"Let's party!"

2.4K 106 45
                                    

*Nathan POV*

Ik lig weer eens TV te kijken, aangezien ik hier nog steeds vast zit in die stomme ziekenhuiskamer. Ik zit wat te zappen van de ene naar de andere zender tot er plots iemand zachtjes op mijn deur klopt.

"Binnen.." mompel ik best ongeïnteresseerd.

"Goeiemorgen!" Komt er een best wel jonge en knappe verpleegster binnenlopen als ik me wat deftiger zet en haar met een grijns aanstaar.

"Hey.." krijg ik er uiteindelijk dan toch nog uit.

"Ik kom je wat goed nieuws brengen.." zegt ze dan.

"Dat klinkt best interessant" trek ik mijn wenkbrauwen naar haar op.

"Uit de scan die we daarstraks van je botten hebben genomen, blijkt dat je spieren alweer helemaal aan het genezen zijn, wat dus wil zeggen dat je niet langer hier in het ziekenhuis moet blijven en je weer naar huis toe kan" gaat ze verder met een brede glimlach.

"Oww.. Leuk" meen ik dat misschien niet echt oprecht.

"Je lijkt het eerlijk gezegd niet echt 'leuk' te vinden hoor.. Is er misschien iets?" Vraagt ze dan als ze raar genoeg op de rand van men bed komt zitten.

"Oh nee, ik begon het hier gewoon net leuk te vinden, denk ik" grijns ik breed als ik men hand op haar bovenbeen leg.

"Ik wil niet ontslagen worden.." zegt ze droogjes als ze men hand weer van haar been afduwt. "Bel me maar als je weer thuis bent" is het laatste wat ze verrassend genoeg nog zegt als ze me een briefje in de handen drukt en de kamer weer uitloopt.

"Eindelijk weer naar huis" mompel ik tegen mezelf, ook al besef ik zelf ook wel dat ik hier nog maar 1 dag ben. "Maar eerst nog even een tussenstop bij het politiebureau maken.."

*Alex POV*

Ik trek nog snel mijn beige kleedje wat goed als er al op de deur geklopt wordt.

Ik loop zo snel als ik kan naar de deur, die ik ook meteen openzwaai, waarop Heather en Becca die aan de deur staan tevoorschijn komen

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Ik loop zo snel als ik kan naar de deur, die ik ook meteen openzwaai, waarop Heather en Becca die aan de deur staan tevoorschijn komen.

"Wow Alex! Looking pretty girl!" Roept Becca enthousiaster dan ooit.

"Jullie zien er zelf ook wel mooi uit hoor meiden" complimenteer ik hun dan ook maar als ik hun matching outfit opmerk.

"Ben je klaar om te gaan?" Vraagt Heather dan als ze de kamer komt binnenlopen en wat wild in het rond begint te kijken

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Ben je klaar om te gaan?" Vraagt Heather dan als ze de kamer komt binnenlopen en wat wild in het rond begint te kijken.

"Denk het wel ja.." kijk ik haar wat vragend aan als ik nog eens in mijn handtassen kijk, om te zien of ik echt wel alles meeheb.

"Is Brandon er niet?" Vragen ze dan op juist hetzelfde moment.

"Ik heb jullie vandaag toch al meerdere keren gezegd dat ik er niets over kan vertellen?" Maak ik hen voor een zoveelste keer duidelijk.

"Maar ik maak me gewoon zo veel zorgen om jullie twee.. Ik bedoel, kijk nu zelf! Hij is hier niet eens? Weet je echt wel zeker dat alles goed gaat komen of zo?" Weet Heather denk ik zelf niet echt wat ze allemaal aan het zeggen is.

"Vergeet het gewoon even voor vanavond en dan beloof ik jullie dat het allemaal snel duidelijk zal worden" probeer ik zo vaag mogelijk te blijven. "Maar zullen we dan vanavond genieten en nu vertrekken?" Stel ik voor.

"Tuurlijk, is goed.. Let's party!"..

**************************************************************************
HEYYY GUYS!!

SORRY DAT HET WEER ZO LANG GELEDEN IS, MAAR IK BEN MOMENTEEL OOK MEGA AANWEZIG OP MUSICAL.LY WAAR IK MEERDERE VIDEO'S PER DAG OP PLAATS 😁😁
CHECK DUS ZEKER EENS @brentpopper OP MUSICAL.LY 😘😘

WAT ZAL ER NU GEBEUREN ALS NATHAN NAAR DE POLITIE STAPT?? 😬😱

SPIJTIG GENOEG IS DIT BOEK NU ECHT BIJNA GEDAAN 😭😭

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS DUS NOG ❤️❤️

LIEDJE BOVENAAN IS DE GEWELDIGE PLOT TWIST VAN SIGRID ✨💛

LUV JULLIE NOG ALTIJD HOOR 😍😍

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now