X Deo. '' Who I am? That's a secret! ''

805 40 22
                                    

Well heeeeelloooooooooooo. :D
Guys,evo nastavka. :O
Sorry,juče nisam stavila nastavak pošto nisam bila kući,a danas sam bila zauzeta,tako da sad stavljam u pola 11 ahahaha.<3
#Posvećen Ljubav123<3

Hvala ko čita,
Lots of love,dreamer. x
____________________________________________________________
.. Onda sam se odvalila smejati.Louis me je gledam 'wtf' pogledom,dok je čežnjivo gledao u moje usne,pa u moje oči.
- AHAHHAHAHAHAHAHHAHA,zar si stvarno mislio da ću te poljubiti?! - rekla sam dok sam se gušila smehom,bukvalno.Louis se  pomalo iznervirano vratio se na svoje mesto.
- Ponašaš se kao dete od tri godine. - rekao je i pogledao u mene.
- Može mi se.
- Bitch. - čula sam kako je tiho rekao dok smo i dalje gledali onu emisiju.
- Ta sam. - rekla sam i nasmejala se,pa nastavila da gledam emisiju.Pi-pip. - čula sam kako mi je stigla poruka.Uzela sam telefon sa stola i vratila se na svoje mesto.
Kafa? Nemoj me iskulirati opet,molim te.
Luke.x

Podigla sam obrve u znak iznenađenja i razmišljala. Da ili Ne? Oh bože,dokle?! Rastrgnut će me jednog dana hahahaha. Slučajno sam bacila pogled na Louisa - opet mi je gledao poruke.
- Može privatnost?! - pitala sam iznervirano.
- Hoćeš ići?
- Ne interesuje te!
- Normalno da me interesuje!
- A zašto bi trebalo da te interesuje?!
- Pa ti si mi žena!
- Na papiru,dragi.Na papiru. - rekla sam i namignula mu. - Nemaš pravo da se mešaš u moje stvari.
- Imam,rekao sam ti! Ja sam ti muž! Ne možeš flertovati sa kim hoćeš!
- Ti meni nešto? - pitala/rekla sam i okrenula se ka njemu.
- Nema svrhe se sa tobom raspravljati. - rekao je pokušavajući da se smiri.
- Oh,ta rečenica mi je poznata. - rekla sam razmišljajući o poruci. Da ili Ne? Ni sama ne znam.Bila sam pregruba? To svakako.Da odem sa njim više na tu je*enu kafu i da završim?! Mislim da da.Ako sad odem otrest ću ga se zauvek.Hmm,lepo zvuči,zauvek bez Luke-a. Ali opet,nešto mi ne da.Joj,pitaću Lisu sutra.
Napisala sam mu: Hajd' čujemo se sutr,videću? :) - Iii - message sent.Odahnula sam i ostavila mobilni u džep.Za 1 sekundu stigla mi je poruka.
- Okey,see ya. x ;)
Bacila sam pogled i vratila ga u džep.
- LE kasnije te večeriii -
Ii,u dnevnom smo,spremamo se da jedemo.Mislim,Niall,Hazz i ja.Međutim,ne možemo da se dogovorimo šta da jedemo.Ja kažem princezu nutellu,Niall kaže da odemo do nando's-a a Hazzimir kaže da jedemo banane ili ness tako.
- Ej ljudi,a da mi jednostavno naručimo pizzu? - pitala sam posle duge prepirke međusobno.
- Slažem se. - oglasio se Hazza.
- Može. - složio se i Niall,pa su zatim svi skočili kako su i oni gladni,ughh. -.-
- Hej,da! I nemoj zaboraviti jednu posebno za mene da kažeš!
- I bez maslina na mojoj! - Niall i Harry su dobacivali,dok sam uzimala telefon da naručim.
- U redu,ljudi! - rekla sam iznervirano dok sam kucala broj.
- LE pizza <33333 -
Tačno posle 15 minuta pizza je stigla.Oglasilo se zvono na vratima,pa sam krenula da otvorim,ali me je Niall preduhitrio i on uzeo. xD Louis i ja nismo progovorili celo veče,posle svađe.
Svi smo navrli na jadne 3 pizze /kako malo ahahha/.Niallu je posebno jedna hahah :').
Napokon smo pojeli,sve jbt.E,sad je bio problem ko će izneti prazne kutije od pizze u đubre.Radili smo eci-peci-pec i ja sam ispala,jadna :O.
- A-ali n-napoljju je m-mračno? - rekla/pitala sam i okrenula se ka njima.Počeli su da se smeju.
- AAHAHAHAHA,a daj.Ti si devojka koja se ne boji ničega! - rekao je Harry kroz smeh.
- Svako se nečega boji,Kovrdžavi. - rekla sam i preokrenula očima.
- Pa,ko će onda?
- Ja ću s' njom. - oglasio se Louis.Iznenađeno sam pogledala ka njemu a on je samo promrljao 'šta..?'
- Muž hoće da zaštiti ženicu! Awww,kako slatko! - rekao je Harry gledajući u nas dvoje.Inače,Louis je ustao kad se oglasio da će on ići sa mnom,da se razumemo xD .
- Umukni! - rekao je Louis,više stidno nego besno.Nešto sa njim nije ok.Odkad tobože on hoće meni da pomogne? Interesting.
Ja sam samo ignorisala i krenula ka vratima,i Louis za mnom.Kada smo izašli on je započeo temu..
- Um,i..ideš na to piće? - pitao je dok je rukama držao kutije.
- Ne znam. - rekla sam pomalo drsko. Zaustio je ness da kaže ali sam ga preduhitrila: - Ne mogu opet da se svađam,samo ćuti,molim te.Ii,da.Obrij se,počeli su brkovi da tiratu. - rekla sam i uputila se ka kući.
- Okej..ali šta tebi smetaju moji brkovi? - pitao je znatiželjno.
- Izgledaš malo glupavo sa njima. - rekla se i malo se nasmejala.Lagala sam.Bio je vrlo lep,to priznajem,ali ja njemu to u životu neću priznati.Protrlajala sam malo glavu od tih misli i ušli smo u kuću.Bilo je oko pola 11,već.Nikog nije bilo u dnevnom,samo Liam i Danii ali oni su upravo odlazili u sobu.
- Pa..idemo i mi,dušo? - pitao je i okrenuo se ka meni.Dušo? Huh,je li on pri zdravoj svesti? Ne bih rekla.
- Ne zovi me dušo! - rekla sam dok smo se polako peli stepenicama.
- U redu,dušo. - ponovo je rekao i naglasio 'dušo'.Znao je da ne volim baš ni tepanje ni ta sranja,pa mu je izgleda dosadno pa me živcira. xd
- Uh! Ne zovi me dušo debilčino! - besno sam odgovorila.To me nervira,posebno kada on to kaže.
Otvorila sam vrata od sobe i upalila svetlo.
- Idi u kupatilo,posle ću ja. - rekla sam i rukom prošla kroz kosu.
- Hoćeš zajedno? - rekao je i nasmejao se.
- Ulazi tu da te ne bih sravnila sa zemljom.
- Al' smo opasnii. - rekao je smešeći se.Pored mene je bila njegova patika.Brzo sam je dohvatila i gađala ga.Zamalo.Pobegao je u wc i zatvorio vrata.
- Kukavice majmunska! - dreknula sam a on je počeo da se smeje na glas.
- Dušoo,dodaj mi peškiir! - imitirao je glas jednog tipa sa reklame.
- Joj,Tomlinson,kad izađeš,gotov si! - rekla sam i iznervirano sela na krevet.Posle nekih,huh,5 minuta vrata su se otvorila i Louis je izašao.Bio je u pidžami i smejao se.
- Dušo,slobodno je. - rekao je gledajući prema meni.
- Bože,daj mi strpljenja,jer ako mi daš snage ubiću ga! - razderala sam se i ljutito ušla u toalet.
Ii,ponovo,kao i svaki put pustila sam voda malo da ide niz moje telo.Istuširala sam se,a zatim obavila higijenu.Obukla sam svoju pidžamu i ušla u sobu.
Louis je ležao na krevetu.Bacio je pogled na mene i malo se nasmešio,Legla sam pored njega i ugasila svoju lampu.
- Gasi to svetlo stoko! - rekla sam,a on je brže-bolje ugasio svetlo.Pribio me je skroz uz sebe i ruku prebacio preko mog struka.To je radio da bih se iznervirala,no ne mogu da se svađam,spava mi se.Nek' radi šta hoće,baš me briga.Ispraznila sam svoj mozak,zatvorila oči i zaspala.
- Kukurikuuuuu :D -
..Odjednom sam iskočila iz kreveta u sedeći položaj.Louis se naglo probudio i gledao me čudno.Malo se pridigao i opet utonuo u jastuk.
- Lily,šta to radiš? Pa 4:00 sata je,spavaj! - rekao je sanjivo.
- Ja..ne znam šta se desilo,samo sam iskočila i..
- To vidim.Sad lezi i lepo spavaj.Popodne idemo da razgledamo kuće.
- Kakve kuće?
- Pričaćemo ujutru,sad spavaj. - rekao je i zašuškavao se.Ostala sam tako u sedećem položaju,razmišljajući - kakva kuća? Iz razmišljanja su me ''probudile'' ruke obmotane oko mog struka vučeći me pozadi.
- U redu,ležem.Zašto ti je toliko bitno jebem ti?!
- Zima je,oktobar je još malo.Prehladit ćeš se. - rekao je brižno dok me je pokrivao.Za trenutak se zagledao u moje oči,ali je nekako pogled pomerio na stranu i legao do mene,ponovo ruku stavljajući oko mog struka.
- Pravi morning hahhahaha :D -
Ovog puta sam se probudila drmanjem na ramenu.Lenjo sam otvorila oči i videla par plavih očiju i razbarušene smeđe kose.
- Šta hoćeš? Ostavi me. - zarežala sam još više se pokrivajući po glavi.
- Ustani,10 je sati.
- Pa?..
- Pa,treba da doručkuješ pa da idemo da gledamo kuće.
- Doručak,kažeš? - pitala sam sanjivo. - DORUČAK?! - doslovno sam iskočila iz kreveta na noge i brzinom svetlosti uletela u kupatilo,ostavljajući Louisa da se smeje u sobi.
Obavila sam higijenu i izašla iz kupatila.Louis je još uvek sedeo na krevetu,ovog puta gledajući u mene,ne u zid. xd
- Samo da se obučem.. - rekla sam dok sam preturala po ormaru. - Ponovo.
- Šta? - pitao je okrećući se ka meni.
- Ponovo nemam šta da obučem. -rekla sam i grickala nokat. - Ma,doručkovaću ovako,koga briga! - rekla sam te uzela jednu šnalu iz kupaone/kupatila.Podigla sam kosu u vrlo neurednu punđu i pošla ka vratima. - Ideš,ili? - pitala sam i podigla obrve gledajući u Louisa.
- Um,naravno. - rekao je i pošao za mnom.
Sišli smo dole,u dnevnom nije bilo nikoga,verovatno su svi u kuhinji.Otišli smo do kuhinje,tamo su bili samo Niall i .. Lisa!  Kada sam je ugledala brzo sam dotrčala do nje i jako je zagrlila.Nedostajala mi je,luda.Stezala sam je što sam jače mogla,te je pustila kada sam skontala da nas ovi moroni gledaju.Preokrenula sam očima na tu misao i pogledala u Lisu sa ogromnim osmehom.
- Pa,House ti si zaboravila na mene skroz! - rekla je te se nasmejala. - Pardon,Tomlinson. - dodala je otezajući,još uvek sa ogromnim osmehom. Pogled joj je pao na Louisa koji je gledao u našem pravcu.
- A ti,tebi ću odseći jaja ako je povrediš ili ako je ne budeš pazio! - rekla je upozoravajuće /Sorry za izraz ahahhaha,ovde možda ima dece:'D/. Louis je progutao knedlu.
- N-neću i da,p-paziću je,obećvam. - rekao je malo zamuckivajući.Počela sam da se smejem.Bilo mi je smešno - moja bff preti dečku kojeg je tek upoznala,sa kojim nisam u vezi,omg hahahaha,još se on uplašio hahahah.Mada,ne sviđa mi se način na koji je rekla.To je bilo u fazonu da mi je dečko ili ness.
- Kako da me povredi kad nema bušilicu aahhahahahahah?! - pitala sam i odvalila se smejati.I oni su počeli malo da se smeju,pa kad nas je malo prošlo,sela sam za sto da jedem.Svi smo pričali,smejali se dok se Louis nije oglasio da treba da krenemo,ni sama nzm gde,valjda te kuće da gledamo. xd

Louis i ja smo se uputili ka zobi da se spremimo.Lisa je otišla kada smo doručkovali,ona i Niall su mi ness sumnjivi,ma biće tu nečega.
Kada smo ušli u sobu,taman' ja da otvorim ormar,poruka.
- Omg,način na koji te je Louis gledao! *--* Možda nisi čak ni videla da te je posmatrao,ali jeste,svo vreme:-*.Ali način,Isuse *o*.Biće tu nečega,ne moraš sve ljude odbijati od sebe,dobar ti je ovo zalogaj. ;) x
Od: Lisaa.x
Huh,krava! Brzo sam vratila telefon na svoje mesto,na sto i tražila šta ću da obučem.. (..)
Na kraju sam obukla obične farmerice,starke i jaknu od gore.I Louis je bio spreman,tako da smo krenuli,na Mars. *-* ahahahahhahha :D.
- Niall,idemo mi! - Louis se izderao iz hodnika na šta je Niall odgovorio samo sa ''umm'' jer su mu usta bila puna.
Izašli smo iz kuće i ušli u sivi auto.Louis mi je otvorio vrata,te zatim seo na svoje mesto,koji džentlmen,jbt:P.
- Ii,mogu li da znam gde uopšte idemo?! - pitala sam dok je izlazio iz dvorišta.
- Ovako,mediji su počeli da se pitaju odkud da ne živimo zajedno,u odvojenoj kući i to je postala glavna tema.Tako da,danas idemo u razgledanje,kupujemo i sutra se useljavamo,Kraj priče. - sve je to rekao neverovatnom brzinom i sve u jednom dahu.
- Okej..? - pitala/rekla sam i gledala kroz prozor.Stigla mi je poruka.Toliko me je iznenadila da sam skoro poskočila iz sedišta.Pisalo je ..
___________________________________________________
Ta-Damm! :D
Eto gaa nastavak.Šta je pisalo u poruci i ko ju je poslao saznaćete u sledećem delu.<3
Još jednom biiiiig sorry što ga nisam pre stavila i što sam malkice kasnila. <33
Naj deo,mišljenje,kritike i pohvale u kom.<3
I da,naravno ako može malo više ''lajkova'' jer mi znače. :) <3
Hvala ko čita. x
Ly.♥

Everybody lies.Where stories live. Discover now