"Je wordt helemaal gek!"

2.9K 126 56
                                    

*Alex POV*

Ik loop door de gangen richting mijn volgende les als ik bijna de klas wil gaan binnenlopen maar Jackson op me af komt lopen.

"Hey Alex.. Euhm.. Ik heb een vraagje voor je" begint hij dan meteen als ik hem wat raar aanstaar. "Zou je misschien niets aan Heather willen vragen over haar vader en haar broer en zo? Want het is gisteren niet echt zo goed verlopen en ze doet alsof het haar niets kan schelen, maar eigenlijk is ze er echt kapot van" legt hij uit.

"Euhm.. ja, is goed" breng ik wat twijfelachtig uit. "Maar wat is er dan misschien gebeurd?" Vraag ik dan maar.

"Dat leg ik je nog wel uit, maar nu moet ik echt wel rennen.. Alvast bedankt!" Roept hij nog als hij al door de gangen spurt.

Ik loop de klas chemie binnen en ga op men vertrouwde plek naast Heather zitten.

"Hey" begroet ik haar droogjes.

"Hoi.." wordt het dan al meteen stil, aangezien ik niet echt weet wat ik nu wel moet vragen of zeggen. "Best raar dat je niet eens gaat vragen hoe het gisteren gegaan is bij men vader hè?" Zegt ze dan waardoor ik verrast ben.

"Oww.. Euhm.. J-ja" ben ik even helemaal de kluts kwijt.

"Maak je maar niet al te druk, ik weet dat je niets mocht vragen van Jackson" sta ik nog steeds versteld van hoe ze dat nu weer kan weten.

"Hoe weet je dat nu weer?" Kijk ik haar met een vragende blik aan.

"Je weet toch dat hier vensters in het lokaal zijn en ik je daardoor dus best makkelijk kan zien praten met hem hè" klinkt dat best wel heel logisch.

"Oh ja, die was ik even vergeten" knik ik eens richting de ramen. "Maar hij doet het echt wel voor je eigen bestwil hoor, dat weet je toch hè?" Vertel ik haar dan.

"Eerlijk gezegd Alex, vind ik hem op dit moment maar een irritant moeial!" Lijkt ze best geïrriteerd. "Als ik hem zeg dat er niets aan de hand is, moet hij dat gewoon een keer kunnen begrijpen! Maar nee hoor, hij gaat weer achter mijn rug met iedereen praten en zeggen dat ik zogezegd een emotioneel wrak ben dat op het punt van instorten staat" blijft ze maar doorpraten.

"Heeft hij daar dan ook misschien geen gelijk in?" Kijk ik dan maar voor me uit als ik eens kort glimlach naar Brandon als hij ook het lokaal komt binnenlopen en doorloopt naar zijn plek achteraan in de klas.

"Ga jij hem nu ook nog wat gaan verdedigen?!" Valt ze dan tegen mij uit als ik me met grote, verraste ogen naar haar omdraai. "Je hoort mijn vriendin te zijn hè, niet de zijne?" Klinkt dat echt zó mega kinderachtig.

"Wow wow! Ik ben niemand zijn bezit of zo, oké?" Maak ik haar duidelijk.

"Weet je wat Alex, rot maar een eind op!" Gaat ze er dan volledig voor als ze me met een bitch face blijft aanstaren.

"Damn right dat ik ga oprotten! Naast jou blijf ik vandaag echt niet zitten hoor.. Je zegt dat er niets aan de hand is, maar kijk nu gewoon eens naar jezelf? Je wordt helemaal gek!" Kijken er nu wel al wat mensen naar ons als ik mijn spullen weer in mijn zak steek en opsta.

"Ja, ga maar naast je Brandontje zitten" zegt ze vol afkeur als ze mij achterna staart en het zowat door de hele klas roept.

"Blijf jij daar dan maar alleen zitten!" Roep ik terug als ik me neerschuif naast Brandon en hij mij en Heather om beurt raar aanstaart.

"Fuck you Alex!" Roept ze dan nog terug.

"Nee dankje, ik laat me wel fucken door men 'Brandontje'!" Imiteer ik haar.

"Goed voor jou.." draait ze een keer met haar ogen als het nu helemaal stil is in de klas.

"Weet ik" glimlach ik breed.

"Goed!"

"Goed.."

**************************************************************************
HAAAAIII!!! 🙌🏼🙌🏼

WOW DIT IS EEN PRIMEUR!!! RUZIE TUSSEN ALEX EN HEATHER.. 😱😱

WAT ZAL ER NU WEER ALLEMAAL GAAN GEBEUREN.. 😥😥

MIJN TWEE BESTIES ZITTEN NU ONDERTUSSEN AL IN 'LA DOUCE FRANCE' 🇫🇷🇫🇷
VEEL PLEZIER GIRLS 💋💋

IK ZIT AAN MEER DAN 500 VOLGERS!! ECHT TE BIZAR VOOR WOORDEN!! 😬😬
MAAR BLIJF TOCH MAAR ZEKER VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS GEVEN HOOR 😋😋

LIEDJE BOVENAAN IS BROKEN GLASS VAN SIA 😍😭
MOET ECHT ELKE KEER HUILEN MET DIE SONG ❤️❤️

LOVE YA 💋

I DIDN'T KNOWWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu