aLi'M Bölüm 1

74.4K 1.6K 139
                                    

Gözlerimi açıp güneşin aydınlattığı yatakta doğrulduğumda içkinin kötü tarafına merhaba diyordum. Midem sanki iki kat büyümüş, başımda  davul zurna halay takımı görev başındaydı. Çivi çiviyi söker deyimini kanıtlar gibi komidinin üzerinde duran viski dolu bardağı kafama diktiğimde gelde uyanma! Cin olmuştum cin! Ayağa kalktığımda çıplak olduğumu anlamakla birlikte yatağın solunda yatan sarışın afeti hatırlamam bir oldu. Yuh be Ali! Ne ara getirdin hatunu da yatağa attın! Her kadın bedeninde can bulan erkekliğim bir sonrakini arar olduğunda vardım ben! Belki de hırsımı çıkarıyordum. Yaşayamadığım ne olduğunu bilmediğim eksikliği arıyordum. Tek bildiğim bir nevi ruh hastasıydım. Bunu  kendime itiraf edeli çok olmuştu. Kadınların ilgisine sığınmak, aşkı arayıp, kokusunda rahatlayıp, bedeninde var olmaktı benimkisi! Anlıkta olsa sevilmeyi seviyordum hepsi bu! Kadın güzel şeydi be! Allahın yarattığı en zarif varlık. Narin bir o kadar sevilesi…

Tabii bir günden fazlası bünyeme dokunuyor alerji yapıyordu orası ayrı! Bedenimi esnetip odanın içinde şortumu bulmak için kısık gözlerle etrafı taradım bir süre! Nereye gitmişti bu lanet şort! Yatağın içinde baktım ama nerdeeee! Aramaktan vazgeçip pantolonumu ayağıma geçirip, gömleğimi giydim. Silahımı yatağın kenarından alıp belime yerleştirdim. Yatakta yatan sarışın hatuna baktığımda yüzünü bile hatırlamıyordum. Saçları yüzünü örtmüş ölü gibi yatıyordu. Acaba parası var mıydı? Duygu’nun dediği kadar varım valla! Lan Ali sen nasıl bir herifsin ha!

Cebimden biraz para çıkarıp kıza bırakmak için çantasını araladığımda dondum. Silahıma mı sarılsam? Gırtlağına mı çöksem bir iki saniye bocaladım. Sonra çantayı biraz daha karıştırdım. Cüzdanı el çabukluğuyla araladığımda ikinci şok dalgası aklımı sardı. Bu ne lan! Komiser Serpil Kaş! Ahanda Ali bittiğinin resmidir! Sedat ağzıma sıçmazsa, Bekir kaldığı yerden olayı devralıp beni Ümraniye çöplüğüne gömeceklerdi. Of uyandırmadan sıvışmak en kolayıydı da bu işin içinden bir şey çıkarsa ben açıklamasını yapamazdım. Sedat’ın sesi kulaklarımda daha duymadan çınlamaya başladı. “Ulan Ali! Ulan Ali” diye başlayıp, saydırmaya, sonra çare üretmeye başlayacaktı. Yatağın soluna geçip yüzü saçlarla örtülü hatunun çarşafa sarılı bedeninde gezen gözlerime hâkim olmaya çalıştım. Malın iyisinden anlıyordum. Erkeklik egom birkaç saniye tavan yaptı. Güzel hatunmuş bir kere daha verir miydi acaba? Diye düşünürken kendimden tiksindim. Benim içimde gerçekten pislik bir herif yatıyordu. En kötüsü ise ben o pislikten gayet memnundum.

Ne diye uyandırayım şimdi ben bu hatunu? Bir iki saniye yine düşünmekle uğraştım. Eh! Dedim seslice ve “Serpil!” diye seslendim gür bir tonla.

Tık yok! Zevkten ölmüş olmasın! Yok artık! İkinci kere omzunu dürterek “Serpil” dedim. Anam bunu bekliyormuş “Höst Ayı! Postumu deldin!” diye kükrediğinde yemin olsun bir adım geri gidecektim. Yok canım ben bu kadınla yatmış olamazdım. Büyük ihtimal kadın benimle yatmıştı!

“Ayı mı?” dedim şaşkınlıkla.

“Evet ayı hem de en irisinden!” dedi ve doğrulup komidinin üzerindeki sigarasına uzandı.

“Kızım sen nasıl bir hatunsun?”

“Hatun sana derler bebe!”

“Pes!” dedim çünkü bu kadındaki dil değil sekiz işlemci bilgisayar çipiydi.

“Niye bana yıldızlı olduğunu söylemedin? Lan bunun altından bir şey çıkarsa ayağına beton döker seni Haliç’e sallarım haberin olsun”

“Ali uza!” dediğinde erkeklik gururum yerlerde beş taş oynamak üzereydi. Kendimi kullanılmış hissetmeliydim ama sırıtıyordum.

“Sevdim lan kız seni”

ALİ'M / Bir Türk Masalı Serisi 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin