XII Deo. '' Awkward. ''

692 38 21
                                    

Hello guyssssss. :D
Pa..Sledeće nedelje se raspuštamo,aa! ^_____^ :D
Sad imam dosta inspiracije,tako da vam sad pišem,a nisam mogla danas jer sam gledala rukomet i to,tako da moram da kažem: BRAVO DEVOJKEE! SRBIJAA<33333 (pukla sam ja dosta haha).
Neću više da dužim..Sada,uživajte! :D <33
Hvala ko čita. x
Love ya.<33

____________________________________________________________
..Lagano mi se nasmešio i pogledao na ručni sat.
- Um,Ellie? - pitao je dok su mu oči i dalje bile fokusirane na sat.Sigurno žuri,msm,pff.U sobi smo već..koliko,pola sata,sat? Nema on toliko vremena,ja sam i onako zadovoljna na svo vreme koje uspe da mi da.
- Da? - pitala/rekla sam pomalo,izgubljeno,huh.
- Dušo,moram sad da idem,imam dejt.
- Ohohoho,ne pričaš! - rekla sam iznenađeno i  nasmejala se.
- Pa,sad žurim,ali uskoro ću doći i ispričaću ti sve.
- U detalje?
- U detalje. - rekao je očajno i nesmešio mi se.
- Jogurt?
- Da,jogurt. - rekao je i nasmejao se.Pa,ovako..Sigurno je sad pitanje zašto 'jogurt' mislim ono hahah x'D.Pa,kada sam bila mala govorila sam Rojgut umesto Jogurt.I sad,jednog dana umesto 'sto posto' rekla sam jogurt.I od tad me zezaju za taj 'jogurt' hahaha.I,da.Od tad svako ko zna za to o meni ne pita 'sto posto' ili 'sigurno'.Svi umesto toga kažu 'jogurt' hahah :3.
Krenuo je ka vratima,a ja za njim.Malo sam povukla farmerice,jer su mi spadale.Otvorio je vrata i polako smo silazili stepenicama ka dole.Stigli smo do dnevnog,tamo je Louis još uvek sam sedeo.Malo se okrenuo i primetio nas.Ustao je,a ujak je krenuo ka ulaznim vratima.Kada je Louis ustao,zastao je kod njega.
- Mali,ne treba opet da govorim da te neće biti ako je povrediš? - pitao je kao ljutitim glasom ali sam primetila humora u njegovom glasu.
- N-neću,obećavam. - rekao je,a ujak mu se približio i nešto mu šapnuo.Louis se nasmešio lagano i pogledao u pod,pa krajičkom oka u mene.Ugh,mrzim to došaptavanje.Mrzela sam,mrzim i mrzeću.Probala sam da ignorišem to..Pošla sam da ispratim ujaka.Obukao je svoj kaput i zastao je ispred vrata.
- Ellie.. - rekao je i zagrlio me. - Razmisli o onome što sam ti rekao,sada sam još više siguran da je on onaj pravi.
- U redu.. - rekla sam i odvojila se od njega i glasno odahnula.Malo mi se nasmešio,te otvorio vrata i otišao..

Zatvorila sam vrata i navalila se na njih.Ughh,glava će mi puć'.Ponovo sam odahnula i pošla ka dnevnom..Čudno je sve ovo.Kako to da nema nikoga,omg? Svi se razbežali cc xD.Louis je sedeo na krevetu i nesto jeo,gledao je televizor.
- Eej. - rekla sam dok sam sedala do njega na krevet.
- Ej.- rekao je i osmehnuo mi se. - Um,zašto on tebe zove Ellie? - okrenuo se prema meni..
- Pa,jer mi je puno ime Lily Luna Ellie Ginny House,pa mi je on dao to ime i et'.Sad,hh.Šta ti je šapnuo na uvo?
- Ne mogu da ti kažem. - rekao je,a ja sam se refleksno okrenula.
- O,hoćeš,hoćeš.
- Ne.neću.
- Govori.
- A šta ako ne kažem? - pitao je sa osmehom.
- Snosićeš posledice. - ležerno sam rekla i natrpala usta čipsom.
- Šta ćeš uraditi,tviti? - na to 'tviti' sam se osmehnula,ali me je u isto vreme malo nerviralo.
- Odrezat' ću ti. - rekla sam i nasmejala se.On me je pogledao 'no way' pogledom hahahaha i samo klimnuo glavom.
- U redu,u redu.Pitao me da li bih voleo da sam par sa tobom i kako bi izgledali kao par.Ja nisam ništa odgovorio,samo samm.. - [prekinula sam ga]
- Samo si se smešio kao nadrogirani kretenčina. - rekla sam i on se odvalio smejati.Nisam mogla da izdržim,počela sam i ja da se smejem,i tako smo umrli smejajući se -THE END- hahahah JK. :D I tako smo dobili napad smeha ahhahahaha :'D.
- AHAHAHAHAHHAHAHA,a što se mi smejemo? - napokon smo prestajali a ja sam napravila O.o face ahah.
- Nzm hahahaha,ali kad se ti smeješ,pa hoću i ja hahaha.
- Oš' jest'?
- Mogli smo. - rekao je dok smo ustajali i krenuli ka kuhinjii.
- LE kasnijee xD -
Kada smo se nažderali (izraz kida hahaha),otišli smo u sobu ii sad smo trenutno na krevetu.Kofere smo spakovali i sad je oko 20,mzd 20:30h,ja sam na twitter-u,a Louis je na fonu.*Party haard* :D Vrata su se naglo otvorila i Harry i Niall su uleteli u sobu.Ja i Louis smo nezainteresovano pogledali ka njima.
- Um,mi ..mislili smo da nešto prekidamo..ali vidimo da ne prekidamo ništa.. - rekao je Harry sa ogromnim osmehom.
- Pa,Louis i ja izgledamo kao da ležimo na krevetu,ali mi u stvari imamo sex.Goodbye. - rekla sam im i isterala ih iz sobe,pa zatim zalupila vratima.Louis je gledao u mene sa polu smeškom 'wtf' pogledom.- Šta? - dodala sam i nasmešila se dok sam legala opet na krevet.
- Um..pitao sam se..Mogu da te poljubim? - pitao je nervozno.Okej.Weird.
- Ne,pff,zavisi gde. - rekla sam i nasmejala se.
- U usta.
- Onda ne.
- Obraz? - rekao je i pogledao me njegovim plavim očima u kojima se videla žudnja.
- Okejj. - rekla sam,a on mi se približio.Lagano je spustio svoje usnice na moj obraz i,po mom mišljenju,previše ih tamo ostavio.Vratio se u svoj položaj,a ja sam razmišljala: Da li bi stvarno bili dobar par? Ne znam.Slučajno mi je pogled pao na Louisa koji je ležao sa zatvorenim očima.
- Jes' crk'o? - pitala sam i zasmejala se.Htela sam da kažem da l' je živ hahhaha :''D.
- Šupak! - rekao je k'o iz topa i pridigao se u sedeći položaj. Opet smo se odvalili smejati. - H-hteo sam da kažem ćorak hahahahahaaha. - rekao je dok smo se 'kočili' od smeha.
- A-a ja sam htela da te pitam jesi živ aahaahhahahahaha. - rekla sam kroz smeh i svoju glavu stavila na njegovo rame.Ležala sam na stomaku,tako da sam se faktički zagnjurila u njegova prse,shvatate? x'D :D Malo sam pogigla pogled prema Louisu.Prestali smo da se smejemo,tako da smo se igrali 'bulje' ili ness tako ahahhahah. xD Počeo je da mi se približava.Još više,i još više,a onda.. [a onda je došla babaroga i igrali su sa njom ringe ringe jaja ahahha JK] mi je zazvonio telefon.Louis se razočarano vratio kako je ležao i prošao rukom kroz kosu.Hah,budala.Kao da bih ga poljubila.Mislim,ne znam.Ne bih,valjda?
Uzela sam telefon sa stola a ogromnim slovima je pisalo mama.Nekoliko trenutaka sam gledala u telefon,a onda sam se javila.Ustala sam sa Louisovog stomaka u sedeći položaj.
- Halo? - čula sam dobro poznati glas koji me i nije baš obradovao.
- Šta hoćeš? - pitala sam drsko dok sam čula njen odah.
- Kako si?
- Uništiš mi život i pitaš me kako sam?! Jadnice. - govorim više kroz šapat i prekidam vezu pre nego što je stigla išta reć.Pogledam ka Louisu koji je tužno gledao u mene i ostavim telefon na stolu.Pogledam brzo na sat i vidim da je 21:00h.
- Hoćemo dole,sa ostalima? - pitam Louisa dok ustajem sa kreveta.Ne mogu,pućiće mi glava više od svega.Nekad mi dođe da odem negde daleko,veoma daleko.I da se nikada ne vratim.Huh.Prazna razmišljanja i snovi,ako mene pitate.
- Mhmm. - promumla dok ide iza mene.
Silazimo niz stepenice i vidimo da su svi u dnevnom.Dani i Pezz pričaju ness za sebe,Niall i Zayn za sebe,a Liam i Harry za sebe.Omg hahaha.Harry baca pogled na nas i ubrzo nas svi primećuju.
- Hej. Pa gde ste vi,nije vas dugo bilo? - pita Perrie sa osmehom dok se Harry zlobno smeška.Louis je krenuo nešto da kaže,ali ga je Harry prekinuo.
- Pa bili su u sobi,a šta su radili to je tajna. - govori dok ja preokrećem očima.Sedam na krevet do Dani i Perrie.
- Hoćemo istina-izazov? - Niall prekida tišinu dok se svi okreću prema njemu.
- Može. - doda Louis,kao i Zayn i Liam. Harry samo potvrdno klimne glavom i onda i devojke pristanu.Pa gde svi idioti,tu i ja.Polako svi sedamo u krug.
- Ja prvii. - govori Niall smeškajući se. - Hmmmmmmm,Liam? - okrene se malo ka Liamu na šta on podigne upitni pogled ka njemu. - Istina/izazov?
- Izazov. - Liam govori na šta se Niall zlobno smeška.
- Idi u kuhinju po 3 kašike i svaku poljubi pred nama.
- Nenenennenene,istina,istina! - panično govori.Ne razumem zašto,mislim,to su samo kašike hahah :'D.Napravi puppy face i Niall odahne.
- U redu,hajde.Onda..hmm,kad si zadnji put imao polni odnos? - pita na šta se zlobno smešim i gledam ka Liamu.On gleda dole,dok svi u njega.
- Niall,navikli smo da je Hazza taj koji postavlja takva pitanja,ali ti? - pita ga Louis uz smeh.
- Pa moram malo hhaha. - govori i smeši se.
- Moram li? - očajno pita Liam.Aaaaaa,sad mi ga je žao hahaha,mica.
- U redu,onda idi i poljubi kašike.
- U petak! - govori kao iz topa i svi počnu da se kikoću. - U redu,sada ja.Ummmmmm,Lily. - okreće se ka meni.Fuck. - Istina/izazov?
- Istina. - govorim pomalo nesigurno dok ne mogu ni zamislit kakva pitanja mi može postaviti.
- Kad si se zadnji put poljubila sa Louisom? - pita uz osmeh.Pogledam ka Louisu koji već gleda u mene.
- Um,nzm,zaboravila sam ahahaha. - Liam je pošao nešto da kaže,ali Harry naglo ustaje sa telefonom u rukama.
- Guys,sorry,moram da idem.Bye. - govori bez daha dok u hodniku uzima svoj kaput i refleksno izlazi iz kuće.Pip-pip.Čujemo zvuk koji dopire iz Niallovog džepa.On brzo vadi telefon i takođe skače na noge.
- Barbara.Sorry guuuuys,ideeem. - govori i on izleće iz kuće.Koja Barabara? Okej,ovo je čudno.Previše.Zayn i Perrie polako ustaju,Perrie gleda u mene...
- Idemo mi.Dosadno je bez njih dvojice ionako haha,a ima nas malo svejedno.Vidimo se sutra. - govori ona dok nam šalje leteće poljubac i ona i Zayn odlaze iz sobe.Slegnem ramenima dok su i Liam i Dani ustajali.Pa dajte bre više! Ovo nije normalno:O.
- Idemo i mi.Malo sam pospana,a i oko 22:00h je.Byee golupčićii. - govori ona sa osmehom i ona i Liam idu ka svojoj sobi.
- Šta je ovo? OMG. - govorim okrećući se ka Louisu.
- Ne'am pojma. - govori ustajući sa poda. - Hoćemo i mi?
- Ajd',mada mi se ne spava toliko..- govorim takođe dižući se sa poda.
- Ni meni,ali sutra rano ustajemo.
- Mhhm. - govorim dok se penjemo uz stepenice ka sobi.Polako ulazimo u sobu i Louis pali svetlo.- Idem ja prva. - dodam dok ulazim u toalet.Skinem odeću i uđem pod tuš.Kao i obično,vrela voda klizi po mom telu..to me opušta.Završim sa tuširanjem i obavljam higijenu.Oblačim čisti donji veš i brus,pa zatim navlačim svoju ogromnu majicu sa velikim 'WoW' koja mi doseže do kolena,dugih rukava.Malo zavrnem rukave jer su predugački i pustam kosu iz neuredne punđe,izlazeći iz kupaone/toaleta.Legnem na krevet i dobro se ušuškam.Louis ode u kupaonu i obavi higijenu.Lagano sklapam oči,ali vrata kupaone su se otvorila,što me tera da otvorim oči i pogledam.Louis je bio samo u boksericama,možete zamisliti i bez opisa.Samo jedna reč - wow.Kakvo dupe - prva misao što mi padne na pamet dok buljim krajičkom oka u njegovo dupe.On me ni ne primećuje,jer se sagnuo da uzme potrebne stvari.Okreće se i ja se refleksno pravim da spavam hahaha,awkward :'D.On se oblači i polako ulazi u krevet.
- Znam da si budna,dušo. - govori mi dok gasi svoju lampu,a moja ostaje uključena.Namrštim se i okrenem na desnu stranu.On se malo osmehne i prođe mi rukom kroz kosu. Malo se sagne ka meni i poljubi me u nos.Malo se smeši gledajući u mene.Ja malo pogledam dole i bez reči,okrenem se na drugu stranu.On se pribije što više uz mene i prebaci svoju ruku preko mog struka,koju iz nekog razloga,nisam želela da sklanjam.
- Laku noć,tviti. - govori na šta se ja malo smešim dok gasim svoju lampu.
- I tebi,smrdo. - odgovorim i lagano sklapam oči,sa malim osmehom na licu,pitajući se šta donosi sutra.
____________________________________________________________
Ii,eto ga. :D
Nadam se da vam se sviđa,sorry na čekanju. <33
Kritike,pohvale,mišljenja i naj deo u kom.<3
Da li će Lily malo popustiti i hoće li se mržnja još zadržati saznaćete u sledećem nastavku. :) <3
Hvala ko čita. x
Love ya.<33

Everybody lies.Where stories live. Discover now