"In zijn maag!"

2.8K 132 55
                                    

*Alex POV*

"Gaan we gewoon in de refter eten of heb je zin om buiten te gaan eten?" Vraagt Brandon me als we het lokaal aardrijkskunde uitlopen en we eigenlijk al richting de refter aan het lopen zijn.

"Ik heb wel zin in chicken nuggets.." denk ik aan de gedachten om met ons twee in de Mc Donalds te gaan lunchen.

"Dus dan gaan we buiten eten" glimlacht hij al tevreden.

"Maar laten we toch maar hier blijven eten, want jij moet trouwens ook nog altijd met Nathan gaan praten" verpest ik zijn glimlach als ik hem daaraan herinner.

"Je weet dat we dan bij Heather gaan zitten hè?" Kijkt hij me met een schuine grijns en een opgetrokken wenkbrauw aan.

"Dat maakt mij echt niet uit.. Ik ga me echt niet laten wegjagen door zo iemand hoor" maak ik hem duidelijk.

"Mij goed dan.." haalt hij zijn schouders eens op als we de refter binnenlopen.

We lopen richting de tafel waar Heather, Aiden, Becca en Nathan al klaarzitten. Ik neem plaats tegenover Becca als Brandon naast mij komt zitten en hij dus tegenover Heather zit.

"Okey.." brengt Aiden wat ongemakkelijk uit als hij begint te grijnzen, waardoor ik me ook niet meer kan inhouden en ik eens grinnik.

Heather haar ogen richten zich meteen op mij, waardoor ik kan zien hoe boos ze eigenlijk wel niet is en ik mijn blik al snel wegdraai.

"Dus ja.. Ik ga eten halen.Wie gaat er nog mee?" Merk je dus duidelijk dat Aiden hier zo snel mogelijk weg wilt geraken, wat ik ook wel snap.

Nathan en Brandon springen ook meteen recht en lopen Aiden achterna richting het buffet.

"Moeten jullie je nu niet tegenover elkaar verontschuldigen?" Vraagt Becca dan als ik wat op mijn GSM bezig ben om toch ook maar iets te doen tijdens deze stilte.

"Ik zou niet weten waarom ik me zou moeten verontschuldigen?" Breng ik dan meteen uit voordat Heather ook maar iets kan zeggen, waarop haar ogen meteen weer op mij gekaatst worden. "Als ogen vuur konden schieten, was ik nu echt zó dood.." draai ik eens met mijn ogen als Jackson gelukkig ook komt aanlopen.

"Wat een vuile blikken hier zeg.." grinnikt Jackson dan nog als hij naast me komt zitten.

"Ja, en jij moet ook al zeker niet gaan denken dat jij er geen zult krijgen!" Antwoord Heather dan als ze Jackson met dezelfde blik blijft aanstaren.

"Wow! What the fuck is dit hier allemaal plots?" Is het dus weer eens duidelijk dat Jackson er nog niets van weet.

"Jij die iedereen wat gaat vertellen dat ze mij niets mogen vragen over gisteren? Ik zei toch dat het me niets deed! Luister dan gewoon eens naar mij en accepteer het!" Legt ze hem dan uit waarom ze boos is.

"Dat deed ik gewoon om jou fucking bestwil! Wees jij gewoon eens eerlijk tegenover jezelf en durf toe te geven als je gekwetst ben!" Vind ik het wel triest om hen te zien ruziemaken en heb ik best wel te doen met Jackson, die eigenlijk niets mis gedaan heeft.

"Er is helemaal niets met mij aan de hand! Jullie kennen mij blijkbaar gewoon niet goed genoeg!" Is dat echt wel het domste wat ze kan zeggen.

"The fuck meisje! We zijn godverdomme al meer dan 2 jaar samen en dan ga jij hier komen zeggen dat we elkaar niet kennen!" Lijkt dat er echt over te gaan voor Jackson, nu hij echt begint te roepen.

"Je hoeft ni-" wilt Heather wat zeggen als ze onderbroken wordt door gejoel dat zich plots over de hele refter verspreid.

Iedereen springt recht van hun plaatsen en loopt richting de gang, waarna wij vieren dat ook maar doen.

"Kom op!" "Harder!" "Slaag hem!" "In zijn maag!" Schreeuwt iedereen door elkaar als ik me samen met Jackson door de massa naar voor probeer te wringen.

"Brandon!" Gil ik uit als ik hem daar bovenop Nathan zie zitten en toekijk hoe hij hem de ene na de andere rake klap uitdeelt..

*************************************
*************************************
HAAAAYYY!!!

OH. MY. GOD. 😱😱
HIER GAAN ZÓ FRIKKING VEEL PROBLEMEN VAN KOMEN 😓😓

WAT ZAL NATHAN NU GAAN DOEN?? 🙊🙊
EN WAT ZAL ER MET BRANDON GEBEUREN?? 🙉🙉
EN NATUURLIJK MET JACKSON EN HEATHER?? 🙈🙈

ALS JULLIE VRAGEN HEBBEN VOOR MIJ OF DE PERSONAGES MOGEN JULLIE DIE ZEKER EN VAST AL DOORSTUREN!!
WANT DIT BOEK IS BIJNA GEDAAN EN DAN KAN IK ZE BEANTWOORDEN IN DE Q&A 🙌🏼

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS ALSJEBLIEFT ❤️❤️

LIEDJE BOVENAAN IS DE GEWELDIGE ZOMERSONG 'FEELS' VAN CALVIN HARRIS, KATY PERRY, PHARRELL WILLIAMS EN BIG SEAN 💕🌴🍍

IK HOU VAN JULLIE MENSEN 🌈🌈

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now