aLi'm Bölüm 7 ve 8

27.8K 782 86
                                    

Merhaba meleklerim :) Uykusuzluktan şeşi beş gördüğüm için yedinci bölümü eksik yayınlamışım. Bu yüzden yedi ve sekiz olarak sizlere sunuyorum. Şimdi diyeceksiniz niye uykusuz kaldın. Hayat bazen imtihanlar sunuyor ve ben en ağır şekilde bu imtihandan geçip huzura erdim sanırım. Tam tabirle eşşeğimi kaybedip sonradan buldum :) Allah bir daha kaybettirmesin... (Şekerim sen üstüne alınma) 

İstanbul'a gidip geldim. Öyle oldu böyle oldu. Yayıneviyle görüşmeler yapıldı ve Duygu Temmuz ayında raflarda yerini alacak hayırlısıyla. 

Eeee dedik iyi bir yayınevi ailesinin mensubu olduk dedik twitter 'a bir el atalım. Oradan mutluluğumuza katılmak isteyen arkadaşları kucaklayalım. Benden, kitaplarımdan, kızımdan, ailemden ve hayata dair herşeyden haber almak isteyenleri bekliyoruz... Sizler kadar varım ben ve desteklerseniz çok sevinirim. Günümüz dünyamızda herşey sizsiniz ve BEN SİZİNLE VARIM (aha Zeki Müren'e bağladım yandınız)  Velhasıl kelam lütfen artık twett mi atarsınız göbek mi atarsınız beni destekleyin köstekleyin, retwettleyin  söylememe gerek yok siz melekler ne yapacağınızı bilirsiniz. 

Merak edenler için söyleyeyim barim.... Yayınevimiz İthaki yayınları altında yeni doğan MÜPTELA isimli bir yayınevi ... Heyecanıma ortak olduğunuzu gösterdiğiniz için genelden, özelden, telden, msn den, whats up tan beni taciz eden herkese sonsuz teşekkürler. Hepinizi çok ama çok seviyorum. İyi ki varsınız.... 

HAYAL ETTİĞİN KADARDIR HERŞEY.... 

........................................................................................................................................................................................

ALİ'M / Bir Türk Masalı Serisi 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin