin mi?”

“Of sabah sabah! Karın olsam bari!” dedi ve yine o güzel kıçının dönüp koluyla gözlerini kapattı. Tabii bana gelenler geldi. Ulan karın olsam bari ne demek? Aslı’nın hiç bir ters hareketine dayanamayan ben “Lan o kadar istekliysen seni köküne kadar karım yaparım!” diye bir hışım bağırdım ve devam ettim “Lan hem sen kime ofluyorsun?” diye kükredim. Sabah sabah kendi sesimden iğrendim yeminle! Tabii bizim hatunda çene tükenmez kalem gibi, bitmez!

“Ay haklısın ayılara oflamak bir işe yaramaz değil mi?” dediğinde onu altıma almıştım. Zaten gördüğüm rüyanın etkisindeydim. “Şimdi seni ayı gibi altımda inletmek lazım. Hem o zaman karım da olursun” dedim öküz gibi. Aslı şok oldu. Kaç aydır böyle bir şeyi duymayı bırak böyle bir hareket beklemediği belliydi. Rüyamın gerçek olmasını arzuluyordum da işte.

“Ben karın olmak falan istemiyorum” dedi usulca benden kurtulmak için çırpınmaya başladı.

“Çırpınma”

“Kalk üstümden” dedi panikle.

“Kalkmak istemiyorsam?”

“Ne istediğin umurumda değil kalk dedim” o beni reddediyordu ya bütün cinler tepeme dolup inadımı törpülüyordu. Bayrak direği halini alan kendimi ona bastırdığımda Aslı kazık yutmuş gibi gerildi ve dondu. Bacaklarının arasında olmak muhteşemdi ve aramızda pijamasını ve iç çamaşırını saymazsak üzerine örttüğü pike vardı.

“Ali!” dedi korkuyla.

“Noldu birden sesin yumuşadı” dedim zevkle.

“Bu yaptığın... ayıp gerçekten” dedi ve sustu. Yüzü kızarmış titriyordu.

“Benimle düzgün konuşman gerektiğini unutuyorsun”

“Beni böyle susturabileceğini mi sanıyorsun?”

“Aklımda daha iyisi var” dedim ve dudaklarına uzandım. Aslı panikle yüzünü sağa sola çevirmeye başlamıştı ama dudaklarını bulmak zor olmadı. Rüyamdan daha eşsiz daha enfesti. Sert öpüşlerime direnen dudakları bir süre sonra gevşedi ve ben ağzının derinliklerine ulaştığımda zevkle inledim. Dilini dilime hapsettiğimde kendimi deli gibi ona bastırıyordum. Bilincim artık arzularla kaplanmıştı. Nefes almak için boynuna indiğimde “Ali lütfen!” diye hıçkırığı duyuldu ve ben kendime geldim. “Çabuk pes ettin!” dedim acımasızca. Acımasızdım. Aslı aylardır bana işkence olmuştu. Asıl acımasız oydu. Onun için yanan yüreğime ek onu arzulayan ve her kadında onu arayan benliğim işkencelerin en büyüğünü çekiyordu. Üzerinden hızla kalkıp banyoya girdim ve kendimi soğuk suyun altına bıraktım.

ALİ'M / Bir Türk Masalı Serisi 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin