"Zeg ik nog niet!"

3.8K 161 33
                                    

*Alex POV*

"Wat vind jij er van?" Vraag ik als ik een keer ronddraai als ik de gordijnen van mijn pashokje openzwaai en dus de hele outfit laat zien.

"Het staat je goed" klinkt Brandon best droog als hij zijn schouders eens opheft

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Het staat je goed" klinkt Brandon best droog als hij zijn schouders eens opheft.

"Maar voor wat zou ik het kunnen aandoen?" Twijfel ik wat of ik wel het zou kopen.

"Voor ons eerste afspraakje?" Grijnst hij dan schuin.

"Nodig je me nu uit op date of versta ik je verkeerd?" Ga ik zometeen misschien nog beginnen blozen.

"We kunnen vanavond wat gaan eten als je wilt?" Stelt hij voor als hij me met een blik aanstaart waar ik normaal gezien meteen als een blok zou voor vallen.

"Klinkt lekker.." breng ik dan toch na even twijfelen uit. "Ik bedoel het eten, niet jij hè" maak ik het dan misschien zelf nog wat ongemakkelijk als ik zo snel als ik kan het gordijn weer dichttrek.

"Als je mij wat beter zou leren kennen, zou je weten dat ik ook best lekker kan zijn hoor" hoor ik hem dan mompelen.

"Leuk voor je" is het enige wat ik kan zeggen als ik me zo snel mogelijk uitkleed en vervolgens weer aankleed.

Ik loop het pashokje uit en ga richting de kassa als Brandon me net als een slaaf volgt. Ik betaal de hele outfit, die ik dan vanavond waarschijnlijk ga aantrekken, waarop we de winkel uitlopen en verder lopen door de stad.

"Wil je no- Oww sorry hoor" wordt ik plots onderbroken door mijn GSM die begint af te gaan. "Met Alex" neem ik dan op als Brandon voor zich uit blijft staren.

"Alex waar ben je?!" Klinkt Cane mega ongerust door de telefoon heen.

"Gewoon in de stad met Brandon" leg ik uit.

"Ben jij helemaal gek geworden?! Jullie zitten echt zó hard in de problemen! Zowat alle leerkrachten zijn al de hele dag naar jullie opzoek.." vertelt hij me dan. "Maar ik ben al blij om te horen dat je gewoon oké bent.." hoor ik hem dan opgelucht zuchten.

"No worries grote broer, ik ben helemaal in orde.. Maar was dat alles?" Vraag ik dan als ik eigenlijk wel wil afleggen.

"Euhm.. Nee!" Wordt hij dan plots hyperactief. "Je kan nooit raden wie mijn nieuwe kamergenoot is?" Grinnikt hij als hij me er aan doet herinneren dat die vandaag kwam.

"Ja, inderdaad geen idee. Wie is het?" Vraag ik dan maar aangezien hij het blijkbaar wel heel graag zou willen vertellen.

"Zeg ik nog niet! Je ziet hem straks hier wel, nog veel plezier!" Is het enige wat hij nog snel zegt voor hij aflegt.

"Jou broer is eigenlijk echt wel een rare" grinnikt Brandon als hij een wenkbrauw optrekt en hij blijkbaar mijn hele gesprek heeft kunnen afluisteren.

"Zegt de jongen die iemand vermoord heeft.." ontsnappen de woorden zomaar uit mijn mond als hij zich meteen met een ruk omdraait en me met een kille blik aanstaart. "Oww.. sorry, dat kwam er echt uit voor ik het maar al te goed kon beseffen" verontschuldig ik me vreemd genoeg ook nog voor iets dat eigenlijk gewoon de waarheid is.

"Het was eigenlijk ook maar dom van me om te denken dat je er nooit meer iets over zou gaan zeggen" lijkt hij het niets eens zo erg te vinden als hij zijn schouders weer eens opheft.

"Misschien.." maak ik het waarschijnlijk alleen nog maar erger. "Ik zou eigenlijk echt wel eens willen dat je me meer zou vertellen over waarom je dat hebt gedaan en wie het was en zo" begin ik opnieuw om antwoorden te zeuren.

"Ook al zou ik je nu zelf zowat kunnen vermoorden omdat je het weer eens vraagt, moet ik wel toegeven dat ik je begrijp" blijft hij voor zich uit staren als we blijven verder wandelen en hij zijn handen in de zakken van zijn jas dompelt. "Ik beloof je dat ik vandaag nog antwoorden geef op je vragen.."

**************************************************************************
HIIIIIII!!!!

OMG GAAN WE NU EINDELIJK TE WETEN KOMEN WIE BRANDON VERMOORD HEEFT?!?! 😱😱
EN WIE ZOU CANES' NIEUWE KAMERGENOOT ZIJN?? 🙊🙊
WIE DENKEN JULLIE TROUWENS?? 🤔🤔

IK HEB LETTERLIJK 1 DAG NIET GE-UPDATE EN IK BEGON JULLIE AL TE HARD TE MISSEN 🙁🙁
IK WOU GISTEREN TROUWENS WEL UPDATEN MAAR MEN GSM WAS ECHT EVEN HELEMAAL KAPOT!! 🙉🙉

VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 😘😘

LIEDJE BOVENAAN IS THERE'S NOTHING HOLDING ME BACK VAN SHAWNIE 😍😍

MORGEN OF STRAKS NOG EEN NIEUW HOOFDSTUKJE 💋

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now