XIII Deo. '' Dream. ''

707 43 27
                                    

Heeeeellouuu guuuuuuuys. :D
Mi smo se danas raspustilii ^_^  - Sada ću se truditi češće da stavljam nastavke jer nemam obaveza.Ii,da.Idu praznici - NG,Božić,i to tako da ćete imati kao neki 'praznični special'. :D [Ovaj deo posvećujem Always_Vampire26].
Hvala ko čita. <3
Love ya. x
____________________________________________________________

- Brže,brže! - govorila sam u sebi dok sam trčala kroz ogromno prostranstvo drveća,biljaka i životinja.Gusta magla mi je sprečavala pogled na dalji put,ali sam uspela da uočim drveće i žbunje.Videla sam divno,visoko drvo.Da,to je to! Ubrzala sam,a disanje mi je već postalo otežano,a srce nenormalno lupalo.Stavila sam ruke na kolena dok sam udisala i izdisala hladan vazduh Mernone Šume.Stavila sam desnu ruku na ogromno stablo i pogled podigla ka gore,gledajući u slabo uočljivo,plavo nebo.Počela sam normalno da dišem i počela se osvrtati oko sebe.Bila sam sama.Uspaničila sam se.Ne,gde su svi?!Pogledom sam pretraživala svaki kutak,svaki delić izgubljenih oblaka koji plivaju po zemlji.Ništa.Ponovo,ništa.Osećala sam nečije prisustvo iza mene. - Okreni se. - unutrašnji glas mi je govorio,ohrabrujući me.- N-ne smem. - odgovorila sam u sebi pokušavajući da skupim dovoljno hrabrosti.Lagano sam zatvorila oči,i udahnula,sada već ledeni vazduh koji je ispunio sve.Otvorila sam oči i zagledala se u daljinu.Malo sam stegnula pesnice jer tako skupljam hrabrost i ..polako,sasvim polako se okretala unazad.Još uvek sam gledala dole,ali me je moja narav na to naterala.Podigla sam pogled.Preda mnom je stajao on.Njegove oči više nisu bile iste.Gledale su me hladno,bez ljubavi i topline koju su ranije pokazivale.Sećanja.Sva su počela da mi protiču kroz glavu neverovatnom brzinom.Otvorila sam usta,u nadi da ću moći da progovorim.Ali nisam.Glas nije izlazio,umesto njega samo vazduh.Još uvek me je gledao hladno u oči ne skrećući pogled sa njih.Prezir se jasno video.Nisam mogla da ga gledam u oči,jednostavno nisam.Namerno sam skrenula pogled i pogledala malo iza njegovog ramena.Sada,uz stablo koje sam proučavala i kojem sam se divila,bio je zavezan Louis.Ruke,noge,telo,sve.Jedino oči nisu bile zavezane.Imao je plavu maramicu zavezanu oko usta.Pogledao je u mene i pokušao nešto da kaže.U njegovim plavim očima uočljiva je bila potreba za pomoć.Ovog puta sam ja pogledala u njega.Pogledi su nam se susreli,sada sam ga gledala na isti onaj način na koji je on mene - hladno i bezosećajno.Spustila sam pogled dole,osećajući kako mi bez raste,a suze pomalo vlaže oči.
- Š-šta s-si uradio L-Louisu? - promucala sam podižući glavu prema njemu.Oblizala sam usne i gledala u bespomoćnog Louisa koji gleda radoznalo u našem pravcu.Ne znam zašto,ali ne mogu da ga gledam takvog.
- Zar sam tako lak za zaborav? Kako si smela da se zaljubiš u njega? Nemaš li stida ni malo?! - pitao je naglašivši 'zaljubiš'.
- Život ide dalje i posle tebe.Dovoljno sam isplakivala.Ti si o-otišao i tu je kraj.Ne želim ni da te čekam,a i ne mogu.N-nisam se zaljubila,samo.. [prekinuo me].
- O,molim te. - rekao je i približio mi se. - Telo zna da glumi,oči nikada. - gotovo je prošaputao dok mu je pogled bio na mojim očima na kojima je ostao.Gledala sam dole,pa sam podigla pogled i podigla obrve.Oblizala sam usne i pogledala u Louisa.
- Kako god,samo ga p-pusti. - promucala sam dok sam gledala u Louisa.
- Gledaš ga na isti način na koji si nekada gledala mene. - rekao je i počeo da obilazi oko mene u krug. - Zaljubljena si. Bolje priznaj to.I on je u tebe.Oh,savršeno.Sada možete biti zajedno i srećan kraj.No,ja sam tu.- rekao je i zastao ispred mene. - On ti neće biti ja.Ako ne danas,spojićete se sutra.To ne mogu ni ja sprečiti,jer je on kao i ti - Kada voli,voli vatreno.Vidi se žudnja u vašim očima.Jednostavno ste gladni jednog drugog.Savršen ste par.Međutim,tu je tvoja narav koja ti ne dozvoljava sama sebi to da priznaš.Tako je bilo i sa mnom.Dugo nisi htela priznati,ali na kraju jesi.Samo što njega sa većom potrebom gledaš,sa ogromnom žudnjom za njim i njegovim usnama. - rekao je i malo zastao,pa sam pošla nešto da kažem,ali je nastavio. - No,ti nećeš još dugo izdržati.Doduše,ti si najjača devojka koju sam ikada upoznao.Međutim,zaljubljena si i ne možeš si pomoć.Već si bar malo omekšala.C'mon.Video sam sinoć sve.Samo nije trebao jebeni telefon da zazvoni i već bi možda i bili zajedno.Ali zapamti,koliko god ti u njega bila zaljubljena,i koliko kod on bio u tebe,on nikada neće biti ja. - rekao je i stavio ruke u džepove.
- Ali ja nisam... [opet me je prekinuo,dok nas je Louis sa pažnjom slušao]
- Rekao sam ti! Telo može da glumi,oči nikada.A sada,pustiću ga.Želim vam sve najbolje,ali još jednom ti govorim da on,on ne može biti ja. - rekao je i okrenuo se na peti,pa otišao i odvezao Louisa.Još uvek je sedeo na hladnoj zemlji,kao da je čekao da će se nešto dogoditi. - Zbogom,Lily. - rekao je i polako nestajao zajedno sa maglom...
Brzo sam iskočila iz kreveta i sela na krevet.Bila sam skroz mokra.Gde sam ja? U sobi.To je bio ..san? O Bože.Teško sam disala dok sam pokušavala da se smirim.Louis je gledao čudno u mene,bilo je 6h ujutru.
- L-Louis? - promucala sam okrećući se prema njemu,dok sam osetila kako mi glas postaje tanak i slab.Kako i ne bi? Upravo sam sanjala mog bivšeg dečka i..o Bože.Stavila sam ruku na usta i malo sklopila oči.
- Hej,šta je bilo? - pitao me je nežno dok me je gladio po ramenu.
- S-sanjala sam...- rekla sam i htela da nastavim dalje,ali nisam mogla.Jednostavno mi se glas presušio uopšte na pomen njegovog imena.Okrenula sam se i jako zagrlila Louisa.Ne znam da li je to bilo zbog košmara i uzrujanosti,ili nekog drugog razloga.Želim samo da znam da je to bio samo užasan san i da je on dobro.Koliko kod ga mrzela,imam i ja srce i osećaje xd.
- To je bio samo san,ok? - rekao i uzvratio zagrljaj i prplazio mi rukama kroz kosu. - Jesi dobro? - pitao me dok sam se polako odvajala od njega.U njegovim očima se videla nežnost i zabrinutost.
- Mhhm. - rekla sam i potvrdno klimnula glavom.Bolje mi je,donekle..Ponovo sam legla i pokrila se,i Louis za mnom.Zatvorila sam oči,i samo da utonem u san..
- Dođi.
- Šta je bilo? - promumlala sam dok sam uzimala još pokrivača meni.Ništa nije odgovorio,samo me je privukao za struk ka sebi i prebacio ruku preko mog struka.Da,to mi je trebalo.Osećam se nekako,sigurno? Malo sam se nasmešila sama sebi i ponovo zatvorila oči i u trenutku zaspala.
- LE kukuriiiiiiiiikuu xD -

Zraci sunca su se probijali kroz zavesu i padale mi tačno na oči.Malo sam oči otvorila i pogledala na sat.Bilo je 10:25. Taaaaaamman.Pogledala sam levo od mene,Louis je i dalje spavao.Protrljala sam oči i otišla do wc-a i obavila higijenuu.Izašla sam iz kupaone i Lou je još uvek čvrsto spavao. Ovo će biti zanimljivo. - pomislila sam dok mi je jedna od mojih genijalnih ideja sinula tntntntntn B|.Uzela sam jednu manju plastičnu činiju i sipala u nju ledenu vodu.Baš,baš ledenu huhuhu3:D.Ipak sam još jednom proverila prstom da li je doboljno hladna ahahha.Polako,na prstima prišla sam krevetu i došla do Louisa.Malo se promeškoljio i pomerio,ali je čvrsto spavao.Pokušavala sam da se ne nasmejem i brzo izručila svu vodu iz činije na njegovu glavu.Louis je skočio iz kreveta i okretao glavu levo-desno ono 'wtf' hahahahahha :'D.
- HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA. - odvalila sam se smejati toliko da sam se spustila do poda,držeći se za stomak.Faca mu je bila nedefinisana HAHAHHA.Louis je ustao iz kreveta i gledao me ljutito.
- Zašto si me polila,k' vragu?! - rekao je jednako ljuto koliko je izgledao i počeo da cedi maj'cu.Pokušala sam nešto da ažem,ali sam se gušila smehom hahaha.Na kraju je i on počeo da se smeje,dok je svo vreme pokušao da ostane ljut i ozbiljan.Ja sam sedela na podu,u pidžami/maj'ci od sinoć. - Oohoohoho,loša devojka.A loše devojke se kažnjavaju. - rekao je i zlobno se nasmešio. - Gotova si sad. - rekao je i približio mi se,a ja sam samo ciknula i brzo ustala u stojeći položaj i krenula da trčim.Brzo sam otvorila vrata i trčala niz stepenice,pazeći da se ne spotaknem.Svo vreme sam se smejala,dok je Louis bio iza mene.Još jednom sam glasno ciknula,a ostali su pogledali u našem pravcu,dok su bili u kuhinji i doručkovali :3.
- AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA! - rekla sam glasno i protrčala kroz kuhinju,dok sam čula Louisove krupne korake iza mene.
- Vas happenin'? - pitao je u čudu Harry,dok su on i ostali svu pažnju usesredili na nas.Trčala sam koliko me noge nose,dok sam se smejala i povremeno vrištala.Onda sam stigla do bazena,a dalje nije bilo.Okretala sam se levo-desno,gledala u bazen,tražila gde bih mogla da pobegnem (inače,kuhinja,pa hodnik neki i terasa,pa je tu bazen,ako niste skontali hahah xD).Okrenula sam se i videla Louisa kako trči prema meni sa zlobnim smeškom na licu.
- Ooo,nenenenenennenenene. - govorila sam dok se njegov smešak sve više širio.Uhvatio me oko struka i oborio sa njim u bazen.Voda je bila,onako,ni topla ni hladna,ali je osećaj bio nfisfniofndjgnfuin *-*. Konačno sam izronila,i Louis sa mnom,kupeći vazduha.Navalila sam se na kraj basena dok smo se Louis i ja smejali iz sveg glasa.Približio mi se,tako da sam bila skroz uz hladan beton.Prestali smo da se smejemo,gledao me je njegovim plavim očima,koje su prelazile preko mojih očiju,pa mu je pogled pao na moje usne,a onda...
_______________________________________________________
Trnrnrnrnrnnrn eto ga hahahaha. :D
Nadam se da vam se sviđa. <33
Šta će se dalje izdešavati saznaćete u sledećem delu.<3
Ovog puta ću ranije staviti,valjda. xD <3
Molim za više ''lajkova'' i duže komentare. :) <3
Kritike,pohvale,mišljenje i naj deo u kom. <3
Hvala ko čita.
<3
Love ya. x

Everybody lies.Where stories live. Discover now