1-Önce Çarp Sonra Evlen

39.7K 963 171
                                    

[ Multimedyada Gwen :)) ]

Bazı insanlar yoğun yaşamlarından fırsat buldukça kendilerini rahatlatacak şeyler ararlar. Özelliklede ben... Beni en çok Güneş'in doğuşu ve batışı rahatlatır. Güneş'in doğduğunu her gördüğümde ,içimde bir umut beliriverir aniden. Güneşin batışını her gördüğümde ise o günün anıları ve tüm yorgunluğu üzerimden akar gider.

Şimdi ise turuncu ve yavaş yavaş beliriyor Güneş. Belirirkende sapsarı ,altın gibi görünüyor adeta. Güneş'in hareketlerini izlerken ,onun büyüsüne kapılırım her zaman. Hayal kurarım sıklıkla,gerçekleşmesini herşeyden çok istediğim hayaller... Örneğin buradan biran önce defolup gitmek... Bazen ben bile kurduğum hayallerin kurgusuna hayret ediyorum.Bu benden mi çıktı diyorum. Ama Güneş'in doğuşuyla herşey sona eriyor ,tıpkı bugün de olduğu gibi. Güneş doğdu ,artık odama gidip gereksiz okuluma hazırlanabilirim. Leptop'umu alıp yatağıma yerleştim . Ve dün verdikleri araştırma ödevlerini en hızlı bir şekilde yaptım. Doğru yada yanlış.Açıkcası umurumda bile değil. Stilist-Modacı olmak için Mısır tarihine ne gerek var ??? Amerika'nın ve Türkiye'ninkini bilmem yeterli. Neden mi Türkiye ?? Büyükbabam Türk çünkü.Yani bu yüzden annem yarı Türk yani bende yarı Türk'üm. Şimdi okuluma geç kalmadan yapmam gereken 100 soruluk bir ödevim var.Soruları, sallamaya başladım.1 ,D olsun çünkü 1.sınıfta D şubesindeydim. 2 , A olsun çünkü evimiz A Sokağının 2. evi yani A-2 . 3,4,5,6,7.... 99, E olsun çünkü annemin tabiriyle "göbek adım" Ellie , 100 , C olsun çünkü ben 10'un katlarını hep "C" yaparım. Okul saati gelmişti bile. Beyaz sade elbisemle kahverengi deri çizmelerimi giydim. Üzerime kahverengi deri ceketimi geçirdim.Çantamı kontrol ettim. Saçımı tarayıp,eyeliner,rimel ve portakallı balmımı sürdüm. Çantamıda alıp koşar adımlarla aşağı indim. Ben indiğimde yine herkes masa başında beni bekliyordu. Her defasında onlardan önce kalkmama rağmen ,geç kalan yine ben oluyordum.

-"Sanırım, kızımızın zamanlama sorunu var hayatım. " Annem bana sinirliydi çünkü dün akşam ki aile yemeğine geç kalmıştım. Trafik gerçekten fazlaydı demiştim onlara. Müzik dinlerken yaklaşık bir saat kendimden geçtiğimi söylersem çok kızarlardı. Müziğe karşı olduklarından değil , sadece... Bilmiyorum... Annem aile yemeklerine çok düşkündür. Bu yemeklerin bizi bir arada tuttuğuna inanır. Bilmiyorum. Belki gerçektende öyle. Ben anneme cevao vermek için ağzımı açtığımda babam :

-" Tamam artık uzatmayın." dedi. Emredersin baba.

-"Ben çıkıyorum geliyor musun Gwen ? " deyip masadan kalktım. Ve evden çıktım. Gwen'de arkamdan.

-"Ahh, hadi ama şuan onlara sinir olduğunun farkındayım ama unutmaki sen bir moronsun. Ve moronlar dünyadaki en sinir canlılardır. " Klasik yöntem. Ben üzülürüm, Gwen değişik metotlarıyla aklımı beni üzen şeyden uzaklaştırır.Ve bunun işe yaradığını söyleyebilirim.Evet evet kesinlikle işe yarıyor. Gülerek Gwen'e sarıldım. Bazen beni sadece onun anladığını düşünüyorum.Biricik kardeşim. Okula yaklaştığımızdan Gwen'den ayrıldım.

Okul kaldığımız sitenin içindeydi. Burada herkes birbirini tanımaz sitemiz çok büyük çünkü. Bir nevi kasaba gibi birşey. Büyüklüğü tabi. Benim için herşey bu siteden ibaret yani bu siteye taşındığımızdan beri dışarı(normal şehire) pek fazla çıkmıyorum.

-"Brooke ? " Bu Alexis buraya dayanmama yardımcı olan en büyük faktör.

-"Geliyorum." deyip yanına gittim.Yanına oturduğumda :

-"One Direction konserine gidiyoruz değil mi ? "

-"Tabi ki gidiyoruz. Ayağımıza kadar gelen fırsatı tepemeyiz. " deyip güldüm aynı şekilde Alexis'te bana eşlik etti. Kısa süre sonra zil çalınca ,kalkıp okula doğru yürüdük. Okula girdiğimizde heryer de konserin afişleri vardı. Konseri bilmeyen yoktu. Alexis ile birlikte sınıfa girdik. İlk ders bayan Marin 'indi. Yani Mrs.Directioner . Kendisi directioner olduğu için ona bu lakabı verdik. O kadın her yaştan directioner olabileceğinin canlı bir örneği. Her neyse. Sınıfa girer girmez tahmin ettiğimiz gibi konserden konuşmaya başladı. Mrs.Directioner'in dersini kaynatmak çok kolaydır. Konuyu One Direction'a çevirin . Zaten genelde konu ister istemez oraya gelir.

Mrs. Malik (Zayn Malik Fan Fiction)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin