XV Deo. '' Why I destroy everything I touch? ''

1.1K 76 55
                                    

Hellouuuuuuuuuuuuuuu guuuys. :D
Well,dugo je vremena prošlo,ha? :O
Biiiiiiiig sorry što nisam mogla pre da stavim,i sad ću pokušati nekako uklopiti,nisam imala i nemam vremena,ali moram ga više staviti hah. xd
Stavila sam novu sliku,nadam se da vam se sviđa.Ii,da.Počela sam novu priču '' Little Me. '' - čiiitajte.<33
Neću više da dužim,uživajte! x
Hvala ko čita. <3
Love ya. x
________________________________________________
/Još uvek Louis's P.O.V. hahh xD/
Par trenutaka sam se premišljao - da ili ne?
Polako sam joj se približavao i spustio svoje usne na njene.Ipak,brzo sam se odmakao i vratio se u uobičajedni položaj. To je bio poljubac na blic jer ne želim da naš prvi obostrani poljubac bude kad je pijana.Lagano sam zatvorio oči i počeo je da me hvata san,kada sam ponovo,po ko zna koji put noćas,čuo njen glas.
- Louise? - kaže nerazumljivo dok se malo pribija uz mene.
- Molim?
- Zagrli me molim te. - o to mi neće biti problem. - moj glas u glavi progovori čineći da se nasmešim sam sebi. Malo raširim ruke i ona se primakne skroz uz moje telo i svoje ruke obmota oko mene.Osetio sam naglu toplinu i trnci su prošli mojim telom.Ah,bože.Hoće li ikada popustiti i prestati da bude ledena? Dobro,malo je već popustila,sad smo kao ..prijatelji? Nep,ali..nismo ni u vezi.U stvari ni ne znam na čemu smo.Čas se naljuti na mene,čas me pali.Pa bre,ko normalan bi to izdržao?! Ispustim neki uzdah očajanja i prođem joj rukom kroz kosu.Tako uradim nekoliko puta i poljubim je u teme,a zatim u čelo. Prelepa je,predivna je,prezgodna i nije moja. Još. Ne mogu si pomoć..Čestitam,Lily House.Zaljubio sam se u tebe toliko da nema granice.
Polako zatvorim oči,i u trenutku me savlada san.
- LE morning - Lily's P.O.V. -
Osetila sam jak bol u glavi i pokušala da ustanem,ali mi se zamantalo tako da sam se vratila na krevet i glavu stavila na mekani jastuk.O bože,šta sam uopšte sinoć radila kad me ovako boli?! Sa velikom mukom,polako otvaram oči dok mi sunčevi zraci to otežavaju.Pogledam desno i vidim Louisa da još uvek spava.Malo se pridignem na krevetu i počnem malo da trljam glavu.O.Moj.Bože! Tek sad primećujem da sam samo u grudnjaku i donjem vešu. What the..?! Otkrijem Louisa i vidim da je on takođe samo u boksericama. Nismo valjda..nenenennenenene. Kako je mogao? Mislim,sećam se da smo pili ono vino i posle ničeg više,ali sam pri zdravoj svesti da se sećam da se nisam skinula sama.Pogledam u Louisa i vidim da je počeo da se budi.Sad je gotov.
- Louise? - pitam ljutitim glasom dok ga drmam.
- Mhhmm..? - promumla nezainteresovano dok otvara oči.
- Budi se budalo klošarska! - sada već jačim glasom kažem i malo ga jače drmnem,tako da je spao sa kreveta. Bum! - čulo se veoma glasno i ja sam se odvalila smejati,ali ne na glas,jer ako čuje da se smejem misliće da se zajebavam. xd
On se pridigne na noge i sedne na krevet.Prođe rukom kroz kosu i pogleda me.
- Šta je?
- Zašto smo polu-goli? - pitam dok pokušavam da ne gledam u njegovo telo koje je *Q*.
- Pa,sinoć..um..kako da ti objasnim,bilo ti je vrućina,pa zima i to,pa sam mislio .. - govorio je zamuckivajući dok je pokušavao da nađe prave reči.Laže,spavao je sa mnom.Uhh! Mrzim ga još više,idiot.
- Goni se kretenu! Toliki si paćenik da si spavao sa mnom dok sam pijana?! Ne mogu da verujem,ovo je prenisko,čak i za tebe. - kažem malo jače,a on me gleda onim 'wtf' pogledom.Šta mu nije jasno,ugh.Ne pričam kineski jbt -.- Taman sam mislila da mu pružim šansu,ako ništa bar da budemo prijatelji,i onda on sve to pokvari za jedno veče.Doduše,nisam planirala sa njim da budem samo prijatelj,ali sad se sva mržnja vratila.Mada,iskreno nije ni prestajala,samo sam htela malo da ga zavaram,to je sve. Sama sebe lažeš,dušo. - glas u glavi mi odgovori na šta mi dođe sa sama sebe spucam hahahha.
- U redu,ako tako misliš. - ustao je sa kreveta i uzeo njegov telefon sa stola. - Snimao sam sve sinoć. Sad sam video koliko mi veruješ. - rekao je a u očima mu se videlo razočaranje.Okrenuo se i izašao iz sobe,jako zalupivši vratima.Uzela sam telefon u ruke i pogledala u njega.Okej..na ovo nisam planirala.Pa dobro,šta će se. Ustanem sa kreveta i ostavim njegov telefon,a zatim odem u kupaonicu i pogledam se u ogledalo.Ovoga puta se nisam uplašila sama sebe hhaha,weird.Kosu sam pokupila u pundju i ušla pod tuš.Malo sam pustila da vrela voda teče mojim telom,a zatim sam nanela kupku i izašla.Nisam htela da kvasim kosu,tako da.. Obavila sam higijenu i uvila se u peškir.
Brzo sam navukla čist veš i obukla prvu konbinaciju koja mi je pala pod ruku.Uzela sam svoje bele bele starke i obula ih,te se još jednom pogledala u ogledalo. Može proć - pomislila sam i osmehnula se sama sebi,uzela telefon i užurbano izašla iz sobe.Brzo sam silazila niz stepenice,pazeći da se ne spotaknem i ušla u dnevni.Tamo su bili Louis,Harry i Liam.
- Hey. - rekla sam.Louis i Liam su sedeli,a Harry je stajao,nzm zašto. - Harry! - rekla sam glasno i brzo došla do njega i jako ga zagrlila.On je uzvratio zagrljaj i nasmejao mi se.
- Nešto smo propustili? - pitao je zbunjeno Louis dok sam krajičkom oka pogledala u Harry-ja i dala mu neki pogled.
- U stvari,mnogo toga. - rekla sam i približila se Harryju. - Ovako,Harry i ja smo već dugo u vezi i čekamo bebu. - rekla sam brzo i stavila njegovu ruku na moj stomak.Liam je poplaveo,a Louis je izgledao kao gromom pogođen.Gledali su u nas kao da će se srušiti haha. - Oni fakat poverovali ahahhahahahaha. - rekla sam i pogledala u Harry-ja i odvalila se smejati.
- A još njihove face ahahhahahah. - dodao je i počeo se smejati.Tako smo jedno minut-dva haha,stomak me zaboleo.
- Um,kako god..Louise izlazim.Byeeeee. - rekla sam i uputila se ka vratima,ali me je neko zaustavio.Harry-jeva ruka me je povukla natrag i ja sam ga pogledala onim 'what' pogledom.
- Konbinacija. - rekao je i nasmešio se.
- Da,šta s' njom?
- Crvene hlače,majica na prugice,bele starke i bez šminke.Baš kao što Lou voli. - rekao je i široko,zlobno se osmešio. Omg,toliko sam žurila da nisam ni gledala šta oblačim.Osetila sam vrelinu u licu i bez reči,izašla.
- LE premotavam -
Sada sam u Starbucks-u i piijem kafu.Čekam onu tupavu Lisu da dođe,čekam je već pola sata.
Ubrzo uočavam visoku devojku braon kose i smeđih očiju kako ide ka meni.Pa i bilo bi vreme,ugh.Nikada nisam volela kašnjenje.
- Hey Tomlinson! - kaže znajući da me to nervira,ali naglasivši Tomlinson,kao i svaki put do sad.
- Hey kravo,čekam te ovde pola sata,mogla si malo požurit za promenu,a ne da te svaki jebeni put čekam. - kažem 'ljutito' ,ali ona zna da se ja na nju jednostavno ne mogu naljutit.
- Pričaj sve šta je bilo. - kaže ona znatiželjno dok naručuje za sebe kafu.Polako,sve sam joj ispričala.Bar onog što se sećam. xd - Kozo! - doda ona očajno.
- Šta je sad?
- Pa dečku je stalo i trudi se oko tebe maksimalno,a ti ga kuliraš!
- Baš me briga. - kažem i otpijem jedan veliki gutljaj sada već,hladne kafe.
- Stoko jedna bezosećajna. - kaže i udari me po nozi. Ja joj se samo zlobno nasmešim i ispijem ostatak kafe. - Pa,je l' još ljut?
- Da,mislim. - kažem i slegnem ramenima.
- Evo ovako ćeš uraditi i oprostiće ti sto posto. - kaže ona i nasmeši se,po meni malo retardirano. xd
- Ne zanima me hoće li mi oprostiti ili ne. - kažem i prevrnem očima.Ona me malo uhvati za bradu čineći da moram da je gledam u oči. - Ima to da napraviš,plus,znam da ti je stalo Lily.Poznajem te,ionako ti se sviđa.
- Ne sviđa mi se! - kažem ljutito i sklonim njenu ruku sa moje brade.
- A zašto onda toliko planeš kad ti kažem da ti se sviđa,i zašto se ophodiš prema njemu kao da je životinja,odnosno prema svima se tako ophodiš,ali prema njemu najviše i zašto onda kao 'slučajno' pogledaš u njega? To su sve simptomi da ti se sviđa,a ja se ovde sa tobom ne mogu raspravljati. Uradićeš to što ti kažem da ti oprosti i tačka. - kaže grubljim glasom nego inače i gleda me u oči. Progutam knedlu i klimnem glavom,a ona meni krene objašnjavati,mada pola nisam čula.
- LE kasnije te večerii -
U sobi sam sa onim degenerom.Louisom. Ii gledamo tv.Nije progovorio sa mnom ni jednu jedinu reč,što me i nije briga,meni je čak i lepše,ali moram učiniti ono što je Lisa rekla jer ako ne učinim zapretila mi je da će mi izbrisati sve priče koje pišem,a to ne bih podnela ahhaha.Inače,pišem nekoliko priči,ali u poslednje vreme nisam stavljala nastavke jer nemam vremena ili mi je mrsko ahha.
Louis je ustao i polako otišao u kuhinju.Šta radi tamo uopšte? Moram ja to iztražiti ahah.Ustala sam sa kreveta i provirila kroz krata kuhinje. Nešto jede. Bez mene?! O nononono,neće moćii.Polako,na prstima sam se prikrala iza njega,ali me nije primetio.Jeo je nutellu :OOOOO.
Svoje ruke obavila sam oko njegovog stomaka i stavila svoju glavu na njegovo rame.
- Oprostii,nisam trebala onako planuti,trebala sam ti verovati. - ne mogu da verujem da ja ovo izgovaram,bljak.Ali sve za priče :3.Dušo draga,znaš ti dobro da to nije samo zbog Lise i priča. - unutrašnji glas mi je odgovorio. Pa možda i nije,ali svejedno ja ne bi ovako to rekla.- raspravljam se sa samom sobom dok se Louis nije okrenuo.Pogledao me je u oči.Totalno sam se izgubila u njima. Nekako sam odvojila pogled i spustila ga dole.Prstom je podigao moju bradu i malo mi se osmenuo,te obavio svoje snažna ruke oko mog tela.Nisam htela da uzvraćam,ali sam morala.Napokon se odvojio od mene,mada ne mogu reći da mi nije baš bilo lepo dok me je grlio.Lily draga o čemu ti pričaš?! - ponovna svađa sa samom sobom.Bravo ja. xd
- Izvinjenje prihvaćeno. - kaže i pogleda me u oči,a ja se malo popnem na prste da bih ga poljubila u obraz,ali on se izmakne i moje usne se nađu na njegovim..
____________________________________________________________
Tntntntnntntntnt gotovoo :D
Evo,malo je duži nego u poslednje vreme,a vi prihvatite moju ispriku ahha ^^ <3
Sve u svemu,nadam se da vam se sviđa.Šta će se dalje desiti videćete u sledećem delu. :D <3
Kritike,pohvale,naj deo i mišljenje u kom. <3
Hvala ko čita. :* <3
Love ya. x

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Jan 19, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Everybody lies.Where stories live. Discover now