"Ik kan niets zeggen.."

2.6K 114 30
                                    

*Alex POV*

"Kom op Jackson laat het vallen.." zucht ik als Jackson me door de gangen heen blijft volgen, nu het lunchpauze is.

"Hoe kan ik nu zomaar vergeten dat je daarjuist begint te huilen zodra ik iets over Brandon zeg!" Weet hij blijkbaar echt al exact wat er aan de hand is.

"Dat zijn mijn zaken en niet de jouwe!" Probeer ik hem duidelijk te maken als ik van hem af probeer te komen, door wat andere leerlingen in de gangen voor te steken.

"Maar ik wil je alleen maar helpen!" Grijpt hij me plots vast bij mijn bovenarm om me tegen te houden

"Laat me nu gewoon gerust!" Heb ik genoeg van zijn bemoeierig gedoe als ik men arm lostrek.

"Wees jij gewoon eerlijk tegen ons over wat er aan de hand is met Brandon en dan laat ik je ook gerust" volgt hij me weer verder richting de refter. "Ga je het nog vertellen of moet ik nog steeds blijven verder zeuren?" Gaat hij na een minuutje, als ik aan de tafel bij Aiden, Becca en Heather ga zitten, weer verder.

"Wow! Over wat gaat dit?" Kijkt Becca ons wat vreemd aan.

"Alex begon daarjuist te huilen in de klas toen ik iets over Brandon zei" vertelt Jackson meteen voor ik er ook maar iets kan tussen krijgen.

"En?" Lijkt Heather daar niet echt iets vreemds aan te vinden.

"Vinden jullie het dan niet toevallig dat hij ook net vandaag niet op school is?" Maakt hij hen duidelijk wat hij er zo raar aan vindt.

"Wat is er dan aan de hand?" Vraagt Aiden me dan.

"Er is echt helemaal niets! Brandon ligt gewoon op de kamer ziek in bed" probeer ik voor de zoveelste keer zo goed mogelijk te liegen.

"Hoezo ligt Brandon ziek in bed?" Schrik ik dan helemaal op als Cane dan plots naast me komt zitten. "Je vertelde me vanochtend toch nog dat hij al gewoon naar school was?" Probeer ik hem met wat gebaren duidelijk te maken dat hij moet stoppen met praten, maar zonder succes.

"Oww.. Dat klinkt interessant.." grijnst Jackson triomfantelijk als hij zich neerzet naast Cane. "Vertel eens echt wat ze tegen jou gezegd heeft?" Vraagt hij dan ook aan hem.

"Toen ik deze ochtend naar haar kamer ging, merkte ik op dat Brandon daar al niet meer was en vertelde ze me dat hij al weg was" vertelt Cane wat droog als hij ook mij vragend aanstaart om duidelijk te maken dat hij niet snapt wat hier aan de hand is.

"Dus Alex.. Wat heb je daarop te zeggen?" Kijkt Jackson me aan als hij zijn wenkbrauwen optrekt en ik niet weet wat nu te zeggen. "Niets? Want volgens mij lijkt het toch dat je ons beide een ander verhaal vertelt hebt?" gaat hij verder als ik niets zeg. "Nu ben je plots wel heel erg stil hè" blijft hij doorgaan.

"Babe, laat haar nu even.." probeert Heather, Jackson wat te kalmeren als ze ziet dat ik het moeilijk krijg.

"Ik kan er niet tegen als mensen tegen me gaan zitten liegen, dus ik zou maar snel gaan spreken als ik jou was Alex!" Maakt hij me duidelijk als iedereen van ons groepje hun ogen op mijn huis gebrand staan.

"Ik kan niets zeggen.." mompel ik wat stil.

"Hoezo kan je niets zeggen?" Lijkt Jackson dat maar een dom excuus te vinden.

"Omdat het een geheim is.." probeer ik zo discreet mogelijk te blijven.

"Luister hè jij rotwijf! Als er iets met Brandon is, ga je me dat nu meteen zeggen!" Houden Cane en Aiden, Jackson stevig vast als hij op me af komt gelopen.

"Als je dan toch zo bezorgd om hem bent dan moet je gewoon begrijpen dat ik niets mag vertellen, ook al klinkt dat misschien gestoord!" Ga ik dan tegen hem in.

"Wat the fuck betekent dat nu weer?" Begint hij wild met zijn armen te zwaaien.

"Binnenkort zul je wel verstaan wat er hier nu allemaal aan de hand is, maar voor nu moet je het gewoon even laten vallen en negeren.."

**************************************************************************
HEEEYY!!

SORRY DAT HET ZO LANG DUURDE MAAR HIER IS DAN WEER SPECIAAL VOOR JULLIE EEN EXTRA LANG HOOFDSTUKJE 💋💋

IN HET VORIGE HOOFDSTUK WERD BRANDON VERKOZEN ALS HET KARAKTER WAAR JULLIE NOG VEEL MEER OVER TE WETEN WILLEN KOMEN 😆DUS JULLIE MOGEN BIJ DIT HOOFDSTUKJE OOK ALLE VRAGEN DIE JULLIE VOOR HEM HEBBEN ZETTEN!! ❤️❤️EEN PAAR VOORBEELDEN: LIEVELINGSKLEUR, LIEVELINGSDIER, ETC..

VERGEET OOK ZEKER WETEN NIET DE VOTES, COMMENTS AND FOLLOWS 😘😘

LIEDJE BOVENAAN IS CAUGHT IN THE MIDDLE VAN DE ALTIJD EVEN GEWELDIGE ANASTACIA #WERELDERFGOED 😍😅

JULLIE ZIJN DE BESTEEE 🙌🏼💕

I DIDN'T KNOWWhere stories live. Discover now