31-"Sen benimsin.."

13.9K 521 55
                                    

Ben kocaman sırıtmaya başlarken, Zayn'in yüzünde de bir tebessüm oluştu.

 
~Zayn'den Devam~

O'nu gördüğümde kalp atışlarım birden hızlanmıştı. Konuşursam kekeleyecek duruma gelmiştim. Yüzünde kocaman bir gülümseme oluşurken, ona küçük bir tebessümle yanıt verdim. Gözlerini benden ayırmadan, bana doğru gelmeye başladı. Tam önünde ki sehpa için onu uyaracaktım ki, Brooke benden hızlı davranıp dizini sehpaya çarptı ve yere düştü. Hala aynı Brooke. Hala sakar. Gülmemek için dudağımın içini ısırdım. Yerden kalktı ve sükûnetini koruyarak, sanki düşmemiş gibi, yanıma oturdu. Mesafeli davranmaya çalışacaktı. İşte işin eğlenceli kısmı burada başlıyordu. Karşımda oturan Alfredo:

"Brooke, seni baya heyecanlı gördük. Zayn'i çok özledin herhalde, gören de küstünüz falan sanar yani" dedi neşeli bir tonda. Brooke kaçamak bakışlarla bana bakarken yakaladım. Yan gözlerle ona bakarak, hala buzları eritmediğim mesajını verdim. Aslında eritmiştim, yani ne kadar eriyebiliyorlarsa artık. İçimde hala küçücük bir nokta, Brooke'a kızgındı. Onu affetmememi söylüyordu. Ama onun bilmediği birşey vardı: Ben Brooke olmadan, güneşini yitirmiş bir çiçeğe benziyordum.

Güneşi olmayan çiçek yaşar mı ?

Peki Brooke'u olmayan Zayn yaşar mı ?

Brooke boğazını temizledi ve ürkek bir sesle konuştu:

"Heyecanlıyım. Zayn'i pek göremiyordum.." daha sonra kafasını bana döndürdü "...yani tur nedeniyle" yutkundu. Umursamaz görünmeye çalışarak "Evet, tur nedeniyle. Neyse ki son bir hafta, meleğim"Meleğimi vurgularken ona döndüm. Yüzünde küçücük bir tebessüm yakaladım. Alfredo:

"Heh, hadi o zaman başlayalım" Kafamızla onayladık.

"Nasıl tanıştınız ? Yani..Brooke sen zaten Zayn'i tanıyordun, Zayn bu sorum sana.. Brooke ile nasıl tanıştın ?"O gün aklıma geldiğinde gülümsedim. Arabamın önüne bilerek atladığını düşünmüştüm. Üçüde meraklı gözlerle bana bakıyordu.

"Konser çıkışıydı. Eve gitmek için arabama binmiştim. Ön kapıda paparaziler olduğu için arka taraftaki yola yöneldim. Şoförüm de benimle birlikteydi. Telefonum da ki mesajları yanıtlıyordum. Ve araba birden durdu. Birine çarpmıştık..." Brooke'a döndüm "...O'na" Alfredo'nun yardımcısı olduğunu tahmin ettiğim genç sarışın:

"Ay ne kadar güzel ! Peki onu gördüğünde neler hissettin ?" Alfredo kıza dönerek "O soruyu ben soracaktım Lily !" diye sahte bir sitem etti. Brooke meraklı gözlerini bir an bile üzerimden ayırmıyordu.

"Aslında.. onu gördüğümde hissettiğim tek şey öfkeydi. Düşünün bi. Bir kız konser sonrası arabanıza çarpıyor. Yorgun ve uykusuzsunuz. Ne hissedersiniz ?" dedim. Ve devam ettim "Ve de arabamın önüne bilerek atlayan, sırf benimle tanışabilmek için, çılgın bir kız olduğunu düşündüm." dedim gülerek. Brooke gözlerini kısarak cevapladı

"Hep böyle kendini beğenmiş olduğunu itiraf ediyorsun yani. Hayır, gecenin bir saatinde arabanın önüne atlamak ? Ayakların yere bassın."

"Belki de benimle tanışabilmek için yaptın gerçekten de ?" dedim güldüğümü gözüne batırırcasına. Kızdırmayı özlediğimi itiraf ediyorum.

"Evet, tabi tabi." dedi gözlerini devirerek.

Alfredo bizi dikkatle süzdü "Yani o gün gazetede çıkan ilk resminiz, aslında ilk tanışdığınız zamana aitti ?" 

"Evet, ah ne gündü ama" dedi Brooke benden önce davranıp. Alfredo'nun yardımcısı olan kız, adını unuttum, şaşkın bir surat ifadesiyle

Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin